Elektromos citrusfacsarók

összesen 15 termék
Citrusprés CJF01RDEU Smeg piros
67 900 Ft –7 %
62 900 Ft
SMECJF01RDEU
Citrusprés CJF01PBEU Smeg pasztell kék
67 900 Ft –7 %
62 900 Ft
SMECJF01PBEU
Elektromos nyomja meg Tefal Vitapress Közvetlen Szolgál TEFZP603D38
Elektromos citrusfacsaró PLISSE, fehér, Alessi
45 990 Ft
ALMDL07W
Elektromos citrusfacsaró PLISSÉ, zöld, Alessi
46 190 Ft
ALMDL07GR

Elektromos citrusfacsarók - hozza ki a legtöbbet a citrusfélékből

Elektromos citrusfacsarók - egy készülék, amely minden reggelit rendkívüli érzéssel tölt el

A citrusfacsaró olyan konyhai eszköz, amely kifejezetten a citrusfélékből való lé kinyerésére szolgál. A kézi citrusfacsarók és az elektromos citrusfacsarók akkor jönnek jól, ha narancs-, citrom- vagy grapefruitlevet szeretne kipréselni a reggelihez vagy a salátaöntet vagy az étel hozzáadásaként. Az elektromos gyümölcscentrifugák nyilvánvalóan könnyebben használhatók és hatékonyabbak, mivel nem igényelnek kézi erőforrást, és rövid idő alatt elég sok gyümölcslevet tudnak előállítani.

Egy elektromos gyümölcscentrifuga segítségével gyorsan átalakíthatja a narancsot, mandarint, citromot és grapefruitot ízletes és tápláló lévé. Ha elektromos gyümölcscentrifugát szeretne vásárolni, akkor a tökéletes helyre érkezett. A Kuline-nál prémium márkájú elektromos citrusfacsarók nagy választékát kínáljuk, beleértve a SMEG-et is, Alessi és ETA.

Milyen tulajdonságokat kell keresnem, amikor elektromos citrusfacsarót vásárolok?

Érdekli egy elektromos citrusfacsaró vásárlása, de nem tudja, mit keressen? Összeállítottunk egy listát a tanácsokkal, hogy eligazítsuk Önt, és segítsünk a legjobb döntést meghozni.

  • Sajtoló kúp

Az elektromos citrusfacsaró kúp alakú tartozékát préskúpnak nevezik. Egy motor segítségével préseli ki a citrusfélék levét, amikor a gyümölcsöt a kúphoz nyomja. A préskúp a modelltől függően eltérő lehet - egyesek kisebbek, mások nagyobbak, és jobban megfelelnek a nagyobb gyümölcsöknek. Válasszon olyan elektromos gyümölcscentrifugát, amely a legjobban megfelel az Ön személyes igényeinek.

  • Csepegtető stop

Ellenőrizze, hogy az elektromos gyümölcscentrifugája rendelkezik-e csepegésgátlóval - ez lehetővé teszi, hogy megálljon a gyümölcscentrifugálási munkamenetek között, így a pultja makulátlan marad! A citrusfélék levének magas savtartalma tönkreteheti a konyhai munkalapok vagy szekrények felületét, ha az érzékeny rájuk.

  • Juice tartály

A készülék képes a gyümölcslé önálló gyűjtésére, ha rendelkezik gyümölcslé-tartállyal. Ha elkészült, egyszerűen öntsd egy pohárba! Ez praktikus funkció, ha előre szeretné elkészíteni a gyümölcslevet, és a hűtőben tárolni.

  • Mosogatógép

Mindig ellenőrizze, hogy a tartozékok mehetnek-e a mosogatógépbe. Így megkímélheti magát a kézi tisztítástól.

Vezető gyártók centrifugális gyümölcsfacsaróit is kínáljuk a gyümölcsök és zöldségek levének kinyeréséhez.