összesen 6 termék
Ceruzahegyező CASTOR, Alessi
24 190 Ft
ALRT02
Puncs CAP Philippi 10 cm ezüst
26 590 Ft
PHP273050
Mérőszalag GENTS 3 m, krém, Blomus
16 890 Ft
BM66232
Papírkapocs tartó CHIP, Alessi
22 990 Ft
ALRT01
Szalag adagoló CAP Philippi 10 cm ezüst
21 990 Ft
PHP273051
Tűzőgép CAP Philippi 12 cm ezüst
21 990 Ft
PHP273049

Irodaszerek - irodai termelékenységének maximalizálása a tervezéssel

Az irodai kellékek minden munkaterület, még az otthoni irodák nélkülözhetetlen részét képezik. Ezek az eszközök, amelyek a lyukasztótól a gemkapcsokig terjednek, nélkülözhetetlenek a napi munkákhoz, és javíthatják a hatékonyságot, a termelékenységet és a szervezést. De nem csak. A dizájner irodaszerek tökéletes ajándékot jelentenek kollégáknak, üzleti partnereknek, testvérnek vagy apának is.

Nem könnyű kiválasztani a legjobb eszközöket, amelyek minden igényt kielégítenek, de érdemes elgondolkodni rajta. Válasszon az irodája stílusához illő kiegészítőket - legyen szó otthoni vagy vállalati irodáról -, és meglátja, mennyire élvezheti a munkával töltött időt, de gyönyörű tárgyakkal körülvéve

Milyen típusú irodaszerek érhetőek el a Kulina oldalon?

A Kulina oldalon irodaszerek széles választékát kínáljuk, amelyek mindegyike úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen bármely munkahely követelményeinek.

  • Ceruzahegyezők: A ceruzahegyezők arra szolgálnak, hogy a ceruzákat pontos hegyre hegyezzük, hogy írásra, vázlatkészítésre vagy színezésre használhassuk őket. A ceruza hegyező nélkül használhatatlan.
  • Szalagadagolók: A szalagadagolók a ragasztószalag vagy a Scotch szalag szabályozott és felhasználóbarát adagolására szolgálnak. Ez jó manipulációt biztosít a szalaggal anélkül, hogy ollóra lenne szükség.
  • Tűzőgépek: Ezeket az eszközöket a papírok összefűzésére használják. Sokféle formájú és méretű tűzőgép létezik, és némelyik akár 100 oldalt is képes egyszerre rögzíteni.
  • Vonalzók: A vonalzó az egyenes vonalú rajzoláshoz és méréshez használatos. Többféle hosszúságban és anyagban kaphatók.
  • Papírkapcsok: Az iratkapcsok apró, hajlított műanyag vagy drótdarabok, amelyeket arra használnak, hogy rövid időre összefogják a papírokat. Többféle formában, méretben és színben kaphatók.
  • Lyukasztók: A lyukasztók olyan eszközök, amelyeket arra használnak, hogy lyukakat készítsenek a papírokon a kötés vagy a tárolás céljából. Ezek különböző formájúak és méretűek, és némelyikük egyszerre több lyukat is képes lyukasztani.

A Kulina oldalon számos márka kínál modern, dizájnos és néha vicces irodaszereket. Győződjön meg róla, hogy ellenőrizze a terveket Alessi (és a legendás Castor ceruzahegyező vagy a gemkapocs-tartókat), a minimalista termékeket a Blomus és az irodai kiegészítők a Philippi, amelyek nagyszerű ajándékok minden munkamániásnak, de építészeknek vagy informatikai dolgozóknak is.