Süteménytálak

összesen 59 termék
Desszert tányér LEGIO NOVA 19 cm, Eva Solo
8 180 Ft
ES887219
Desszert tányér SKY BLUE 15 cm, kék, kerámia, MIJ
6 410 Ft
MIJC0702
Tapas tányér BLUE BLUR 17 cm, kék, kerámia, MIJ
4 270 Ft
MIJC4084
Tapas tányér WABI SABI 17 cm, barna, kerámia, MIJ
4 270 Ft
MIJC8153
Desszert tányér GRAND CRU SOFT 19,5 cm, fehér, Rosendahl RSD20540
Desszert tányér HAMMERSHOI 22 cm, fehér, Kähler
13 030 Ft
KHL692211
MIJ ICE WHITEWASH tapas tányér, 16,5 cm, fehér, kerámia MIJC3012
MIJ ICE DUSK tapas tányér, 16,5 cm, kék, kerámia
4 140 Ft
MIJC3007
Desszert tányér PILAR 20 cm, sötétszürke, kerámia, Blomus BM63962
Desszert tányér COLOMBINA, 24 cm, Alessi
10 660 Ft –6 %
9 990 Ft
ALFM105
Desszert tányér CARACTERE 21 cm, fehér, REVOL
12 480 Ft
RV652798
Desszert tányér 16,5 cm, COSMIC DINER SATURN, Seletti SLT10820
Desszert tányér COSMIC DINNER CALISTO 16,5 cm, Seletti SLT10821
Desszert tányér ALL-TIME, 20 cm, fehér, Alessi
5 330 Ft
ALAGV295
Tapas tányér ICE GREEN 13 cm, zöld, MIJ
2 140 Ft
MIJC2684
PILAR 20 cm-es desszertes tányér, szürke, Blomus
5 090 Ft
BM63715
Tapas tányér ICE BLUE 16,5 cm, kék, MIJ
3 420 Ft
MIJC2694
Fel
További termékek

Tortatányérok - az édes álmok teljesítésére tervezve

Mik azok a tortatányérok?

A tortatányérok olyan tányérok, amelyeket kifejezetten sütemények és desszertek tálalására terveztek. Gyakran lapos felülettel rendelkeznek, amelyre a süteményt lehet helyezni, és kisebbek, mint a hagyományos étkészletek. A tortalapok készülhetnek üvegből, kerámiából, kőedényből vagy műanyagból.

Mire használják a tortalapokat?

A süteményes tányérokat sütemények és egyéb sütemények vagy édességek, például sütemények, sütemények vagy cupcake-ek tálalására használják. Elegáns megjelenésük és praktikus méretük miatt gyakran használják őket reggelikhez, szendvicsekhez, ebédekhez és különleges eseményekhez, például születésnapokhoz, esküvőkhöz és ünnepekhez, amelyek tökéletesek mindenféle ujjételekhez.

Hogyan tálalsz úgy egy desszertet, mint egy séf?

Akár otthoni szakács, akár Michelin-csillagos szakács, minden részletre oda kell figyelnie, és a desszerteket elegánsan kell tálalnia. Ezek néhány általános iránymutatás, amelyek segítenek abban, hogy profi módon tálalhasson egy desszertet:

  • Válassza ki a megfelelő desszert tányér: Kezdje egy tiszta tányérral, amely kiegészíti a desszert színét és textúráját (nézze meg a MIJ tányérok kínálatát a színek és mázak nagyszerű választékáért)
  • Értékelje a desszert általános kialakítását, miközben eldönti, hogy hová rendezze a különböző összetevőket. Készítsen egy papírvázlatot a tervéről, hogy segítse a látványt.
  • Tegyen egy kis szószt a tányérra, mielőtt a desszertet ráhelyezné. Hozzon létre mintát vagy mintát egy kanállal vagy egy nyomóspalackkal. A desszert ízletesebb és jobban fog kinézni a tányéron, ha mártást használ.
  • Adj hozzá ropogást: Nagyszerű, ha a desszert különböző textúrájú. Ha ropogósabbá szeretné tenni a desszertet, használjon ropogós feltétet, például mandulát vagy kekszmorzsát. egyenletesen ossza el a feltétet a desszertben.
  • Használjon kontrasztos színeket: Használjon kontrasztos színeket, hogy desszertje vizuálisan vonzó legyen. Használjon például világos mártást vagy köretet, ha a desszertje fehér, hogy vizuálisan is vonzó legyen.
  • Figyeljen az adagok méretére: A desszertek tálalásánál fontos az adagok mérete. Ugyanekkora adagok készítéséhez használjon csészét vagy kiskanalat.
  • Tegyen némi díszítést a tortatányérra, hogy befejezze és javítsa az általános megjelenést. Ez lehet egy gyümölcsdarab, kakaópor-szórás vagy mentalevél.

Tortatányérjaink prémium minőségű termékek, olyan neves gyártóktól, mint a Blomus és a Revol. Nagyszerű tortaállványokat és elegáns tortaszervereket is kínálunk. Érdemes lehet megnézni a desszertvillák és a süteményes kések készleteit is.