Kerti fáklyák

összesen 10 termék

Kerti fáklyák - fokozza a tér hangulatát kerti fáklyákkal

Mik azok a kerti fáklyák?

A kerti fáklyák a kültéri világítás egy olyan típusa, amelyet úgy terveztek, hogy stílusossá és elegánssá tegye a kültéri teret. A kortárs kerti fáklyák meggyújtásakor lágy, pislákoló fényt bocsátanak ki, amely meleg és hívogató légkört teremt.

A Kulina weboldalon elérhető kerti fáklyák jellemzően fából, rozsdamentes acélból vagy vasból készülnek, és különféle formákban, méretekben és színekben kaphatók. Olyan neves gyártók gyártják őket, mint a Blomus, Höfats és aPhilippi.

Hol használhatok kerti fáklyákat?

A kerti fáklyák, más néven tiki fáklyák olyan kültéri világítótestek, amelyek megvilágítják és hangulatossá teszik a kültéri tereket. Általában kertekben, teraszokon és szabadtéri szórakozóhelyeken használják őket. Íme néhány gyakori hely a kerti fáklyák számára:

 • Utak és sétányok: A kerti fáklyák elhelyezése az ösvények és sétányok mentén meleg és hívogató megvilágítást eredményez, segítve a vendégek eligazodását és eleganciát kölcsönözve a tájnak.

 • Bejáratok és kapuk: Helyezzen el fáklyákat a bejáratok, kapuk vagy ajtók közelében, hogy barátságos fényt adjon a látogatóknak, amikor belépnek az ingatlanba.

 • Teraszok és teraszok: Használjon kerti fáklyákat a teraszok és teraszok megvilágítására, hogy fokozza a szabadtéri étkezési és pihenési élményt, miközben hangulatos légkört teremt.

 • Kültéri étkezőhelyek: Helyezzen fáklyákat a szabadtéri étkezőasztalok köré, hogy praktikus világítást és hangulatos környezetet biztosítson az esti étkezésekhez.

 • Ülőhelyek: Kényelmes és hívogató helyet teremtve a pihenésre és beszélgetésre alkalmas fáklyák elhelyezésével az ülőhelyek körül.

 • A medence mellett: Helyezzen el fáklyákat a medence körül, hogy az esti összejövetelek során hangulatvilágítást biztosítson, és növelje a medence környezetének biztonságát.

 • Kerti határok: A kerti ágyások vagy növényhatárok szélét fáklyákkal szegélyezheti, hogy meghatározza a teret, és varázslatos fényt kölcsönözzön a kertnek.

 • Szabadtéri rendezvények: Használjon kerti fáklyákat különleges szabadtéri eseményeken, például partikon, esküvőkön és ünnepségeken. Ünnepélyes hangulatot kölcsönözhetnek, és segíthetnek megvilágítani a rendezvényteret.

 • Kültéri tereprendezés jellemzői: Fáklyák elhelyezésével emelje ki a kültéri szobrokat, vízelemeket vagy építészeti elemeket, felhívva a figyelmet ezekre a fókuszpontokra.

 • Szórakozási területek: A fáklyák fokozhatják a hangulatot, és lágy megvilágítást biztosíthatnak a vendégek számára, legyen szó akár szabadtéri bárról, tűzrakóhelyvagy szórakozóhelyről.

 • Tábortűz beállítása: Tábortűz-szerű hangulatot teremthetünk, ha fáklyákat helyezünk el egy ülőalkalmatosság köré, ahol mesélhetünk vagy csillagokat nézhetünk.

 • Grillezési vagy grillezési lehetőség: Világítsa meg a grillező- vagy grillteret fáklyákkal, megkönnyítve az esti főzést és ételkészítést.

A kerti fáklyák elhelyezésekor vegye figyelembe a biztonsági szempontokat, például azt, hogy stabilak legyenek, és ne boruljanak fel. Emellett válasszon megfelelő tüzelőanyag-forrással és lángszabályozó mechanizmusokkal rendelkező fáklyákat, hogy biztosítsa a biztonságos és élvezetes kültéri világítás élményét.

Hogyan töltsem újra a kerti fáklya?

A kerti fáklyák bizonyos üzemanyagtípusok használatára készülnek, és a Kulina oldalon termékeink jellemzően három gyakori üzemanyagtípust használnak.

 • Kerozinolaj

A kerozinolaj hagyományos üzemanyag, amelyet kerti fáklyák működtetésére használnak. A kerozinolaj alkalmas kültéri világításra, mert egyenletesen ég és hosszú ideig tartó lángot ad.

 • Gyúlékony gél

A kerti fáklyák másik tüzelőanyag-választéka a gyúlékony gél. Általában egy gélszerű anyag formájában kerül a fáklya tartályába. Ez a gél üzemanyag úgy készült, hogy hosszan égjen és egyenletes lángot adjon.

 • Paraffinolaj

A paraffinolaj, amelyet általában lámpaolajnak vagy folyékony paraffinnak neveznek, egy másik széles körben használt tüzelőanyag a kerti fáklyákhoz, mivel tisztán ég és kevés füstöt termel. Ez egy kőolaj alapú folyékony üzemanyag, amely tiszta, szagtalan és alacsony viszkozitású.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kerti fáklyák optimális teljesítménye és biztonsága érdekében feltétlenül olvassa el a gyártó utasításait vagy ajánlásait az Ön fáklyamodelljéhez megfelelő üzemanyaggal kapcsolatban.

Ha szeretne valami újat hozzáadni a kerti beállításokhoz, vásárolhat kültéri napelemes lámpákat, kültéri lámpákat és kültéri asztali lámpákat is.