Rosendahl

Rosendahl - az elegancia és az időtlen dán design esszenciája. Kiváló minőségű termékek, egyszerű, letisztult vonalak, híres skandináv tervezők. A márka filozófiája: "minden napot széppé tenni olyan termékekkel, amelyeket az élet nagy, különleges alkalmainak és a mindennapi varázslatos pillanatoknak az ünneplésére terveztek". Lássunk hozzá!
összesen 124 termék
Vízforraló GRAND CRU 1,4 l, szürke, Rosendahl
46 910 Ft
RSD27203
Daráló RÅ Rosendahl 20 cm barna
Sticker
24 270 Ft –20 %
19 410 Ft
RSD23100
Fel
További termékek

Rosendahl - a dán dizájn egyik ikonja

Az 1993-ban az előremutató Erik Rosendahl által alapított Rosendahl Dánia egyik legismertebb dizájnházává vált. Rosendahlfilozófiája azon a meggyőződésen alapul, hogy a minőségi tervezésnek mindenki számára elérhetőnek kell lennie. Ez a vízió vezetett oda, hogy olyan termékek tervezésére összpontosítson, amelyek javítják az emberek mindennapi életét.

A Rosendahl kezdettől fogva kereskedelmi szemléletű volt, és az egyszerűségéről és funkcionalitásáról ismert dán dizájn büszke hagyományát teremtette meg. Ezek a formatervek célja, hogy megszépítsék és leegyszerűsítsék a mindennapi rutinokat, miközben elég tartósak maradnak ahhoz, hogy ellenálljanak a gyakori használatnak.

Rosendahlértékek, stílus és termékválaszték

A márka nagyra értékeli a fenntarthatóságot és a felelősségvállalást, és arra törekszik, hogy termékeiben körkörös és újrahasznosítható anyagokat használjon. Rosendahlformatervezései az esztétikum és a funkcionalitás egyensúlyát teremtik meg, és úgy vannak kialakítva, hogy ellenálljanak a mindennapi használatnak. A márka hisz abban, hogy a jó dizájnnak függetlenítenie kell magát minden időtől és trendtől, és évről évre meg kell maradnia. Rosendahl különböző tervezőkkel dolgozik együtt, hogy a legtöbb ember számára vonzó, kiváló minőségű formaterveket hozzon létre, és mindig hű marad értékeihez és filozófiájához.

A Rosendahl designjának kifinomult részletei és praktikus jellemzői miatt a az időtlen eleganciát és minőséget értékelő vásárlók népszerű választása lett. Az évek során a Rosendahl vezető tervezőkkel együttműködve termékek széles skáláját hozta létre, többek között konyhai edényeket, étkészleteket, valamint otthoni és kerti kiegészítőket. Ma a Rosendahl a szépséget és a praktikumot ötvöző egyszerű, funkcionális formatervezéséről ismert, ami világszerte népszerű választássá teszi a designtudatos fogyasztók körében.

Rosendahlikonok és bestsellerek

A Rosendahl sikerének középpontjában a tehetséges és tapasztalt tervezők állnak, akik a Rosendahl számos klasszikusát keltették életre.

Erik Bagger Grand Cru pohár- és étkészlet-kollekciója a Rosendahl számára a dán dizájn legjobb példája. A kollekció tiszta vonalakkal és minimalista esztétikával rendelkezik, amely egyszerre elegáns és funkcionális. Az eredeti kollekció egy sor üvegárut tartalmazott, például ivópoharakat, borospoharakat, vizespoharakat, tálakat, tálalóedényeket, tányérokat, víz- és borkarafákat, amelyek mindegyike kiváló minőségű anyagokból készült - prémium minőségű üvegből és tartós porcelánból, amely mosogatógépben és mikrohullámú sütőben is mosható.

A Grand Cru kollekciót a sokoldalúság és a jellegzetes barázdákból álló kialakítás különbözteti meg. Egyszerű, időtlen kialakítása miatt alkalmi és hivatalos alkalmakra egyaránt alkalmas. Akár egy vacsorapartit rendez, akár egy egyszerű otthoni étkezést élvez, a Grand Cru kollekció egyszerre kínál szépséget és funkcionalitást. Nem csoda, hogy a kollekció számos formatervezési díjat nyert, köztük a rangos Red Dot Design Awardot is, és a modern otthonok és belső terek számára újratervezték.

Egy másik legkelendőbb termék a Rosendahl díjnyertes termosz kanna, amely a márka elkötelezettségét bizonyítja, hogy olyan termékeket hozzon létre, amelyek egyszerre funkcionálisak és szépek. A termosz kanna úgy tervezték, hogy órákig melegen vagy hidegen tartsa az italokat, így tökéletesen használható otthon, az irodában vagy útközben. Ezt a termosz kanna az elegáns, minimalista dizájn és a stílusos színek széles választéka különbözteti meg. A kancsó számos formatervezési díjat kapott, köztük a Red Dot Design Awardot is, innovatív formatervezéséért és funkcionalitásáért. Akár a klasszikus fekete vagy fehér termoszokat részesíti előnyben, akár színesebbé szeretné tenni konyháját vagy munkaterületét, a Rosendahl termosz kanna stílusos és teljesítményt is kínál egy gyönyörű csomagban.