Polarbox

A Polarbox egy stílusos és kényelmes, vintage stílusú hordozható hűtőláda! Csomagolja be az italokat és a szendvicseket, és töltse a napot a strandon vagy a tónál, ahogyan csak szeretné. Hideg italokkal és friss harapnivalóval a szeretteivel töltött idő még jobb ízű lesz.
összesen 4 termék
Hűtődoboz CLASSIC 12 l, sötétkék, Polarbox
Újdonság
23 590 Ft
PLBXPLB12AZCLASS
Hűtődoboz POP Polarbox 12 l kék
23 590 Ft –33 %
15 730 Ft
PLBXPLB12CRPOP
Hűtődoboz POP Polarbox 12 l régi rózsaszín
23 590 Ft –37 %
14 840 Ft
PLBXPLB12NVPOP
Hűtődoboz CLASSIC 12 l, lila, Polarbox
23 590 Ft
PLBXPLB12MCLASS

Polarbox - retro hűtők a szórakozás szerelmeseinek

Polarbox, egy márka, amelyet 2015-ben alapított egy csoport outdoor-rajongó, akik olyan hűtőtáskát kerestek, amely nemcsak funkcionális, hanem stílusos is, a retro utazási hűtőtáskák szinonimájává vált. A cég alapítói olyan terméket akartak létrehozni, amely tökéletes a szabadtéri kalandokhoz, az autós kirándulásokhoz és a strandoláshoz. Úgy vélték, hogy a piacról hiányzik egy olyan utazó hűtőtáska, amely egyszerre tartós és vonzó, ezért nekiláttak, hogy létrehozzanak egyet.

Polarbox a hűtőkre jellemző a retro stílus és az expandált polisztirolnal borított belső tér - az anyagot nagyfokú könnyűsége és kiváló hőszigetelő képessége jellemzi.

A márka mottója: "Maradj menő, maradj retro", ami tökéletesen összefoglalja a termékekhez való hozzáállását. A vállalat úgy véli, hogy a hűtőtáskának nem csupán funkcionális tárgynak kell lennie, hanem olyan kiegészítőnek is, amely tükrözi a felhasználó személyiségét és stílusát. Hűtőtáskáik így tökéletesek a kalandvágyó egyének számára, akik szeretik stílusosan felfedezni a természetet.

Polarbox utazó hűtőszekrények stílusai és méretei

Polarbox hűtőtáskák gyönyörűek és könnyűek, és két méretben (12 és 20 literes kapacitással, ami 15 és 30 konzervdoboznak felel meg) és két stílusban - Classic és Pop - kaphatók. A Classic modell természetes színű bőr nyéllel van ellátva, a Pop modellnél pedig Ön választhatja ki a nyél színét. A bőrszíj három pozícióban állítható a hordozás sokoldalúsága, kényelme és biztonsága érdekében.

Polarbox hűtők stílusa és kialakítása

A Polarbox termékek egyik kiemelkedő jellemzője a stílus és a design. A hűtőtáskákat az 1950-es és 1960-as évek klasszikus hűtőtáskái ihlették, és számos retró színben, többek között türkizkék, sárga és rózsaszínben kaphatók. A márka művészekkel is együttműködött, hogy egyedi és figyelemfelkeltő, korlátozott példányszámú dizájnokat hozzon létre.

Végül, a fiatalok és a kalandvágyó emberek szeretik a Polarbox termékeket, mert azok tükrözik személyiségüket és életstílusukat. A márka retro ihletésű dizájnja tökéletes a vintage stílus kedvelőinek, míg maguk a termékek úgy készültek, hogy ellenálljanak a szabadtéri kalandok viszontagságainak. Polarbox a hűtőtáskák remek beszélgetésindítóak, így tökéletes kiegészítői a társasági eseményeknek és összejöveteleknek.

Ha olyan kiegészítőket keres, amelyek elkísérhetik nyaralásain, piknikezésein és a tengerparton töltött napjain, a Polarbox tökéletes választás.