Süteménytálak

összesen 54 termék
Desszert tányér LEGIO 19 cm, Eva Solo
Outlet
7 990 Ft –39 %
4 810 Ft
ES886219
Desszert tányér KINTSUGI 2 21 cm, fehér, Seletti
18 590 Ft
SLT09602
Desszert tányér SKY BLUE 15 cm, kék, kerámia, MIJ
Újdonság
6 590 Ft
MIJC0702
Desszert tányér ALL-TIME, 20 cm, fehér, Alessi
5 290 Ft
ALAGV295
Tapas tányér ICE BLUE 13 cm, kék, MIJ
Újdonság
2 190 Ft
MIJC2693
Tapas tányér ICE GREEN 13 cm, zöld, MIJ
Újdonság
2 190 Ft
MIJC2684
Tapas tányér ICE BLUE 16,5 cm, kék, MIJ
Újdonság
3 590 Ft
MIJC2694
Desszert tányér CARACTERE 21 cm, minta, REVOL
11 160 Ft
RV652799
Desszert tányér KINTSUGI 1 21 cm, fehér, Seletti
18 590 Ft
SLT09601
Desszert tányér 21,5 cm, matt fekete, REVOL
12 450 Ft –12 %
10 890 Ft
RV649495
Fel
További termékek

Tortatányérok - az édes álmok teljesítésére tervezve

Mik azok a tortatányérok?

A tortatányérok olyan tányérok, amelyeket kifejezetten sütemények és desszertek tálalására terveztek. Gyakran lapos felülettel rendelkeznek, amelyre a süteményt lehet helyezni, és kisebbek, mint a hagyományos étkészletek. A tortalapok készülhetnek üvegből, kerámiából, kőedényből vagy műanyagból.

Mire használják a tortalapokat?

A süteményes tányérokat sütemények és egyéb sütemények vagy édességek, például sütemények, sütemények vagy cupcake-ek tálalására használják. Elegáns megjelenésük és praktikus méretük miatt gyakran használják őket reggelikhez, szendvicsekhez, ebédekhez és különleges eseményekhez, például születésnapokhoz, esküvőkhöz és ünnepekhez, amelyek tökéletesek mindenféle ujjételekhez.

Hogyan tálalsz úgy egy desszertet, mint egy séf?

Akár otthoni szakács, akár Michelin-csillagos szakács, minden részletre oda kell figyelnie, és a desszerteket elegánsan kell tálalnia. Ezek néhány általános iránymutatás, amelyek segítenek abban, hogy profi módon tálalhasson egy desszertet:

  • Válassza ki a megfelelő desszert tányér: Kezdje egy tiszta tányérral, amely kiegészíti a desszert színét és textúráját (nézze meg a MIJ tányérok kínálatát a színek és mázak nagyszerű választékáért)
  • Értékelje a desszert általános kialakítását, miközben eldönti, hogy hová rendezze a különböző összetevőket. Készítsen egy papírvázlatot a tervéről, hogy segítse a látványt.
  • Tegyen egy kis szószt a tányérra, mielőtt a desszertet ráhelyezné. Hozzon létre mintát vagy mintát egy kanállal vagy egy nyomóspalackkal. A desszert ízletesebb és jobban fog kinézni a tányéron, ha mártást használ.
  • Adj hozzá ropogást: Nagyszerű, ha a desszert különböző textúrájú. Ha ropogósabbá szeretné tenni a desszertet, használjon ropogós feltétet, például mandulát vagy kekszmorzsát. egyenletesen ossza el a feltétet a desszertben.
  • Használjon kontrasztos színeket: Használjon kontrasztos színeket, hogy desszertje vizuálisan vonzó legyen. Használjon például világos mártást vagy köretet, ha a desszertje fehér, hogy vizuálisan is vonzó legyen.
  • Figyeljen az adagok méretére: A desszertek tálalásánál fontos az adagok mérete. Ugyanekkora adagok készítéséhez használjon csészét vagy kiskanalat.
  • Tegyen némi díszítést a tortatányérra, hogy befejezze és javítsa az általános megjelenést. Ez lehet egy gyümölcsdarab, kakaópor-szórás vagy mentalevél.

Tortatányérjaink prémium minőségű termékek, olyan neves gyártóktól, mint a Blomus és a Revol. Nagyszerű tortaállványokat és elegáns tortaszervereket is kínálunk. Érdemes lehet megnézni a desszertvillák és a süteményes kések készleteit is.