Süteményállványok

összesen 21 termék
Etagéria LEGIO NOVA 29 cm, Eva Solo
Sticker
38 220 Ft –20 %
30 570 Ft
ES887266
Etagéria és váza FONTAINE 25 cm, ezüst, Philippi
43 990 Ft
PHP129012
Etazsér BABELL L 34 cm, korall, Koziol
Sticker
13 190 Ft –26 %
9 700 Ft
KOZ7180704
Etazsér BABELL BIG 53 cm, korall, Koziol
Sticker
22 360 Ft –20 %
17 880 Ft
KOZ7185704
Sushi tányér LAZY SUSI 35 cm, forgatható, fekete, Philippi PHP123087

Tortaállványok - tökéletes edények a sütemények bemutatására és tálalására

A tortatartó állvány egy többcélú tálalóedény, amely különféle sütemények és egyéb édes finomságok bemutatására és tálalására használható. Például a torták, piték, sütemények és brownie-k azok közé a finomságok közé tartoznak, amelyeket egy tortatartó állványlehet felszolgálni.

A Kulina weboldalon tortatartók, tortatálak és etagerek széles választékát kínáljuk elismert gyártóktól, többek között az alábbiaktól Seletti, Koziol, Philippi, különböző méretekben, mintákban és anyagokban. Némelyik porcelánból, mások műanyagból készültek, némelyik elegáns, mások kicsit őrültekháza. Biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja a tökéleteset a sajttorta tiszteletére!

Mi a jobb - egy tortatartó állvány vagy egy etagéria?

Etaa geres és a süteményes tányérok két példa az édességek és egyéb finomságok bemutatására és tálalására használt tálalóedényekre.

A tortatányérok egyszerű, lapos tálak vagy tányérok, amelyeket sütemények, torták és más desszertek tálalására és bemutatására használnak. A nagyobb magasság és elegancia érdekében lábazott talppal, vagy a kiömlés elkerülése érdekében enyhén megemelt peremmel rendelkezhet.

Egy többszintes állvány, az úgynevezett etagéria, másrészt különféle finomságok kiállítására használható. Az etagéria állványok minden rétege más-más desszertet, gyümölcsöt vagy finomságot tartalmazhat, és két vagy több szintből állhat. Gyakran használják apróságok, például sütemények, muffinok, eper, makaróni vagy ujjételek bemutatására.

A süteményes tál és az etagéria egyaránt kiváló választás, amely feldobhatja az asztal elrendezését. Az Ön preferenciáitól és a felszolgálni kívánt desszertektől függ, hogy melyik a legmegfelelőbb választás.

Milyen típusú tortaállványok vannak?

Kulina weboldal különböző tortatartó állvány modelleket kínál, amelyek mindegyike sajátos jellemzőkkel és megjelenéssel rendelkezik. Az alábbiakban bemutatunk néhányat a tortaállványok legjellemzőbb stílusai közül:

  • Talapzatos tortatartó állvány: Ezek valószínűleg a legnépszerűbb tortaállványtípusok, amelyek talapzata magasságot és stílusosságot kölcsönöz a tortadíszítésnek.
  • Etageres / emeletes tortaállványok: Az emeletes tortaállványok - etageres - lehetővé teszik, hogy egyszerre több tortát vagy más finomságot állítson ki, mivel több rétegből állnak. Használhatja őket ujjételek és rágcsálnivalók (édes és savanyú) tálalására is partik stb. során.
  • Tányér tortaállványok: Ezek egyszerű, lapos tányérok vagy tálak, amelyeket sütemények, torták és más desszertek bemutatására és tálalására használnak. Enyhén megemelt peremmel rendelkezhetnek a kiömlések elkerülése érdekében.

A tökéletes sütés és tálalás érdekében tortaszervizek, tortatányérok és sütőformák kollekciójából is vásárolhat.