Pot PRIMA MATERA 20 cm, indukciós, réz, de Buyer

Kód: DB624220
Márka: de Buyer
319 400 Ft –40 %
Pot PRIMA MATERA 20 cm, indukciós, réz, de Buyer
319 400 Ft –40 % 191 090 Ft
Raktáron (3 db)

A hagyományos francia de Buyer márka világújdonságot dobott piacra - exkluzív, indukcióra alkalmas réz főzőedényeket . Az 1830-banalapított de Buyermár évtizedek óta elismert, különösen a professzionális gasztronómiai szektorban. S a PRIMA MATERA főzőedénycsaláddal a vállalat az igényes háztartásokban is terjeszkedik. A speciális ferromágneses aljú főzőedények minden típusú tűzhelyhez, de különösen az indukcióshoz alkalmasak. A PRIMA MATERA edényt tökéletes kivitelezés, robusztus szegecselt fogantyúk jellemzik, a falak kiváló, 2 mm vastagságúak. Ebből 10% a belső rozsdamentes acélréteg, amely nagyon könnyen karbantartható, nem ad át semmilyen szagot az ételre, és teljesen ellenáll minden élelmiszersavnak. Az anyag 90%-a tiszta réz, amely kiváló hővezető képességgel rendelkezik. Kívülről a főzőedények magas fényűre vannak polírozva, és így értékes esztétikai kiegészítői lesznek minden jól felszerelt konyhának.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A de Buyer hagyományos francia márka világújdonságot hozott piacra - exkluzív rézedényt, mely alkalmas indukcióra is. A de Buyer társaság, mely 1830-ban volt megalapítva, évtizedek óta elismert elsősorban a professzionális gasztronómia területén. A PRIMA MATERA sorozatú edényekkel kiterjeszti tevékenységét az igényes háztartásokra. A speciális ferromágneses fenekű edény alkalmas az összes típusú tűzhelyre, de elsősorban az indukciósra szánt. APRIMA MATERA tökéletes kidolgozású, erős szegecselt nyéllel, az edényfal 2 mm-es vastagsága meghaladja a megszokott méretet. Ebből 10% belső rozsdamentes réteg, amely nagyon megkönnyíti a karbantartást, az ételnek nem ad át semmilyen szagokat és teljes mértékben ellenálló az élelmiszer savakkal szemben. Az anyag 90%-át tiszta réz alkotja, amely kitűnő hővezető. Az edény kívülről magas fényre fényezett és ily módon minden kiváló minőségben felszerelt konyha értékes kiegészítőjévé válik.

A rézedény uralja a konyhát. A rézedény nemessége nem a luxus külsőben rejlik, de elsősorban a kivételes hővezető képességben. Ez az anyag gyors és egyenletes főzést biztosít a fazék vagy serpenyő teljes felületén. Nemcsak a fenék, de az edény falai is egyenletesen melegszenek. A rézedény elmaradhatatlan a finom ételek és mártások készítésénél, ahol a leginkább, gyorsan és effektíven kell szabályozni a hőmérsékletet.

APRIMA MATERA rézedény röviden:

  • rézedény minden típusú tűzhelyre, beleértve az indukciót is!
  • egyedi szabadalmazott technológia
  • 2mm-es falvastagság
  • a anyag 90%-ban rézből és 10%-ban belső rozsdamentes rétegből áll
  • ergonómiai fülek öntött rozsdamentes acélból
  • prémium márka de Buyer, 1830-tól

A PRIMA MATERA rézedény karbantartása:

APRIMA MATERA rézedény tisztítására használjon különleges rézre való pasztát, a legjobb, ha minden használat után. A belső rozsdamentes felület megszokott módon tisztítható. A rézedényt nem ajánlott mosogatógépben mosogatni. Ugyanis a mosogatógépbe való tisztítószerek nagy mennyiségű klórt tartalmaznak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Edények
Jótállás: 2 év
Súly: 2.21 kg
Szín: Réz
Anyag: Réz
Méret: 20 cm
Tulajdonságok: Indukcióra alkalmas
Terméktípus: Edény
Sorozat: de Buyer PRIMA MATERA
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A de Buyer társaságot közel 190 évvel ezelőtt alapították a franciaországi Faymont-Val d’Ajol-ban. A mai napig büszke gyökereire, a francia formatervezés hagyományainak és minőségének megőrzésére. Az edények gyártása jelentős részben kézzel történik, és több évtizedes tapasztalat áll mögötte. 109140