Stelton

Tegye otthonossá terét, és tegye széppé mindennapjait az ikonikus és innovatív Stelton márkával, amely a minőséget, a tartósságot és az időtlen dán dizájnt képviseli.
összesen 73 termék
Vízforraló EMMA 1,2 l, fekete, Stelton
83 490 Ft –24 %
63 060 Ft
SNX2102
Borhűtő PILASTRO Stelton tiszta
19 790 Ft –15 %
16 710 Ft
SNX504
Olajlámpa 18,5 cm, ezüst, Stelton
44 090 Ft –16 %
36 930 Ft
SN1005
Csésze alátét THEO Stelton 0,2 l fekete
13 490 Ft
SNX632
Kávéőrlő COLLAR ezüst, Stelton
35 580 Ft
SN4231
Serving bowl PILASTRO Stelton 23 cm tiszta
19 790 Ft –9 %
17 930 Ft
SNX506
Francia sajtpapír kávéfőző THEO 800 ml, fekete, Stelton SNX636
Fel
További termékek

Stelton - időtlen és funkcionális design mindenkinek

Stelton egy dán dizájnmárka, amelyet 1960-ban alapított Niels Stellan Høm és Carton Madelaire. Először sportcipők és bútorok értékesítésével próbálkoztak, de amikor hallottak egy "Danish Stainless" nevű kis gyárról, elkezdtek egy rozsdamentes acélból készült szószos tál reklámozni, amely nagyon népszerű lett a dán barkácsboltokban és Dánián kívül is. 1963-ban Peter Holmbladot a Stelton értékesítési vezetőjeként alkalmazták (később ő lett a vezérigazgató). Elhozta látnoki elképzeléseit, és a márka hamarosan ismerté vált kiváló minőségű, funkcionális és minimalista dizájnjairól.

2004-ben a Ring család felvásárolta a Stelton weboldalt, és azóta a Stelton nemzetközi építészekkel és tervezőkkel való együttműködését is bővítette. A Stelton a konyhai edényektől kezdve az asztali edényeken át a teához és a kávéhoz való termékekig a mindennapi élet megszépítésére irányuló küldetésével olyan ikonikus formaterveket hozott létre, amelyek az idők során klasszikussá váltak.

A márka mögött álló tervezők

Steltontörténetét a korunk legjelentősebb tervezőivel való együttműködések sora fémjelzi. A márka mindig is elkötelezett volt a dizájn és az innováció határainak feszegetése iránt, és ezt a neves tervezőkkel való együttműködések tették lehetővé. A márka egyik legsikeresebb együttműködése a legendás dán tervezővel, Arne Jacobsennel volt, aki megalkotta a Cylinda-Line-t, egy rozsdamentes acél étkészlet-kollekciót, amely a dán design klasszikusává vált.

Cylinda-line 1967-ben mutatták be, és azonnal több formatervezési díjat is kapott. A kollekciót eleinte nagyon avantgárdnak tartották, mára azonban a sorozatot a klasszikus, kifinomult stílus szimbólumaként ismerik el.

További híres tervezők, akik a Stelton számára dolgoztak, többek között Erik Magnussen, aki az ikonikus Stelton Vacuum Jug, és Klaus Rath, aki a díjnyertes EM77 Vacuum Jug-ot alkotta meg. Steltona tehetséges tervezőkkel való együttműködés iránti elkötelezettsége segítette a márkát abban, hogy releváns maradjon, és olyan termékeket hozzon létre, amelyek kiállják az idő próbáját.

Steltonkatalógus - a mindennapi termékek időtlen szépsége

Steltontermékeit az egyszerű, funkcionális, a lényegre összpontosító formatervezés jellemzi. A márka minimalista szemléletét a tervezés terén a termékek is tükrözik, amelyek gyakran tiszta vonalakkal és elegáns, modern esztétikával rendelkeznek. Ez az egyszerűségre és funkcionalitásra való összpontosítás segített a Stelton cégnek időtálló, praktikus és gyönyörű formaterveket létrehozni.

A Stelton egyik legikonikusabb terméke a Klaus Rath által tervezett EM77 vákuumkanna. Az 1993-ban bevezetett kancsó jellegzetes formájáról és a nyitáskor és záráskor hallható egyedi "kattanásáról" ismert. A kancsó számos díjat nyert a formatervezéséért, köztük a rangos Red Dot Design Awardot.

Stelton más termékeivel is számos formatervezési díjat nyert, többek között a Peter Holmblad által tervezett i:cons kollekcióval, amely elnyerte a Good Design Awardot, és a Pure Black késkollekcióval, amely elnyerte az IF Product Design Awardot.

A Stelton termékeit a stílus tekintetében a modern, minimalista dizájn jellemzi. A márka termékei gyakran kiváló minőségű anyagokból, például rozsdamentes acélból és porcelánból készülnek, amelyek tartósak és hosszú élettartamúak. Steltona formatervezés is rendkívül funkcionális, számos terméket úgy terveztek, hogy a konyhában és az étkezőasztalis használható legyen.

Stelton - imádni fogod!

Kulina az ügyfelek szeretik a Stelton termékeket egyszerű, funkcionális kialakításukért, valamint kiváló minőségű anyagaikért és kivitelezésükért. Steltontermékeit úgy tervezték, hogy minden nap használják és élvezzék, és a márka elkötelezettsége a szép és praktikus termékek létrehozása mellett hozzájárult ahhoz, hogy a világ egyik legelismertebb designmárkájává váljon. Akár kávésbögrét, salátástálvagy vákuumkannát keres, a Stelton oldalon megtalálja azt a terméket, amely megfelel az Ön igényeinek és felülmúlja az elvárásait.