Fenőkő #5000, Miyabi

Kód: MB34536005
Márka: MIYABI
124 820 Ft
Raktáron (3 db)

AMIYABI #5000 csiszolókő egy szintetikus kerámia kő, amely eredetileg a híres japán Naniwa gyárból származik, amely több mint 60 éve gyártja a legmagasabb minőségű csiszoló tartozékokat. A Naniwa őrlőkövek világszerte elismertek, és számos neves szakács használja őket.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az #5000-es finomságú MIYABI fenőkő egy szintetikus kerámiakő, mely a hírhedt japán Naniwa gyár műhelyéből került ki. A Naniwa gyár több, mint 60 éve gyárt késélezési kiegészítőket, minőségüket illetően alig akad párjuk a világon, ezért sem meglepő, hogy termékeiket hírneves mesterszakácsok tucatja használja.

A fenőkő használható egymagában is, de ideálisabb MIYABI Basic Kit talpazatba helyezni – az élezés gyorsabban, finomabban és gördülékenyebben végezhető el. Ez a 21 x 7 x 2,5 cm méretekkel rendelkező fenőkő extrém mértékben élesít. Az elhasználódás minimális, éveken keresztül szolgál. Annak ellenére, hogy kimondottan a MIYABI kések élezéséhez lett tervezve, nyugodtan használható bármilyen más acélkés élesítéséhez.

  • Hosszú élettartam és minimális elhasználódás jellemzi.
  • A penge optimális éle könnyen és effektíven elérhető vele.
  • Ultragyors munkát végez.
  • Finomsága 5000 grit.
  • Talpazattal is használható.
  • A kerámiakéseken kívül bármilyen kés élezésére alkalmas.

Idővel még a legélesebb kés is veszít az élességéből, ezért nem szabad megfeledkezi a penge rendszeres karbantartásáról és élezéséről. A MIYABI késélezőkkel és fenőkövekkel mindez nagyon egyszerű, csupán a megfelelő technikát kell elsajátítani hozzá.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Késélezők
Jótállás: 2 év
Súly: 0.99 kg
Terméktípus: Késélezés
Margin: B
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A hagyományos japán késkészítők kombinálják a precíz kézművességet a német ZWILLING J.A. HENKELS cég bevált gyártási gyakorlatával és szabványaival. Ennek az együttműködésnek az eredménye gyönyörű. luxus, és rendkívül éles kések, amelyek a japán kélskészítők hagyományára építenek. 104382