COLE & MASON

A Cole & Mason kiváló minőségű elektromos és kézi só- és borsőrlők, mozsárőrlők, valamint fűszer- és gyógynövénytartályok hagyományosgyártója. A jó ízlés specialistája az Ön konyhájában!
összesen 14 termék
Fűszertartók állvánnyal, 8 db, Cole & Mason
30 290 Ft
CMH121807
Só- és borsőrlő készlet CRYSTAL 12,5 cm, Cole & Mason CMH37408P
Só- és borsőrlő 2in1, 21 cm, Cole & Mason
32 590 Ft
CMH946820
Mozsár mozsártörővel 18 cm, gránit, Cole & Mason
25 590 Ft
CMH100379
Fűszertartók állvánnyal, 20 db, Cole & Mason
58 090 Ft
CMH121809
Só- és borsőrlő készlet DERWENT 19 cm, réz, Cole & Mason CMH59418G
Só- és borsőrlő készlet DERWENT 19 cm, Cole & Mason CMH59408G
Mozsár mozsártörővel 14 cm, gránit, Cole & Mason
18 590 Ft
CMH100279
Só- és borsőrlő készlet BATTERSEA 21 cm, ezüst, Cole & Mason CMH3004480
Sódaráló 14 cm, Cole & Mason
10 190 Ft
CMH50502P
Fűszer daráló állvány, akril, Cole & Mason
4 190 Ft
CMH306119
Borsdaráló 14 cm, Cole & Mason
9 290 Ft
CMH50501P

Cole & Mason - a jobb ízlésért a konyhában

A Cole & Mason a konyhai eszközök és kiegészítők világában elismert márka. Az 1919-ben Angliában alapított vállalat gazdag múltra tekint vissza a kiváló minőségű és innovatív termékek gyártásában, amelyek kiállták az idő próbáját.

A márka alapítóinak, Richard Wrightnak és Neil Masonnak az volt az elképzelése, hogy olyan prémium minőségű só- és borsőrlőket hozzanak létre, amelyek otthoni és professzionális konyhákban egyaránt használhatók. Termékeik gyorsan hírnevet szereztek a precizitásukról és tartósságukról, és hamarosan a vállalat elkezdte bővíteni termékcsaládját más konyhai kiegészítőkkel és szerkentyűkkel.

Ma a Cole & Mason konyhai eszközök és kiegészítők széles választékáról ismert, beleértve só- és borsőrlőket, fűszer- és gyógynövénytartókat, olaj- és ecetkiöntőket és még sok mást. A márka termékei világszerte több mint 60 országban kaphatók, és mind a profi szakácsok, mind az otthoni szakácsok használják őket.

Mi olyan különleges a Cole& Masonban?

A Cole & Mason többek között azért olyan különleges, mert elkötelezett a minőség és az innováció iránt. A márka csak a legjobb anyagokat használja termékei elkészítéséhez, beleértve a kiváló minőségű rozsdamentes acélt, természetes fát és kristálytiszta akrilt. Minden terméket a felhasználó szem előtt tartásával tervezünk, az ergonómiára és a könnyű használatra összpontosítva.

A másik dolog, ami a Cole & Masont megkülönbözteti a többitől, az a fenntarthatóság iránti elkötelezettség. A márka elkötelezett a környezeti hatások csökkentése mellett, és amikor csak lehetséges, környezetbarát anyagokat és gyártási módszereket használ. A márka fatermékei például fenntartható módon kezelt erdőkből származnak, csomagolása pedig újrahasznosított anyagokból készül.

Cole & Mason - az emberek által kedvelt termékek

A Cole & Mason leghíresebb termékei kétségtelenül a só- és borsőrlők. Ezek a malmok precíziós őrlőmechanizmusukról ismertek, amelyek biztosítják, hogy a só és a bors minden alkalommal tökéletes állagúra őrlődjön. A malmok számos stílusban és kivitelben kaphatók, az akril és a klasszikus fa kivitelektől kezdve az elegáns és modern rozsdamentes acél modellekig. A márka prémium kategóriás őrlőmalmainak - Derwent - malmai teljes kontrollt biztosítanak a felhasználó számára, 6 előre beállított őrlési szint a borshoz és 3 előre beállított őrlési szint a sóhoz, így az őrlés a finomtól a durva őrlésig pontosan beállítható.

A só- és borsőrlők mellett a Cole & Mason innovatív fűszer- és gyógynövénytartóiról is híres. Ezek az állványok egyedi kialakításúak, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy könnyen tárolják és hozzáférjenek a fűszernövényekhez és fűszerekhez, miközben frissen és ízesen tartják azokat. A Kulina oldalon is megtalálhatók.

A Cole & Mason egy évszázad alatt szerzett hírnevet a minőség és az innováció terén. A fenntarthatóság iránti elkötelezettségével, a részletekre való odafigyeléssel és a felhasználói elégedettség iránti elkötelezettségével nem csoda, hogy a márka világszerte a konyhák egyik legismertebb nevévé vált.