Tisztító gél réz edényekhez PRIMA MATERA 150 ml, de Buyer

Kód: DB420001N
Márka: de Buyer
12 780 Ft –10 %
Tisztító gél réz edényekhez PRIMA MATERA 150 ml, de Buyer
12 780 Ft –10 % 11 440 Ft
Raktáron (6 db)

Eredeti de Buyer paszta a PRIMA MATERArézedények tisztításához .

Részletes információ

Termék részletes leírása

Eredeti de Buyer tisztítópasztaPRIMA MATERA rézedényekre.

A PRIMA MATERA rézedények karbantartása:

APRIMA MATERA rézedény tisztítására használjon különleges rézre való pasztát, a legjobb, ha minden használat után. A belső rozsdamentes felület megszokott módon tisztítható. A rézedényt nem ajánlott mosogatógépben mosogatni. Ugyanis a mosogatógépbe való tisztítószerek nagy mennyiségű klórt tartalmaznak.

Használata: Először az edényt mossa el szappanos vízzel. A szivacsot mártsa forró vízbe, vegyen rá a pasztából és kenje el az edény felületén. Öblítse le forró vízzel és törölje szárazra.

Mi is a PRIMA MATERA edény?

Ade Buyerhagyományos francia márka világújdonságot hozott piacra - exkluzív rézedényt, mely alkalmas indukcióra is. A de Buyer társaság, mely 1830-ban volt megalapítva, évtizedek óta elismert elsősorban a professzionális gasztronómia területén. A PRIMA MATERA edények által kiterjeszti tevékenységét az igényes háztartások felé. A speciális ferromágneses fenekű edény alkalmas az összes típusú tűzhelyre, de elsősorban az indukciósra szánt. A PRIMA MATERA tökéletes kidolgozású, erős szegecselt nyéllel büszkélkedhet, az edényfal 2 mm-es vastagsága meghaladja a megszokott méretet. Ebből 10% belső rozsdamentes réteg, amely nagyon megkönnyíti a karbantartást, az ételnek nem ad át semmilyen szagokat és teljes mértékben ellenálló az élelmiszer savakkal szemben. Az anyag 90%-át tiszta réz alkotja, amely kitűnő hővezető.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mosogatás
Jótállás: 2 év
Súly: 0.23 kg
Szín: Réz
Térfogat: 0,1 l
Terméktípus: Mosogatás
Sorozat: de Buyer PRIMA MATERA
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A de Buyer társaságot közel 190 évvel ezelőtt alapították a franciaországi Faymont-Val d’Ajol-ban. A mai napig büszke gyökereire, a francia formatervezés hagyományainak és minőségének megőrzésére. Az edények gyártása jelentős részben kézzel történik, és több évtizedes tapasztalat áll mögötte. 109140