Bugatti

"
Ismerje meg a Bugattit, az olasz márkát, amely nemcsak stílusos konyhai eszközöket, étkészleteket és konyhai és étkezési kiegészítőket kínál, hanem a "Váratlan mindennapok" gondolatát is - egy stílusos emlékeztető arra, hogy értékeljük azokat az apró dolgokat, amelyek minden nap körülvesznek és megmozgatnak minket.
"
összesen 60 termék
Kenyérpirító VOLO 32 cm, fekete, rozsdamentes acél, Bugatti BGTT13SVOLON
Vízforraló VERA EASY 1,7 l, arany, rozsdamentes acél, Bugatti BGTT14SVERADL
Kenyérpirító VOLO 32 cm, fehér, rozsdamentes acél, Bugatti BGTT13SVOLOC1
UMA konyhai mérleg fehér, rozsdamentes acél, Bugatti BGTT56UMAC1
Vízforraló JACKIE 1,2 l, fekete, rozsdamentes acél, Bugatti BGTT02JKNNU
Konyhai mérleg UMA piros, rozsdamentes acél, Bugatti BGTT56UMAC3
Vízforraló GIULIETA 1,2 l, rózsaarany, rozsdamentes acél, Bugatti BGTT02GTRGNU
Kenyérpirító VOLO 32 cm, piros, rozsdamentes acél, Bugatti BGTT13SVOLOC3
Fel
További termékek

Bugatti - luxus, olasz konyhai készülékek és kiegészítők

Bugatti egy olyan márka, amely modern evőeszköz-, evőeszköz-, konyhai eszköz-, hőálló palack- és kis, mégis innovatív konyhai eszközkollekciókat gyárt, amelyeket mind intelligencia hat át. A márka az esztétikai felfedezés és a technológia ötvözésével, valamint a jellegzetes olasz érzékkel olyan tárgyakat hoz létre, amelyek kifinomult stílussal és funkcionális céllal rendelkeznek. A Bugatti előremutató filozófiája továbbá zökkenőmentesen integrálja a valódi helyi hagyományokat, ami egyedi és hiteles terméket eredményez.

Bugatti kollekciók nem csak a design esztétikai szempontjaira összpontosítanak, hanem a mindennapi háztartási cikkek által megkövetelt alapvető praktikumot is integrálják. A szépség fogalmát minden kollekciójukban feltárják.

Bugatti márkatörténet

Bugatti gazdag fejlődéstörténettel rendelkezik (1923-ig visszanyúlóan), amely nikkelezüst és ezüstözött sárgaréz evőeszközöket gyártó professzionális műhelyként indult. A vállalat akkoriban úttörő szerepet játszott a Bugatti ötvözet kifejlesztésében, és azóta kortárs konyhai eszközök márkájává vált. Az eredetileg F.lli Bugatti fu Amadio névre keresztelt Bugatti - az öt alapító testvér édesapja előtt tisztelegve - mindig is az erős családi kötelékek és az olaszországi Lumezzane régióhoz való mély kötődés vezérelte.

Ami a márka legkorszerűbb történetét illeti, a Bugatti 2005-ben lépett be a piacra az első konyhai kisgép, a Diva eszpresszó kávéfőző bevezetésével, amelyet Andreas Seegatz tervezett. Azóta a vállalat folyamatosan bővítette termékcsaládját, és számos olyan termékkel bővítette kínálatát, amelyek a jellegzetes, védjegyévé vált dizájnnal és élvonalbeli DNS-sel rendelkeznek.

Hosszú története ellenére a Bugatti folyamatosan feszegeti az innováció határait a formatervezés, az esztétika és a technológia terén. A vállalat elkötelezett amellett, hogy örökségét és szellemiségét a mindennapi tárgyakba is belevigye, színes és izgalmas életstílust teremtve, tele olyan történetekkel, amelyeket érdemes megosztani.

Bugatti filozófia - váratlan mindennapok

A mindennapi élet egyszerű rituáléit melegséggel, varázslattal és csodával feldobva a Bugatti szeretné gazdagítani a mindennapi szokásainkat, melyeket otthoni környezetünkben végzünk, intimebbé téve azokat, és összekapcsolva legmélyebb vágyainkkal, a szépség és a design által egy értékes és érzelmi utazást idézve fel.

Bugattia Váratlan mindennapok filozófiája a mindennapi életünket befolyásoló apró dolgok jelentőségét hangsúlyozza. Ez a filozófia azt a gondolatot támogatja, hogy értelmes élményeket teremthetünk azáltal, hogy felkaroljuk az extra valódi, meleg és lélekmelengető pillanatokat, amelyek egyediek és meglepőek. Ez egy stílusos emlékeztető arra, hogy értékeljük azokat az apró dolgokat, amelyek minden nap megmozgatnak minket.

Bugattitermékválaszték - ahol az olasz stílus találkozik az innovációval

Bugatti, más néven Casa Bugatti, az otthoni termékek széles választékát kínálja, beleértve a konyhai eszközöket, vizes palackokat, evőeszközöket és konyhai kiegészítőket. Termékeiket az egyedi és innovatív formatervezés különbözteti meg, amely a formát és a funkciót egyaránt ötvözi. Bugattitermékei nemcsak vizuálisan vonzóak, hanem hatékonyak és praktikusak is a mindennapi használatban. Kiváló minőségű anyagokat használnak, és a legapróbb részletekre is odafigyelnek, így biztosítva, hogy termékeik tartósak és hosszú élettartamúak legyenek. A Bugatti emellett elkötelezett a fenntarthatóság és a környezetbarátság mellett, és olyan anyagokat és gyártási folyamatokat használ, amelyek minimálisra csökkentik a környezetre gyakorolt hatást.

A Bugatti kis konyhai készülékek mindegyike újraértelmezi az olasz stílust, és a kortárs esztétikát kiváló mérnöki szakértelemmel és csúcstechnológiával kombinálja, mint például a Bugatti B Chef App-ban használt IoT (Internet of Things) és a Noun, a forradalmi intelligens főzőkészülékben használt GTH (Glass Tech Hot Semiconductor Technology).