Ajándék a kert szerelmeseinek

Popis
 

Ajándék a kert szerelmeseinek

Ajándékok kertek, teraszok és erkélyek tulajdonosainak. Fantáziadús és stílusos kütyük a növénytermesztéshez, kültéri dekorációhoz és világításhoz. Az iparág legjobb márkáitól.

Ciripelés az ablak előtt

Madáretetők Eva Solo jellegzetesek, és a természetet közvetlenül az otthon ablakán kívülre hozzák. Az etetők a kisebb madarakat vonzzák, és úgy vannak kialakítva, hogy közvetlenül az ablakra lehessen rögzíteni. A madarak így közelről is megfigyelhetők. Nagyszerű ajándék természetkedvelőknek és családoknak.

Popis Popis Popis

A növények szerelmeseinek

A szobanövények ismét nagy sikert arattak. Az anyák és nagymamák még mindig szeretik őket, és az ezredfordulósok világszerte újból beléjük szerettek. Élővé és széppé teszik otthonunkat. Különösen, ha több időt töltünk ott. Az öntözőcserepek nagyszerű ajándék minden szobanövény-termesztő számára. Akár most kezd velük, akár a legjobb ellátást szeretné nyújtani kedvenceinek.

Popis
összesen 35 termék
Öntözőrendszeres virágcserép GOURMET FŰSZERKERT, 3 db szett, WMF WM0641306040
Tűzrakóhely és grill NERO M, Remundi
553 400 Ft
RMDI800704
LOTUS Hübsch függőkaspók, 2 db, fekete
Sticker
49 970 Ft
HU940802
Kültéri fa állvány, kocka, rozsdás, Remundi
160 910 Ft
RMDI800967
Madáretető L, ablakra szerelhető, Eva Solo
24 580 Ft –6 %
22 930 Ft
ES571024
Macseta URBAN FARMER 18 cm, Wüsthof
43 120 Ft
WU1025247918
Kültéri napelemes fáklya SUNLIGHT, Eva Solo
42 620 Ft –10 %
38 220 Ft
ES571338
OBLONG Hübsch virágcserép, 60 cm, narancssárga
118 970 Ft
HU21220
Önöntöző virágcserép HERB GARDEN GOURMET, WMF
13 900 Ft
WM0641316040
Virágállvány KENA 80 cm, bézs, Blomus
89 790 Ft –5 %
84 430 Ft
BM66019
Öntözőkanna AQUASTAR 2 l, fehér, Eva Solo
16 820 Ft
ES568303
Kerti fáklya ORCHOS 154,5 cm, fekete, Blomus
55 350 Ft –5 %
52 060 Ft
BM65032
Fel
További termékek

Ajándékok a kertek tulajdonosainak

Mit kell figyelembe venni, amikor ajándékot veszek egy kertbarátnak?

Az ideális ajándék megtalálása egy kertész számára kihívást jelenthet, hiszen ahogyan nincs két egyforma kert, úgy nincs két egyforma kertész sem.

Az ajándékozás trükkös lehet annak, aki a szabadidejét a kertben tölti. Lehet, hogy mindenük megvan, amire szükségük van, így nehéz kitalálni, milyen ajándékot adjunk nekik, de mi itt vagyunk, hogy segítsünk. Ahhoz, hogy kertjük életre keljen, kiválasztottunk néhány funkcionális, de egyben stílusos kerti dekorációt, kerti szerszámot és egyebeket.

Mit adjunk annak, aki szereti a kertészkedést?

A fenti ajánlásokon kívül van még egy másik út is, amelyet a kertészeti ajándékok keresése közben járhat. A madáretető szép ötlet lehet, ha a címzett szeretné a vadon élő állatokat a birtokára vonzani. A kert szerelmesei is szeretik, ha van néhány szép növény a beltérben, ezért fontolóra veheti egy virágcserép, egy szép öntözőkanna vagy egy virágállvány.

