Törölköző akasztók

összesen 104 termék
Törölközőtartó MINDSET 56 cm, ásványfehér, Brabantia BRAB303586
Törölköző létra FERA 165 cm, fekete, Blomus
53 890 Ft
BM69078
Törölközőtartó MODO, 46 cm, fekete, Blomus
30 490 Ft
BM69084
Törölköző létra MODO 170 cm, fekete, Blomus
67 490 Ft
BM66262
Törölköző akasztó, 2 db szett, szürke, Brabantia BRAB280320
Törölközőtartó RIM 70 cm, fehér, alumínium, Zone Dánia ZO14473
Akasztós törölközőtartó MODO, fehér, Blomus
24 390 Ft
BM66271
Törölközőtartó 56 cm, MINDSET, ásvány szürke, Brabantia BRAB303562
Fel
További termékek

Törölközőakasztók - kényelmes és stílusos módja a törölközők rendszerezésének

Mik azok a törölközőtartók?

A törölközőrendezés fárasztó feladat lehet, különösen a többtagú családokban. Az is nehéz lehet, hogy nehezen találjon olyan helyet, ahová felakaszthatja a törölközőjét zuhanyzás vagy reggeli öltözködés közben. A törölközőakasztók szerencsére egyszerű és vonzó megoldást kínálnak erre a problémára.

A törölközőakasztó olyan elem, amelyet a fürdőszobában vagy bármely más területen a törölközők biztonságos felakasztására használnak. Számos stílusban és anyagból, többek között rozsdamentes acélból, műanyagból, vasból vagy akár alumíniumból is kaphatók, és három kategóriába sorolhatók: kampók, sínek és állványok.

A Kulina oldalon található törölközőtartókat olyan jól ismert gyártók gyártják, mint a Blomus, Brabantia, és a Hübsch és felakaszthatók a falra, az ajtó fölé, vagy akár önmagukban is állhatnak.

Milyen típusú törölközőtartók kaphatók a Kulina oldalon ?

Szabadon álló törölközőtartók és törölközőtartók: Ezek az akasztók önállóak, és nem igényelnek semmilyen rögzítést vagy szerelést. Általában úgy tervezték őket, hogy egyszerre számos törölközőt tartsanak. Az önállóan álló törölközőtartók alkalmasak a korlátozott falfelülettel rendelkező fürdőszobákba, vagy azok számára, akik nem szeretnének lyukakat vágni a falba.

Falra szerelhető törölközőtartók: A legnépszerűbb törölközőtartó típus a falra szerelhető törölközőtartó. Többféle stílusban és méretben kaphatók, és arra szolgálnak, hogy csavarokkal vagy ragasztószalaggal a falra akasszák őket. Ideálisak a helytakarékossághoz és a törölközők kéznél tartásához.

Törölköző létra: A törölközőlétra egy szabadon álló törölközőtartó, amely létrára hasonlít. Nagyon elegánsak, többféle méretben kaphatók, és egyszerre több törölközőt is elfér bennük. A törölközőlétrák elegáns és praktikus kiegészítői bármely fürdőszobának, és mivel gyakran rozsdamentes acélból vagy fából készülnek, tökéletesen illeszkednek a skandináv, rusztikus vagy ipari enteriőrökhöz.

Ajtó feletti törölközőtartók: Ezek a törölközőtartók arra szolgálnak, hogy az ajtó tetejére akasszák őket, így nincs szükség fúrásra vagy szerelésre. Nagyszerűek kis fürdőszobákba, vagy azok számára, akik nem akarnak lyukakat fúrni a falba. Emellett hordozhatóak, így kiváló választás azoknak, akik gyakran mozognak vagy utaznak. Felakaszthatja őket a zuhanyzóajtó, a fürdőszobaajtó vagy a szekrényajtó fölé.

A törölközőtartókkal mindig rendezettebb, okosabb és vonzóbb lesz a fürdőszobája. Nézze meg zuhanyzópolcainkat és -tartóinkat, papírállványainkat, szappanadagolók, és egyéb fürdőszobai tartozékokat, amelyekkel extra szépséget varázsolhat fürdőszobája területére.