Törölköző akasztók

összesen 80 termék
Törölközőtartó 56 cm, MINDSET, ásvány szürke, Brabantia BRAB303562
Törölköző akasztó, 2 db szett, fehér, Brabantia
4 770 Ft
BRAB280344
Törölköző akasztó, 2 db szett, szürke, Brabantia BRAB280320
Fel
További termékek

Törölközőakasztók - kényelmes és stílusos módja a törölközők rendszerezésének

Mik azok a törölközőtartók?

A törölközőrendezés fárasztó feladat lehet, különösen a többtagú családokban. Az is nehéz lehet, hogy nehezen találjon olyan helyet, ahová felakaszthatja a törölközőjét zuhanyzás vagy reggeli öltözködés közben. A törölközőakasztók szerencsére egyszerű és vonzó megoldást kínálnak erre a problémára.

A törölközőakasztó olyan elem, amelyet a fürdőszobában vagy bármely más területen a törölközők biztonságos felakasztására használnak. Számos stílusban és anyagból, többek között rozsdamentes acélból, műanyagból, vasból vagy akár alumíniumból is kaphatók, és három kategóriába sorolhatók: kampók, sínek és állványok.

A Kulina oldalon található törölközőtartókat olyan jól ismert gyártók gyártják, mint a Blomus, Brabantia, és a Hübsch és felakaszthatók a falra, az ajtó fölé, vagy akár önmagukban is állhatnak.

Milyen típusú törölközőtartók kaphatók a Kulina oldalon ?

Szabadon álló törölközőtartók és törölközőtartók: Ezek az akasztók önállóak, és nem igényelnek semmilyen rögzítést vagy szerelést. Általában úgy tervezték őket, hogy egyszerre számos törölközőt tartsanak. Az önállóan álló törölközőtartók alkalmasak a korlátozott falfelülettel rendelkező fürdőszobákba, vagy azok számára, akik nem szeretnének lyukakat vágni a falba.

Falra szerelhető törölközőtartók: A legnépszerűbb törölközőtartó típus a falra szerelhető törölközőtartó. Többféle stílusban és méretben kaphatók, és arra szolgálnak, hogy csavarokkal vagy ragasztószalaggal a falra akasszák őket. Ideálisak a helytakarékossághoz és a törölközők kéznél tartásához.

Törölköző létra: A törölközőlétra egy szabadon álló törölközőtartó, amely létrára hasonlít. Nagyon elegánsak, többféle méretben kaphatók, és egyszerre több törölközőt is elfér bennük. A törölközőlétrák elegáns és praktikus kiegészítői bármely fürdőszobának, és mivel gyakran rozsdamentes acélból vagy fából készülnek, tökéletesen illeszkednek a skandináv, rusztikus vagy ipari enteriőrökhöz.

Ajtó feletti törölközőtartók: Ezek a törölközőtartók arra szolgálnak, hogy az ajtó tetejére akasszák őket, így nincs szükség fúrásra vagy szerelésre. Nagyszerűek kis fürdőszobákba, vagy azok számára, akik nem akarnak lyukakat fúrni a falba. Emellett hordozhatóak, így kiváló választás azoknak, akik gyakran mozognak vagy utaznak. Felakaszthatja őket a zuhanyzóajtó, a fürdőszobaajtó vagy a szekrényajtó fölé.

A törölközőtartókkal mindig rendezettebb, okosabb és vonzóbb lesz a fürdőszobája. Nézze meg zuhanyzópolcainkat és -tartóinkat, papírállványainkat, szappanadagolók, és egyéb fürdőszobai tartozékokat, amelyekkel extra szépséget varázsolhat fürdőszobája területére.