Hogyan válasszunk tökéletes ajándékot? Milyen szempontokat kell figyelembe vennie ajándékvásárláskor?

A tökéletes ajándék kiválasztása magában foglalja a címzett érdeklődési körének, preferenciáinak és az alkalomnak az átgondolt figyelembevételét. Íme a legfontosabb szempontok, amelyeket ajándékvásárláskor figyelembe kell venni:

 • A kedvezményezett érdekei: Szabja az ajándékot a címzett hobbijaihoz, szenvedélyeihez és tevékenységeihez. Egy olyan ajándék, amely olyasmivel kapcsolatos, amit szeretnek, azt mutatja, hogy Ön igyekezett valami értelmeset választani.

 • Alkalom: Fontolja meg az ajándék okát - legyen az születésnap, évforduló, ünnep vagy egy különleges mérföldkő. Az alkalom megfelelő ajándékozási lehetőségek felé terelheti Önt.

 • Kapcsolat: A címzetthez fűződő kapcsolata számít. Egy közeli barátnak szánt ajándék más lehet, mint egy munkatársnak vagy családtagnak szánt ajándék.

 • Életkor: A címzett életkora befolyásolhatja, hogy milyen típusú ajándék lenne megfelelő. A gyermekeknek, tinédzsereknek és felnőtteknek szánt ajándékok jelentősen eltérhetnek egymástól.

 • Személyre szabott érintés: A személyre szabott ajándékok a címzett nevével, monogramjával vagy egy különleges dátummal egyedi és szentimentális jelleget kölcsönözhetnek.

 • Praktikusság: Fontolja meg, hogy az ajándék hasznos lesz-e a címzett mindennapi életében. Az igényeikhez igazodó praktikus ajándékok átgondoltak és nagyra értékeltek lehetnek.

 • Minőség: Válasszon jó minőségű ajándékot, amely tükrözi a gondoskodását és figyelmességét. A jól elkészített tárgyak általában tovább tartanak és pozitív benyomást keltenek.

 • Meglepetésfaktor: Ha lehetséges, adjon az ajándékhoz meglepetés- vagy újdonságelemet. Valami váratlan dolog még emlékezetesebbé teheti az ajándékot.

 • Érzelmi érték: Az olyan ajándék, amely érzelmi értéket hordoz, például egy kedves emlék vagy egy belső vicc, mély érzelmi kapcsolatot teremthet.

 • Kulturális érzékenység: Legyen tekintettel a címzett kulturális hátterére és hiedelmeire, hogy az ajándék megfelelő és tiszteletteljes legyen.

 • Etikai megfontolások: Ha a címzettnek erős etikai meggyőződései vannak, válasszon olyan ajándékot, amely összhangban van az értékrendjével, például fenntartható vagy kegyetlenségtől mentes termékeket.

 • Költségvetés: Az ajándékot ezen belül válassza ki. Az átgondoltság többet számít, mint az árcédula.

 • Kerülje a sztereotípiákat: Kerülje a klisékre vagy sztereotípiákra való támaszkodást az ajándék kiválasztásakor. Gondoljon az egyénre ahelyett, hogy általánosításokra hagyatkozna.

 • Ajándékkártyák: Ha bizonytalan a megajándékozott preferenciáit illetően, egy ajándékkártya a kedvenc üzletébe vagy éttermébe lehetővé teszi, hogy ő maga válassza ki, mit szeretne.

 • Előadás: Fontolja meg, hogy az ajándékot hogyan fogják bemutatni. Az átgondolt csomagolás vagy csomagolás fokozhatja az általános élményt.

Ne feledje, a legjobb ajándékok azt mutatják, hogy időt szánt arra, hogy megértse és figyelembe vegye a címzett személyiségét és preferenciáit. Végső soron az ajándék mögött álló gondolat és erőfeszítés teszi igazán értelmessé az ajándékot.