Elektromos citrusfacsarók

összesen 17 termék
Elektromos citrusfacsaró CP 3544, ezüst, Severin
Sticker
37 440 Ft
SEVECP3544
Elektromos citrusfacsaró PLSSE, piros, Alessi
43 890 Ft
ALMDL07R
Elektromos citrusfacsaró SG63, Alessi
93 790 Ft
ALSG63W
Elektromos citrusfacsaró PLISSE, fekete, Alessi
43 890 Ft
ALMDL07B
Elektromos citrusfacsaró PLISSE 1,7 l, szürke, Alessi ALMDL07G
Elektromos citrusfacsaró PLISSE, fehér, Alessi
43 890 Ft
ALMDL07W
Elektromos citrusfacsaró PLISSÉ, zöld, Alessi
43 890 Ft
ALMDL07GR

Elektromos citrusfacsarók - hozza ki a legtöbbet a citrusfélékből

Elektromos citrusfacsarók - egy készülék, amely minden reggelit rendkívüli érzéssel tölt el

A citrusfacsaró olyan konyhai eszköz, amely kifejezetten a citrusfélékből való lé kinyerésére szolgál. A kézi citrusfacsarók és az elektromos citrusfacsarók akkor jönnek jól, ha narancs-, citrom- vagy grapefruitlevet szeretne kipréselni a reggelihez vagy a salátaöntet vagy az étel hozzáadásaként. Az elektromos gyümölcscentrifugák nyilvánvalóan könnyebben használhatók és hatékonyabbak, mivel nem igényelnek kézi erőforrást, és rövid idő alatt elég sok gyümölcslevet tudnak előállítani.

Egy elektromos gyümölcscentrifuga segítségével gyorsan átalakíthatja a narancsot, mandarint, citromot és grapefruitot ízletes és tápláló lévé. Ha elektromos gyümölcscentrifugát szeretne vásárolni, akkor a tökéletes helyre érkezett. A Kuline-nál prémium márkájú elektromos citrusfacsarók nagy választékát kínáljuk, beleértve a SMEG-et is, Alessi és ETA.

Milyen tulajdonságokat kell keresnem, amikor elektromos citrusfacsarót vásárolok?

Érdekli egy elektromos citrusfacsaró vásárlása, de nem tudja, mit keressen? Összeállítottunk egy listát a tanácsokkal, hogy eligazítsuk Önt, és segítsünk a legjobb döntést meghozni.

  • Sajtoló kúp

Az elektromos citrusfacsaró kúp alakú tartozékát préskúpnak nevezik. Egy motor segítségével préseli ki a citrusfélék levét, amikor a gyümölcsöt a kúphoz nyomja. A préskúp a modelltől függően eltérő lehet - egyesek kisebbek, mások nagyobbak, és jobban megfelelnek a nagyobb gyümölcsöknek. Válasszon olyan elektromos gyümölcscentrifugát, amely a legjobban megfelel az Ön személyes igényeinek.

  • Csepegtető stop

Ellenőrizze, hogy az elektromos gyümölcscentrifugája rendelkezik-e csepegésgátlóval - ez lehetővé teszi, hogy megálljon a gyümölcscentrifugálási munkamenetek között, így a pultja makulátlan marad! A citrusfélék levének magas savtartalma tönkreteheti a konyhai munkalapok vagy szekrények felületét, ha az érzékeny rájuk.

  • Juice tartály

A készülék képes a gyümölcslé önálló gyűjtésére, ha rendelkezik gyümölcslé-tartállyal. Ha elkészült, egyszerűen öntsd egy pohárba! Ez praktikus funkció, ha előre szeretné elkészíteni a gyümölcslevet, és a hűtőben tárolni.

  • Mosogatógép

Mindig ellenőrizze, hogy a tartozékok mehetnek-e a mosogatógépbe. Így megkímélheti magát a kézi tisztítástól.

Vezető gyártók centrifugális gyümölcsfacsaróit is kínáljuk a gyümölcsök és zöldségek levének kinyeréséhez.