Evőeszköz rendszerezők

összesen 8 termék
Evőeszköztartó DRAWER STORE, 2 db szett, Joseph Joseph JS85188
Késtartó Continenta 5 db
Késtartó Continenta 5 db
Raktáron (>5 db)
7 990 Ft
CONT30518
Evőeszköztartó Continenta 35 x 30 x 7 cm
9 590 Ft
CONT30741
Késtartó DrawerStore 85182 Joseph Joseph kék
10 190 Ft
JS85182

Evőeszköz-szervezők - a tökéletes konyhai szervezés elengedhetetlen kellékei

Mik azok az evőeszköz-szervezők?

Az evőeszköz-szervezők olyan kiegészítők, amelyek az evőeszközöket és az evőeszközöket szépen egymásra helyezve és kényelmesen hozzáférhetően tartják. Különböző formákban és méretekben kaphatók, a kis tálcáktól a nagyobb fiókokig, és különböző anyagokból, például műanyagból és fából készülnek.

Az evőeszköz-szervezők gyakran tartalmaznak különböző rekeszeket vagy rekeszeket az egyes evőeszköz-típusok számára, ami megakadályozza, hogy elcsavarodjanak vagy összekeveredjenek. Ez nem csak abban segít, hogy gyorsan felismerje a szükséges eszközt, de megvédi az evőeszközöket a sérülésektől is.

Az evőeszköz-szervezővel tökéletesen rendszerezheti az összes evőeszközt, így az ételkészítés és az asztal megterítése élmény lesz. A Kulina weboldalon a legjobb márkák termékei találhatók, mint pl Joseph Joseph és a Continenta. Ha pedig konyhai eszközök szervezőt keres, tekintse meg konyhai szervezők kínálatunkat.

Milyen tartozékokat lehet tárolni az evőeszköz-szervezőkben és az evőeszközfiókokban?

Az evőeszköz-szervezők különféle konyhai eszközök tárolására szolgálnak, többek között a következőkre:

  • Kések: Az evőeszköz-szervező elválaszthatja a különböző típusú késeket, például a szakácskéseket, a kenyérkéseket vagy a japán késeket, megvédve a pengéjüket a tompulástól. A késeket késtartó blokk vagy késállványon is tárolhatja.
  • Asztali kések, kanalak és villák: Az evőeszköz-szervezők gyakran kínálnak külön rekeszeket a kések, kanalak, villák és teáskanálak számára, ami egyszerű hozzáférést és rendszerezést tesz lehetővé.
  • A nagyobb tálalókanalakat vagy villákat , valamint minden más típusú tálaló evőeszköztis elhelyezhet egy evőeszköz-szervezőben, hogy rendben és kényelmesen elérhetőek legyenek.
  • Főzőeszközök: Az evőeszköz-szervezőkben kisebb konyhai eszközök, például spatulák, merőkanalak és fogók is elférnek.
  • Mérőkanalak és csészék: A mérőkanalak és poharak egyszerűen elhelyezhetők az evőeszköz-szervezőben, így szükség esetén gyorsan rendelkezésre állnak.
  • Dugóhúzók, palacknyitók és egyéb csaposszerszámok: a csaposszerszámok, palacknyitók és dugóhúzók is tárolhatók az evőeszköz-szervezőben, így könnyen megtalálhatók, amikor ki kell nyitni egy üveg bort vagy sört.
  • Szívószálak és keverők: Ha gyakran használ szívószálakat vagy bárpultos kanalakat és keverőket, akkor az evőeszköz-szervezőben való tárolásuk segít rendet tartani.