Stelton

Tegye otthonossá terét, és tegye széppé mindennapjait az ikonikus és innovatív Stelton márkával, amely a minőséget, a tartósságot és az időtlen dán dizájnt képviseli.
összesen 105 termék
Kotyogós kávéfőző COLLAR 250 ml, fekete, Stelton
43 500 Ft
SN420
Tányérok Emma blue 2 db danish modern 2.0
13 930 Ft
SNX209
Vízszűrős kancsó EM77 2 l, füst, Stelton
25 490 Ft –7 %
23 630 Ft
SN131010
Kávéőrlő COLLAR ezüst, Stelton
Sticker
44 480 Ft
SN4231
Elektromos kávéőrlő EMMA 19 cm, szürke, Stelton
Sticker
30 790 Ft
SNX2251
Olajlámpa CLASSIC 34 cm, Stelton
220 090 Ft –20 %
175 940 Ft
SN1004
Utazási bögre TO GO CLICK 400 ml, puha felhő, Stelton SN68527
Teáskanna THEO 1,25 l, homok, Stelton
48 090 Ft –7 %
44 480 Ft
SNX6301
Kenyértároló EMMA 23 cm, szürke, Stelton
44 090 Ft –12 %
38 400 Ft
SNX2261
Vízforraló AMPHORA 1,2 l, lágy barack, Stelton
Sticker
58 990 Ft
SN2232
Fel
További termékek

Stelton - időtlen és funkcionális design mindenkinek

Stelton egy dán dizájnmárka, amelyet 1960-ban alapított Niels Stellan Høm és Carton Madelaire. Először sportcipők és bútorok értékesítésével próbálkoztak, de amikor hallottak egy "Danish Stainless" nevű kis gyárról, elkezdtek egy rozsdamentes acélból készült szószos tál reklámozni, amely nagyon népszerű lett a dán barkácsboltokban és Dánián kívül is. 1963-ban Peter Holmbladot a Stelton értékesítési vezetőjeként alkalmazták (később ő lett a vezérigazgató). Elhozta látnoki elképzeléseit, és a márka hamarosan ismerté vált kiváló minőségű, funkcionális és minimalista dizájnjairól.

2004-ben a Ring család felvásárolta a Stelton weboldalt, és azóta a Stelton nemzetközi építészekkel és tervezőkkel való együttműködését is bővítette. A Stelton a konyhai edényektől kezdve az asztali edényeken át a teához és a kávéhoz való termékekig a mindennapi élet megszépítésére irányuló küldetésével olyan ikonikus formaterveket hozott létre, amelyek az idők során klasszikussá váltak.

A márka mögött álló tervezők

Steltontörténetét a korunk legjelentősebb tervezőivel való együttműködések sora fémjelzi. A márka mindig is elkötelezett volt a dizájn és az innováció határainak feszegetése iránt, és ezt a neves tervezőkkel való együttműködések tették lehetővé. A márka egyik legsikeresebb együttműködése a legendás dán tervezővel, Arne Jacobsennel volt, aki megalkotta a Cylinda-Line-t, egy rozsdamentes acél étkészlet-kollekciót, amely a dán design klasszikusává vált.

Cylinda-line 1967-ben mutatták be, és azonnal több formatervezési díjat is kapott. A kollekciót eleinte nagyon avantgárdnak tartották, mára azonban a sorozatot a klasszikus, kifinomult stílus szimbólumaként ismerik el.

További híres tervezők, akik a Stelton számára dolgoztak, többek között Erik Magnussen, aki az ikonikus Stelton Vacuum Jug, és Klaus Rath, aki a díjnyertes EM77 Vacuum Jug-ot alkotta meg. Steltona tehetséges tervezőkkel való együttműködés iránti elkötelezettsége segítette a márkát abban, hogy releváns maradjon, és olyan termékeket hozzon létre, amelyek kiállják az idő próbáját.

Steltonkatalógus - a mindennapi termékek időtlen szépsége

Steltontermékeit az egyszerű, funkcionális, a lényegre összpontosító formatervezés jellemzi. A márka minimalista szemléletét a tervezés terén a termékek is tükrözik, amelyek gyakran tiszta vonalakkal és elegáns, modern esztétikával rendelkeznek. Ez az egyszerűségre és funkcionalitásra való összpontosítás segített a Stelton cégnek időtálló, praktikus és gyönyörű formaterveket létrehozni.

A Stelton egyik legikonikusabb terméke a Klaus Rath által tervezett EM77 vákuumkanna. Az 1993-ban bevezetett kancsó jellegzetes formájáról és a nyitáskor és záráskor hallható egyedi "kattanásáról" ismert. A kancsó számos díjat nyert a formatervezéséért, köztük a rangos Red Dot Design Awardot.

Stelton más termékeivel is számos formatervezési díjat nyert, többek között a Peter Holmblad által tervezett i:cons kollekcióval, amely elnyerte a Good Design Awardot, és a Pure Black késkollekcióval, amely elnyerte az IF Product Design Awardot.

A Stelton termékeit a stílus tekintetében a modern, minimalista dizájn jellemzi. A márka termékei gyakran kiváló minőségű anyagokból, például rozsdamentes acélból és porcelánból készülnek, amelyek tartósak és hosszú élettartamúak. Steltona formatervezés is rendkívül funkcionális, számos terméket úgy terveztek, hogy a konyhában és az étkezőasztalis használható legyen.

Stelton - imádni fogod!

Kulina az ügyfelek szeretik a Stelton termékeket egyszerű, funkcionális kialakításukért, valamint kiváló minőségű anyagaikért és kivitelezésükért. Steltontermékeit úgy tervezték, hogy minden nap használják és élvezzék, és a márka elkötelezettsége a szép és praktikus termékek létrehozása mellett hozzájárult ahhoz, hogy a világ egyik legelismertebb designmárkájává váljon. Akár kávésbögrét, salátástálvagy vákuumkannát keres, a Stelton oldalon megtalálja azt a terméket, amely megfelel az Ön igényeinek és felülmúlja az elvárásait.