Miyabi

Legnépszerűbb termékek

SUJIHIKI japán szeletelő kés, 24 cm, 4000FC
 
63 090 Ft
Bővebben
KUDAMONO japán zöldségkés, 9 cm, 4000FC
 
44 690 Ft
Bővebben
KUDAMONO japán zöldségkés, 9 cm, 7000D
 
51 290 Ft
Bővebben
Japán kenyérvágó kés, 23 cm, 6000MCT
 
94 590 Ft
Bővebben
GYUTOH japán húsvágó kés, 16 cm, 5000FCD
 
69 590 Ft
Bővebben
GYUTOH japán húsvágó kés, 24 cm, 5000FCD
 
95 890 Ft
Bővebben
összesen 18 bejegyzés
GYUTOH japán húsvágó kés, 16 cm, 5000FCD
69 590 Ft
MB34681161
GYUTOH japán húsvágó kés, 20 cm, 5000FCD
82 790 Ft
MB34681201
GYUTOH japán húsvágó kés, 24 cm, 5000FCD
95 890 Ft
MB34681241
GYUTOH japán húsvágó kés, 24 cm, 7000D
103 790 Ft
MB34543241
CHUTOH japán szeletelő kés, 16 cm, 7000D
68 290 Ft
MB34542161
Japán húsvágó kés GYUTOH 24 cm 4000FC
63 090 Ft
MB33951241
Japán kenyérvágó kés, 23 cm, 6000MCT
94 590 Ft
MB34076231
Késélező japán késekhez
28 890 Ft
MB34536007
KUDAMONO japán zöldségkés, 9 cm, 4000FC
44 690 Ft
MB33950091
KUDAMONO japán zöldségkés, 9 cm, 7000D
51 290 Ft
MB34541091
Mágneses késtartó blokk, 20,5 x 42,5 x 23 cm, MIYABI MB34532100
SANTOKU univerzális japán kés, 18 cm, 5000MCD
166 690 Ft
MB34374181
SANTOKU univerzális japán kés, 18 cm, 7000D
85 390 Ft
MB34544181
SHOTOH kis japán kés, 13 cm, 7000D
59 090 Ft
MB34542131
SHOTOH kis japán kés, 9 cm, 5000MCD
103 790 Ft
MB34372091
SUJIHIKI japán szeletelő kés, 24 cm, 4000FC
63 090 Ft
MB33950241
SUJIHIKI japán szeletelő kés, 24 cm, 5000FCD
82 790 Ft
MB34680241
Univerzális japán kés NAKIRI 17 cm 5000FCD
82 790 Ft
MB34685171
A hagyományos japán késkészítők kombinálják a precíz kézművességet a német ZWILLING J.A. HENKELS cég bevált gyártási gyakorlatával és szabványaival. Ennek az együttműködésnek az eredménye gyönyörű. luxus, és rendkívül éles kések, amelyek a japán kélskészítők hagyományára építenek. 104382

2004-ben a ZWILLING üzleti csoportja saját gyártású japán késekkel bővítette portfólióját, japán evőeszköz-ipar központjában,Sekiben.  A pontos feldolgozáson, a gyönyörű vizuális tervezésen és a technikai kiválóságon alapuló hagyományos gyártási módszerek olyan késeket hoztak létre, amelyek képesek kezelni a legkifinomultabb japán receptet is.