BBQ rácsok

összesen 8 termék
Grillrács 570, öntöttvas, Outdoorchef
45 530 Ft
ODCH1821269
Edényalátét 23 cm, öntöttvas, Petromax
13 070 Ft –18 %
10 690 Ft
PET701768
Grillrács tűzrakóhelyhez FIRECUBE, Eva Solo
43 090 Ft –10 %
38 510 Ft
ES571116
Grillrács 480, öntöttvas, Outdoorchef
36 620 Ft
ODCH1821268
Kültéri sütőrács23 cm, öntöttvas, Petromax
9 520 Ft
PET701577
Grillrács FIREGLOBE tűzrakóhelyhez, Eva Solo
33 030 Ft –9 %
29 860 Ft
ES571114

BBQ rácsok - tökéletes BBQ élmény

Mik azok a grillrácsok?

Ezt az eszközt, amelyet gyakran grillezőrácsnak vagy grillrácsneveznek, különféle apró ételek tartására használják, amelyek átcsúszhatnak a tipikus grilllemezeken vagy -állványokon, amikor az ételeket grillezik.

A Kulina áruházakban olyan neves márkák által gyártott BBQ-rácsok találhatók, mint a Eva Solo, Höfats, és aOutdoorchef és ezek jellemzően tapadásmentes anyagból készülnek.

Amikor a BBQ rácsot leemeli a grillről, egyes rácsok fogantyúkkal vannak ellátva, hogy megkönnyítsék a kezelésüket. Sok grillrács perforált lyukakkal rendelkezik, amelyek átengedik a levet és az olajat az ételtől, miközben az étel továbbra is közvetlenül a hő intenzitását kapja.

A lyukak azonban kicsik, így a kényes ételek, például a halak, garnélarákok, kagylók és zöldségek nem esnek át, illetve nem akadnak el a nyitott helyeken, mint ahogyan az a hagyományos grillrácsokon előfordulhat.

Milyen típusú grillrácsok állnak rendelkezésre?

A Kulina weboldalon több különböző típusú grillrács áll rendelkezésre, amelyek mindegyike egyedi tulajdonságokkal és előnyökkel rendelkezik. A számos típus a következő:

  • Öntöttvas BBQ: Az öntöttvasból készült grillrácsokat azért használják, mert megbízhatóak és hatékonyan tartják meg a hőt. Az öntöttvas rácsok kiválóan alkalmasak a sütésre és a hő megtartására, így tökéletesek steakek és más ételek grillezéséhez. Használatuk is könnyebbé válik, mivel tapadásmentes felületük van.
  • Rozsdamentes acél grillrácsok: A rozsdamentes acél a BBQ-rácsok másik népszerű anyaga. Robusztus, könnyű és ellenáll a rozsdának és a korróziónak, így tökéletes kültéri használatra. Remek ötlet a finom ételeket, például a halat rozsdamentes acélrácson sütni, mivel ez egyenletes hőeloszlást tesz lehetővé, és minimálisra csökkenti a ragadást.
  • Vas grillrácsok: A masszív szerkezet, a megbízhatóság és az egyenletes hőeloszlás miatt tökéletes a grillezéshez és az ételek sütéséhez. A vasrácsokat használat előtt meg kell zsírozni, hogy az ételek ne tapadjanak meg. Megfelelő gondoskodással évekig is eltarthatnak.

Lényeges, hogy az Ön igényeinek és főzési technikájának leginkább megfelelő grillrácsot válassza ki, mivel minden modellnek sajátos előnyei vannak.

A Kulina áruházban további grillezési kiegészítőket is vásárolhat, mint például grillező eszközöket, grilltisztító tartozékokat és néhány grilltálat, amelyek tökéletesen illeszkednek a grillrács.