Elektromos asztali grillek

összesen 13 termék
Elektromos grill PG 8107 SEVO GTS, 3000 W, Severin
257 490 Ft
SEVEPG8107
Asztali grill üvegfedővel LONO WMF
79 850 Ft
WM415430011
Asztali elektromos grill LONO, WMF
94 750 Ft
WM0415280011
Elektromos grill PG 8106 SEVO GT, 3000 W, Severin
233 740 Ft
SEVEPG8106
Elektromos asztali BBQ grill LONO
57 990 Ft
WM0415330011
Elektromos asztali grill LONO WMF
72 170 Ft
WM415340011
Elektromos grill PG 8138 SEVO SMART GT Severin 3000 W
317 640 Ft
SEVEPG8138
Elektromos grill PG 8113 SENOA BOOST Severin 3000 W
89 180 Ft
SEVEPG8113
Elektromos grill PG 8114 SENOA DIGITAL BOOST Severin 3000 W SEVEPG8114
Raclette grill és fondü készlet 2 az 1-ben RG 2348 Severin ezüst SEVE2445513
Elektromos grill PG 8545 Steakboard, 2300 W, Severin
58 160 Ft
SEVEPG8545

Asztali elektromos grillsütők - ideális grillsütő mind beltéri, mind kültéri grillezési igényekhez

Mik azok az asztali elektromos grillek?

Az asztali elektromos grillek olyan kis, pultra szerelhető grillező készülékek, amelyek energiaforrásként nem gázt vagy szenet, hanem elektromosságot használnak. Ezek egy grillezőfelületből, egy fűtőelemből és egy hőmérséklet-szabályozó mechanizmusból állnak, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy szükség szerint szabályozza a hőfokot.

Az asztali elektromos grillek széles körben ismertek a kényelmükről, mivel beltéren és kültéren egyaránt használhatók, és gondozásuk egyszerű. Tökéletesek kompakt területeken is, mivel nincs szükségük sok külső helyre vagy gázvezetékhez való hozzáférésre, így jól használhatóak lakásokban vagy kollégiumi szobákban.

A Kulina weboldalon olyan ismert gyártók asztali elektromos grillsütői találhatók, mint a Severin és a WMF.

Mik a fő előnyei az asztali elektromos grillhasználatának?

Az asztali elektromos grillszámos előnye van, többek között:

  • Kényelem: Az asztali elektromos grill könnyen használható és gyorsan felállítható, így kényelmes választás a kültéri vagy beltéri főzéshez.

  • Nincs szükség üzemanyagra: A hagyományos grillekkel ellentétben, amelyekhez faszén, propán vagy földgáz szükséges, az elektromos grillek elektromos energiával működnek, így nincs szükség üzemanyag beszerzésére vagy tárolására.

  • Könnyen tisztítható: Az elektromos grilleket általában könnyebb tisztítani, mint a hagyományos grilleket, mivel nem termelnek annyi füstöt vagy zsírt. Sok modell rendelkezik kivehető rácsokkal és csepegtető tálcákkal, amelyek mosogatógépben vagy mosogatóban moshatók.

  • Egyenletes hő: Az elektromos grillek egyenletes hőt biztosítanak, így kevesebb a forró pont, és kisebb az ételek megégésének kockázata.

  • Sokoldalúság: Az elektromos grillek többféle méretben és formában kaphatók, így számos főzési módszerhez használhatók, beleértve a grillezést, a sütést és még a füstölést is.

  • Biztonságos: Így kisebb a tűz vagy a szén-monoxid-mérgezés veszélye. Beltéri használatuk biztonságosabb, mint a gáz- vagy faszéngrilleké.

Összességében az asztali elektromos grillek kényelmes, könnyen használható és sokoldalú lehetőséget kínálnak a különféle ételek főzéséhez, és biztonságuk és könnyű használatuk miatt népszerű választásnak számítanak mind a beltéri, mind a kültéri főzéshez.

Jobb az elektromos asztali grill, mint a faszén?

Az elektromos grillek praktikusak és egyszerűen használhatók, mivel nem igényelnek gázt vagy szenet, és beltéren és kültéren egyaránt használhatók. Gyorsan és egyenletesen felmelegednek, és tisztításuk is meglehetősen egyszerű. Az elektromos grillek a füst és a mérgező kibocsátások hiánya miatt környezetbarátabbak is, mint a faszéngrillek.

Ettől függetlenül sokan értékelik azt a jellegzetes füstös ízt, amelyet a faszéngrillek az ételek elkészítéséhez adnak. Ennek eredményeképpen az elektromos grilleknél magasabb hőmérsékletet tudnak elérni, ami kulcsfontosságú a különböző grillezési módszerekhez, például a sütéshez.

Amellett, hogy hordozhatóak és nem igényelnek áramot, a faszéngrillek kiváló választás kempingezéshez és szabadtéri összejövetelekhez.

Hogyan kell ápolni az asztali elektromos grill?

Az asztali elektromos grill megfelelően kell karbantartani és ápolni, hogy továbbra is jól működjön és meghosszabbítsa élettartamát.

Először is, minden használat után mindig használjon grill tisztító kefe vagy nedves ruhát a grillezőfelület letörléséhez. Emellett ügyeljen arra is, hogy az összegyűlt ételmaradékot is eltávolítsa. Másodszor, a tűzveszélyes zsiradék felhalmozódásának elkerülése érdekében minden használat után távolítsa el és törölje le a zsírtálcát. Amikor nem használja, a grillt tegye száraz és védett helyre, hogy elkerülje a rozsdát és a korróziót.