Írószertartó

összesen 7 termék
Ceruzaállvány ZICK ZACK 7,5 cm, Philippi
28 670 Ft –7 %
26 590 Ft
PHP209001
Ceruzaállvány ROTONDO 10 cm, ezüst, Philippi
26 590 Ft
PHP209006
Ceruza 2 heggyel, fekete, Philippi
8 690 Ft
PHP262004
Ceruzaállvány HELICOPTER 15 cm, ezüst, Philippi
17 690 Ft
PHP245032
Ceruzaállvány LAVA 10 cm, fekete, alumínium, Philippi PHP219034
Toll PURE 13 cm, csavaros, sárgaréz, Philippi
27 890 Ft
PHP273103
2 hegyes végű tartós ceruza, Philippi
8 690 Ft
PHP262003

Tolltartók - tartsa a tollakat elérhető közelségben

Mik azok a tolltartók?

A tolltartók, más néven tolltartók vagy tolltartók, olyan kis tokok, amelyeket tollak, ceruzák, filctollak és egyéb írószerek tárolására használnak. Gyakran az íróasztalra vagy a munkaállomásra helyezik, hogy az írószerek hozzáférhetőek legyenek. A tolltartók különböző anyagokból készülnek, többek között fémből és nikkelből.

Ízlésétől és igényeitől függően választhat egyszerű és praktikus, vagy elegáns és díszes darabot. A tolltartók megóvhatják az íróeszközöket a sérülésektől, és személyes jelleget kölcsönöznek a munkahelynek, emellett segítenek rendezetté és kényelmesen hozzáférhetővé tenni azokat.

Mit kell figyelembe vennem a ceruzaállványkiválasztásakor?

  • Méret: Válasszon olyan ceruzaállvány , amelybe belefér az Ön által általában használt összes toll és egyéb íróeszköz, figyelembe véve, hogy általában hányat használ mindegyikből. Szükség lehet egy nagyobb ceruzaállvány , ha sok tollat használ.
  • Anyag: A tolltartók készítéséhez különböző anyagokat, többek között fémet és nikkelt használnak. Válasszon a stílusához illő anyagot.
  • Tervezés: A tolltartók a legkülönbözőbb stílusokban kaphatók, a sima és praktikustól a díszesig. A dizájn kiválasztásakor vegye figyelembe saját preferenciáit és a munkahely esztétikáját is.

Milyen előnyei vannak a ceruzaállvány?

Egy ceruzaállvány elhelyezése a munkahelyén vagy az íróasztalán számos előnnyel jár, például:

  • Szervezet: A ceruzaállvány rendben és kéznél tartja az írószereket. A ceruzaállvány gyorsan megtalálhatja a szükséges tollat vagy ceruzát, ahelyett, hogy a fiókokban kellene turkálnia vagy keresgélnie.
  • Védelem: A ceruzaállvány segít az íróeszközök sérüléseinek megelőzésében. A ceruzák és tollak könnyen eltörhetnek, ha az íróasztalon vagy a fiókban hagyják őket. Kevésbé valószínű, hogy megsérülnek, ha egy ceruzaállványsegítségével függőlegesen és meghatározott helyen tartjuk őket.
  • Esztétika: A ceruzaállvány esztétikai szempontból is feldobhatja a munkaterületet. Akár egyszerű, praktikus, akár bonyolultabb stílust választ, egy ceruzaállvány vonzóbbá és kifinomultabbá teheti az íróasztalát.

A Kulina oldalon más alapvető irodaszereket is vásárolhat, például iratkapcsokat, levélbontókat és ceruzahegyezőket.