Bortartók

összesen 22 termék
Fali bortartó állvány NORDIC KITCHEN, Eva Solo
22 930 Ft
ES520419
Borosüveg tartó CUBO 32 cm, fekete, Philippi
19 390 Ft
PHP119004
Pultra szerelhető bortartó állvány, fekete, Leopold Vienna LV211000
Boosüveg állvány 27 cm, ezüst, Philippi
21 990 Ft
PHP164027
Pultra szerelhető bortartó állvány SET-UP, fekete, Koziol KOZ3596526
Pultra szerelhető bortartó állvány SET-UP, fehér pamut, Koziol KOZ3596525

Bortartók - a borok vonzó megjelenítéséhez

Mik azok a bortartók és hol tarthatom őket?

A borállványok olyan polcrendszerek, amelyek kifejezetten borosüvegek tárolására és elrendezésére készültek. Különböző formákban, méretekben, anyagokban és kivitelben kaphatók. A borállványokat általában olyan helyeken használják, ahol a bort gyakran tárolják és felszolgálják otthon, éttermekben és borospincékben.

A bortartók több helyen is elhelyezhetők, például a konyhában, az étkezőben, a kamrában, a pincében vagy akár egy különálló borospincében. Az elhelyezés az Ön választásától, a rendelkezésre álló hely nagyságától és attól függ, hogy hány borosüveget kíván tárolni.

A bortartó állvány a közvetlen napfénytől távol, hűvös, sötét helyen, állandó hőmérsékleten és páratartalom mellett kell tartani.

Milyen típusú borállványok kaphatók a Kulina oldalon ?

Kulina számos bortartó állványt kínál, olyan neves gyártóktól, mint például a Blomus, Eva Solo, Koziol, és Philippi. A rendelkezésre álló bortartók típusai a következők:

  • Szabadon álló bortartók: Ezek olyan önálló bortartók, amelyek sok boros palack befogadására alkalmasak. Tökéletesek mind a nagy, mind a kis borgyűjteményekhez, mivel többféle kivitelben és méretben kaphatók.
  • Falra szerelhető bortartók: Ezek a bortartók általában a falra vannak szerelve, ami tökéletessé teszi őket azok számára, akiknek kevés helyük van. Többféle stílusban kaphatók, és több palack bor is elfér bennük.
  • Munkalapok bortartók: Ezek a bortartók úgy készülnek, hogy elférjenek a munkalapon, és ideálisak mindazok számára, akik néhány palack bort szeretnének mutogatni. Többféle kivitelben és anyagból kaphatók.
  • Moduláris borállványok: Az ilyen típusú borállványok egymásra rakhatók vagy összekapcsolhatók, hogy egyedi bortárolási megoldást alkossanak. Ideálisak mindazok számára, akik fokozatosan szeretnék növelni a borkollekciójuk méretét.

Ha a bor levegőztetéséhez keres edényt, nézze meg a boros dekantálók választékát is.

Jó ajándékötlet egy bortartó állvány ?

Igen. Egy bortartó állvány csodálatos ajándék lehet annak, aki szereti a bort és szereti inni. Hasznos és divatos kiegészítője lehet a házuknak, amely rendben tartja a borukat és hozzáférhetővé teszi. Csak ne felejtse el figyelembe venni a preferenciáikat és a stílusukat, amikor kiválasztja a bortartó állvány ajándékba.

Ha pedig ajándékot keres egy borkedvelőnek, nézze meg a borkiegészítőket, köztük a stílusos dugóhúzókat, amelyek gyakran elegáns boros kiegészítők, kiöntők és boros dugók készletében kaphatók.