Koziol

A Koziol a játékos projektek, az eredeti színpaletta, a praktikus formatervezés és a tartós, kiváló minőségű és újrahasznosítható műanyagból készült termékek széles választékát jelenti a konyha, a fürdőszoba, a nappali és a kert számára. Ez egy vicces dizájn, amit első látásra meg fogsz szeretni!
összesen 177 termék
WC kefetartó RIO, nature grey, Koziol
8 070 Ft
KOZ1409120
Vizes kancsó CRYSTAL 1,6 l, átlátszó, Koziol
5 990 Ft –8 %
5 490 Ft
KOZ3688535
BOTTICHELLI XL 28 l mosogató tálca, fehér, Koziol
9 090 Ft
KOZ1447125
Gyerek étkészlet FARM, 3 db, Koziol
8 390 Ft
KOZ1430676
Gyerek étkészlet AFRICA, 3 db, Koziol
8 790 Ft –5 %
8 290 Ft
KOZ1428681
BOTTICHELLI L 15 l mosogatótál, sivatagi nap, Koziol KOZ1444121
Teaszűrő MIAOU, eukaliptusz zöld, Koziol
2 960 Ft
KOZ3236655
Törhetetlen üveg SUPERGLASS CLUB NO.3 Koziol 250 ml kristálytiszta KOZ3403535
Fel
További termékek

Koziol - németországban készült design, tiszta lelkiismerettel

Koziol egy neves német márka, amely innovatív és fenntartható termékeket tervez és gyárt az otthon és az iroda számára. A márkát 1927-ben alapította Bernhard Koziol, egy kézműves és vállalkozó, aki kezdetben a cipőipar számára szerszámok és kiegészítők gyártására specializálódott.

Az évek során a Koziol fejlődött és bővítette termékkínálatát, és az európai designipar vezető márkájává vált. Ma a vállalat funkcionális, vicces és stílusos termékeiről ismert, amelyek környezetbarát anyagokból készülnek.

Koziolküldetése, hogy olyan termékeket hozzon létre, amelyek nemcsak esztétikailag kellemesek, hanem fenntarthatóak és környezetbarátok is. A márka főként újrahasznosítható és biológiailag lebomló anyagokat használ, például hőre lágyuló műanyagot és bambuszt, elkerülve a káros vegyi anyagok és mérgek használatát.

Koziol termelési és termékjellemzők

Összességében a Koziol márka és termékei a következő jellemzőkkel jellemezhetők:

  • nagyon széles színválaszték
  • modern design
  • a lakberendezés vicces, kötetlen megközelítése
  • legkorszerűbb technológiák
  • a tervezés, a fejlesztés, a modellgyártás, a szerszámgyártás, a szállítás és a forgalmazás egyetlen telephelyen történik, ami minimalizálja a szállítási igényeket és maximalizálja a környezeti fenntarthatóságot
  • nincs hőre keményedő műanyag, nincs BPA, nincsenek lágyítószerek
  • a vállalat összes termelési hulladékát újrahasznosítják

Koziol márka termékválaszték

Koziol ajánlat rendkívül széleskörű. A konyhai eszközöktől kezdve az étkezőasztal át a lakás- és kerti dekorációkig és piknik-kiegészítőkig, otthoni irodai kiegészítőkig, lámpákig és otthonig, a Koziol termékkínálata a legkülönfélébb tárgyakat foglalja magában, mindegyiket jellegzetes és felismerhető stílusban.

A Koziol legnépszerűbb termékei közé tartozik a Babell etagéria, egy moduláris és egymásra rakható, többszintes tálaló tányér vagy tortatartó állvány, Koziol Bottichelli mosdókagyló és szervezők különböző formákban, méretekben és színekben, Tasche bevásárlótáskák különböző méretekben vagy a Leaf salátástál. A márka otthoni irodai és fürdőszobai kiegészítők sorát is kínálja.

Az egyik ok, amiért az emberek vonzónak találják a Koziol termékeket, a funkcionalitás és az esztétikum kombinációja. A márka termékei nemcsak hasznosak, hanem vizuálisan is tetszetősek, stílusos és személyiséget kölcsönöznek bármely helyiségnek. Emellett a márka fenntarthatóság és környezetbarátság iránti elkötelezettsége vonzó az etikus és felelős fogyasztást értékelő vásárlók számára.