összesen 7 termék
Tűzőkapocs nélküli tűzőgép PUSH 5 cm, ezüst, Philippi PHP136024
Ceruzahegyező CASTOR, Alessi
24 730 Ft –6 %
23 190 Ft
ALRT02
Mérőszalag GENTS 3 m, sötétszürke, Blomus
15 550 Ft
BM66234
Lyukasztó CAP 10 cm, ezüst, Philippi
26 590 Ft
PHP273050
Papírkapocs tartó CHIP, Alessi
23 450 Ft –6 %
21 990 Ft
ALRT01
Ragasztószalag-adagoló CAP, 10 cm, Philippi
21 990 Ft
PHP273051
Mérőszalag GENTS 3 m, krém, Blomus
15 550 Ft
BM66232

Irodaszerek - irodai termelékenységének maximalizálása a tervezéssel

Az irodai kellékek minden munkaterület, még az otthoni irodák nélkülözhetetlen részét képezik. Ezek az eszközök, amelyek a lyukasztótól a gemkapcsokig terjednek, nélkülözhetetlenek a napi munkákhoz, és javíthatják a hatékonyságot, a termelékenységet és a szervezést. De nem csak. A dizájner irodaszerek tökéletes ajándékot jelentenek kollégáknak, üzleti partnereknek, testvérnek vagy apának is.

Nem könnyű kiválasztani a legjobb eszközöket, amelyek minden igényt kielégítenek, de érdemes elgondolkodni rajta. Válasszon az irodája stílusához illő kiegészítőket - legyen szó otthoni vagy vállalati irodáról -, és meglátja, mennyire élvezheti a munkával töltött időt, de gyönyörű tárgyakkal körülvéve

Milyen típusú irodaszerek érhetőek el a Kulina oldalon?

A Kulina oldalon irodaszerek széles választékát kínáljuk, amelyek mindegyike úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen bármely munkahely követelményeinek.

  • Ceruzahegyezők: A ceruzahegyezők arra szolgálnak, hogy a ceruzákat pontos hegyre hegyezzük, hogy írásra, vázlatkészítésre vagy színezésre használhassuk őket. A ceruza hegyező nélkül használhatatlan.
  • Szalagadagolók: A szalagadagolók a ragasztószalag vagy a Scotch szalag szabályozott és felhasználóbarát adagolására szolgálnak. Ez jó manipulációt biztosít a szalaggal anélkül, hogy ollóra lenne szükség.
  • Tűzőgépek: Ezeket az eszközöket a papírok összefűzésére használják. Sokféle formájú és méretű tűzőgép létezik, és némelyik akár 100 oldalt is képes egyszerre rögzíteni.
  • Vonalzók: A vonalzó az egyenes vonalú rajzoláshoz és méréshez használatos. Többféle hosszúságban és anyagban kaphatók.
  • Papírkapcsok: Az iratkapcsok apró, hajlított műanyag vagy drótdarabok, amelyeket arra használnak, hogy rövid időre összefogják a papírokat. Többféle formában, méretben és színben kaphatók.
  • Lyukasztók: A lyukasztók olyan eszközök, amelyeket arra használnak, hogy lyukakat készítsenek a papírokon a kötés vagy a tárolás céljából. Ezek különböző formájúak és méretűek, és némelyikük egyszerre több lyukat is képes lyukasztani.

A Kulina oldalon számos márka kínál modern, dizájnos és néha vicces irodaszereket. Győződjön meg róla, hogy ellenőrizze a terveket Alessi (és a legendás Castor ceruzahegyező vagy a gemkapocs-tartókat), a minimalista termékeket a Blomus és az irodai kiegészítők a Philippi, amelyek nagyszerű ajándékok minden munkamániásnak, de építészeknek vagy informatikai dolgozóknak is.