Utazó hűtőtáskák

összesen 4 termék
Hűtődoboz KX25, 25 l, homok, Petromax
89 190 Ft –5 %
84 200 Ft
PET790380
Hűtődoboz KX50, 50 l, homok, Petromax
129 290 Ft –7 %
119 200 Ft
PET790397
Hűtődoboz kosár KX50-höz, Petromax
9 400 Ft –7 %
8 740 Ft
PET790281

Travel Coolers - tökéletes társ a nyaraláshoz

Travel Coolers - a forró nyári napok legjobb barátai

Az utazási hűtőtáska fenntartja az ételek és italok ideális hőmérsékletét, amíg Ön úton van. Akár egy pénztárcabarát modellre vágyik, hogy hűvösen tartsa az ebédet, akár egy elég nagy hűtőtáskára, hogy elindítsa a bulit, nálunk megtalálja a megfelelő terméket.

Miért érdemes utazó hűtőtáskát vásárolni?

Az utazási hűtőtáska beszerzésének elsődleges előnye, hogy hidegen tarthatja az ételeket, és így biztonságosan fogyaszthatja azokat, amíg úton van, de sok más csodálatos oka is van annak, hogy elgondolkodjon egy ilyen hűtőtáska beszerzésén:

  • Nem kell aggódnia, hogy számos táskát kell cipelnie az ételekkel és italokkal - mindent, amire szüksége van, egyetlen stabil tárolóedénybe csomagol.
  • Jégformákkal saját jégkockákat készíthetsz, és magaddal viheted őket, így soha többé nem kell megvenned őket.
  • Egy nagy utazó hűtőtáska segítségével pénzt takaríthat meg és egészségesebben étkezhet, mivel sok házi készítésű ételt vihet magával, akár a strandra, akár a tóhoz megy. Nagyon hasznos , ha Önnek vagy gyermekeinek bármilyen étrendi korlátozása vagy ételallergiája van, vagy ha figyelemmel kíséri a kalóriák mennyiségét.
  • Az utazási hűtőtáska azt jelenti, hogy egyik étel (saláták, szendvicsek stb.) sem törik össze, amikor megérkezik a célállomásra
  • Az utazási hűtőtáska a gyógyszerek hűtésére is használható, így biztosítva, hogy az inzulin vagy más, hőmérsékletre érzékeny gyógyszerek ne romoljanak meg útközben.

Hogyan válasszuk ki a legjobb utazási hűtőt?

  • Kapacitás

A hűtőtáska kapacitásának leírására gyakran használják az italos dobozok vagy palackok számát és a hűtésükhöz szükséges további jégmennyiséget. Hacsak nincs kevés hely az autóban, a belső tér sok tekintetben lényegesen nagyobb jelentőséggel bír, mint a külső méretek.

  • Anyagok és tartósság

A műanyagból készült utazó hűtőtáskák védik a benne lévő élelmiszereket az összetöréstől, könnyűek, szakadásbiztosak, vízállóak, könnyen moshatók és szivárgásmentesek.

A Kulina széles méret-, szín- és kapacitásválasztékkal rendelkezik, hogy pontosan megfeleljen a következő nyaralása során felmerülő igényeinek, és olyan márkák utazási hűtőtáskáit kínálja, mint például Polarbox és a Petromax.

A Polarbox stílusos utazó hűtőtáskái nem csak nagyon vonzó retró dizájnnal rendelkeznek, amely nagyszerű pasztellszínekben kapható, hanem a vízen is úszhatnak, ami nagyszerű lehet, ha a nyaralást a medencénél tölti. Képzelje el a napot, a medencét, és Önt a medence matracon fekve... Kinyújtja a kezét, és egy elegáns utazó hűtőtáskából hideg görögdinnyét és italokat vesz magához. Igen, mindenképpen megéri!

A még hűvösebb szabadtéri élmény érdekében megnézheti az uzsonnás dobozok, vizes palackok és jégkockaformák választékát is.