LotusGrill

A LotusGrill új grillezési élményt jelent - füstmentes, egészséges és környezetbarát. Innovatív, hordozható faszenes grillsütők, amelyek tökéletesek a teraszra, erkélyre vagy a tópartra!
összesen 26 termék
Grill fogó, kék, LotusGrill
7 210 Ft
LTGZTB33
Grill tisztító spray 750 ml, LotusGrill
7 610 Ft
LTLR750
Grillező ecset, piros, LotusGrill
3 920 Ft
LT44896
Grill fogó, purple, LotusGrill
6 420 Ft
LTGZLI33
Grillező ecset, lila, LotusGrill
3 780 Ft
LTPLI22
Grillező ecset, narancssárga, LotusGrill
3 770 Ft
LTPOR22
Grillező ecset, kék, LotusGrill
3 750 Ft
LTPTB22
Faszén asztali grill, zöld, LotusGrill
87 110 Ft
LTGGR34
Faszén 2,5 kg, LotusGrill
6 540 Ft –7 %
Faszén 2,5 kg, LotusGrill
Raktáron (45 db)
6 080 Ft
LTLK2500
Faszén asztali grill, szürke, LotusGrill
87 110 Ft
LTGAN34
Faszén asztali grill XL, piros, LotusGrill
120 770 Ft
LTGRO435
Faszén asztali grill XL, lila, LotusGrill
120 770 Ft
LTGLI435
Fedél LotusGrill széngrillhez 35 cm, üveg, LotusGrill LTDKGH34
Grillező ecset, szürke, LotusGrill
3 830 Ft
LTPAN22
Zselé 200 ml, LotusGrill
Zselé 200 ml, LotusGrill
Raktáron (44 db)
3 450 Ft
LTBPL200
Faszén asztali grill, piros, LotusGrill
87 110 Ft
LTGRO34
Grillező ecset, zöld, LotusGrill
3 990 Ft
LTPGR22
Faszén asztali grill XL, narancssárga LotusGrill
122 990 Ft
LTGOR435
Pizza kő, LotusGrill
Pizza kő, LotusGrill
Raktáron (1 db)
32 980 Ft
LTPZSET290
Faszén asztali grill, kék, LotusGrill
82 990 Ft
LTGTB34
Faszén asztali grill, narancssárga, LotusGrill
88 990 Ft
LTGOR34
Grill fogó, narancssárga, LotusGrill
6 980 Ft
LTGZOR33
Fel
További termékek

LotusGrill - BBQ szórakozás percek alatt

LotusGrill egy németországi székhelyű márka, amely innovatív és kiváló minőségű grillsütők gyártásával szerzett hírnevet. A márkát 2010-ben alapította Ralf Kronmüller, akinek célja egy olyan grill tervezése volt, amely egyszerre praktikus és könnyen használható. Azóta a márka jelentősen fejlődött, és ma már a világ egyik vezető grillmárkájaként tartják számon.

LotusGrillküldetése, hogy az ügyfeleknek kiváló minőségű, praktikus és könnyen kezelhető asztali grilleket biztosítson, amelyek kivételes teljesítményt nyújtanak. A márka termékeinek alapgondolata, hogy olyan grilleket tervezzen, amelyeket bárhol, bármikor és bárki használhat. Céljuk, hogy mindenki számára elérhetővé és élvezetessé tegyék a grillezést, legyen szó akár a hátsó kertben, az erkélyen vagy kempingezésről.

A márka a grillezést egyszerű élménnyé teszi, és lehetővé teszi, hogy bárki élvezhesse a húst, halat vagy zöldséget a tipikus faszénen grillezés ízével, anélkül, hogy túl sok időt kellene ráfordítani, és szinte teljesen füst nélkül.

LotusGrill ajánlat és technológia

LotusGrill a grillek széles választékát kínálja, a kis, hordozható modellektől a nagyobb, robusztusabb, családi összejövetelekre és partikra alkalmas grillekig. Mindegyik tiszta, egyszerű és biztonságos, különböző méretben és színben kapható. Egyedi légkeringetési rendszerrel tervezték őket, amely biztosítja az egyenletes hőeloszlást, így gyorsabb és hatékonyabb főzést tesz lehetővé. A grillek szabadalmaztatott ventilátoros rendszert használnak, amely gyors gyújtást és könnyű hőmérséklet-szabályozást biztosít. A márka számos tartozékot is kínál, például grillhuzatokat és hordtáskákat, hogy még élvezetesebbé és kényelmesebbé tegye a grillezés élményét.

LotusGrillinnovatív formatervezése az évek során számos díjat hozott a márkának. 2012-ben a LotusGrill elnyerte a rangos Red Dot Design Awardot, amely a kiemelkedő terméktervezést ismeri el. A márka más díjakat és elismeréseket is kapott, például a German Design Award és a Design Plus Award díjat.

Miért szeretik az emberek a BBQ-t a LotusGrill?

Számos oka van annak, hogy az emberek miért szeretik a LotusGrill. Először is, a márka grillsütői kivételes teljesítményükről ismertek, szinte füstmentesen, minden alkalommal tökéletesen átsütött ételeket biztosítva. A grillsütők használata is egyszerű, a gyújtási rendszer és a hőmérsékletszabályozás még a kezdők számára is elsajátítható. A márka grillsütői rendkívül hordozhatóak, így tökéletesek kempingezéshez, piknikezéshez és egyéb szabadtéri tevékenységekhez. Végül, a LotusGrill innovatív kialakítása és feltűnő színei miatt népszerű választás azok számára, akiknek fontos a stílus és a funkcionalitás.

Összefoglalva, a LotusGrill egy olyan márka, amely innovatív kialakításával és kiváló teljesítményével forradalmasította a grillsütők piacát. A márka küldetése, eszméje és jövőképe volt a siker hajtóereje, és a fogyasztók körében világszerte továbbra is népszerűek a grillek és tartozékok. A márka számos formatervezési díja a kiválóság iránti elkötelezettségéről tanúskodik, a minőség és a teljesítmény hírneve pedig sokak által kedvelt márkává teszi.