Steak serpenyő MINERAL B ELEMENT 28 cm, acél, de Buyer

Kód: DB561628
Márka: de Buyer
40 540 Ft
Raktáron (17 db)

A gyártó, a francia de Buyer társaság világszerte nagy hírnévnek örvend, melyet professzionalitásával vívott ki a nívós gasztronómiai körökben. A de Buyer acélserpenyők kiválósága többek közt az alapanyagban rejlik, a benne készített ételek ízvilága és állaga egyszerűen tökéletes. A steak sütéshez kifejlesztett Mineral B Element acélsperenyő rusztikus dizájnja olyan, mintha az egész serpenyő kézi kovácsolású lenne. Finom barázdái szabályos mintázatot alkotnak.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A gyártó, a francia de Buyer társaság világszerte nagy hírnévnek örvend, melyet professzionalitásával vívott ki a nívós gasztronómiai körökben. A de Buyer acélserpenyők kiválósága többek közt az alapanyagban rejlik, a benne készített ételek ízvilága és állaga egyszerűen tökéletes. A steak sütéshez kifejlesztett Mineral B Element acélsperenyő rusztikus dizájnja olyan, mintha az egész serpenyő kézi kovácsolású lenne. Finom barázdái szabályos mintázatot alkotnak.

A Mineral B Element edény sorozat háztartások részére a méhviasz bázisán alapuló bevonattal van tökéletesítve a tapadásmentes tulajdonságok érdekében. Ez az oxidálódás ellen véd, és növeli a serpenyők természetes tapadásmentes képességét, amely ezen kívül minden további használattal javul. A serpenyők minden főzőtestre alkalmasak, beleértve az indukciót is. A Mineral B Element acél serpenyők 100%-an természetesek, felhasználásuk környezetbarát, és újrahasznosíthatók. A Mineral B Element PRO serpenyők ráadásul sütőben is használhatóak, időkorlát nélkül.

A Mineral B Element serpenyőket lehet használni sütőben is, de max. csak 10 percig 180°C-os hőmérséklet mellett. Tehát ideális például a tűzhelyen hirtelen pirított húsok, halak sütőben történő befejezéséhez, melyek így szaftosabbak maradnak és ízviláguk is karakteresebb lesz. Ha a serpenyő hosszabb ideig a sütőben marad, a nyél lakkozása lepattoghat. Amennyiben a serpenyőt aktívan a sütőben is hasznosítani szeretné, válasszon inkább a Mineral B Element PRO vagy a French Collection B Element sorozatok serpenyői közül, ezek ugyanis korlátlan ideig használhatóak a sütőben.

A Mineral B Element serpenyők röviden:

  • A serpenyők ideálisan a hús vagy zöldség hirtelen pirítására és grillezésére. A ropogós palacsintákra és tökéletes omlettre.
  • Az acél 100%-an természetes anyag a méhviasz bázisán alapuló bevonattal.
  • A Mineral B Element serpenyők nincsenek semmilyen mű tapadásmentes bevonattal bevonva, nem tartalmaznak PFOA-t sem PTFE-t.
  • Vegyi anyag adalékok nélkül - környezetkímélő.
  • Ökológiai és újrahasznosítható.
  • A serpenyőben előforduló vas molekulák az egészségre nézve hasznosak.
  • A serpenyők nagyon magas hőmérsékleten használhatók, melyen a készülő étel pórusai gyorsan behúzódnak és nincs vitamin és tápanyag veszteség.
  • Minél többször van a serpenyő használva,annál jobbak a tapadásmentes tulajdonságai.
  • Kiváló hővezető.
  • Robusztus kivitel, nagyon hosszú élettartam.

Maillard-reakció:

Amikor a serpenyő több mint 140°C-ra van hevítve, akkor a készített ételek felülete a természetes nedvek karamellizálásával nagyon gyorsan behúzódik. Kéreg jön létre, amely védi az étel belsejét a kiszáradástól. Ennek eredménye a felületen ropogósra sült, belül pedig finom puha étel. Kiváló a hús pirításához, ropogós palacsinták vagy finom omlettek készítéséhez.

Hogyan használjuk helyesen a Mineral B Element serpenyőket:

Az első használat előtt: a serpenyőt öblítse ki forró vízzel és jól szárítsa meg. A serpenyőbe öntsön olajat kb. 1 mm magasságig és melegítse kb. 5 percig. Az olajat öntse ki és a serpenyőt törölje meg konyhai papírtörlővel. Minél többször van a serpenyő használva,annál jobbak a főzési eredmények. Minél feketébb a belső felület, annál jobb tapadásmentes tulajdonságokat kapunk. A serpenyő mosogatógépben nem mosható, mert elveszíti tapadásmentes tulajdonságait és rozsdásodni fog.

Főzési eljárás: a serpenyőt egy kevés olajjal melegítse fel. Amint megfelelően felhevül, az ételt hirtelen pirítsa meg mindkét oldalról. Húzza le a hőt és a sütést szükség szerint folytassa.

Gondozás használat után: Távolítsa el az étel maradékokat és a serpenyőt öblítse le forró vízzel. Ezt követően azonnal törölje meg törlőruhával, hogy a serpenyő megőrizze tulajdonságát és megelőzze a rozsdásodást.

Tisztítás és karbantartás: használjon durva szemcsés tengeri sót (víz nélkül), melyet helyezzen a serpenyőbe és 1:30 percig magas hőfokon melegítse. Majd törölje meg konyhai papírtörlővel. A durva tengeri só eltávolítja az odaégett maradékokat és nem kívánatos szagokat. Ezt követően kenje meg olajjal és tárolja száraz helyen.

VIGYÁZAT! A serpenyőt soha ne áztassa. Amikor az étel odaég, a serpenyőt súrolja meg durvább mosogató szivaccsal. Mosogatógépben nem mosható!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Grill serpenyők, Acél serpenyők, Univerzális serpenyő De Buyer, de Buyer Mineral B Element, Serpenyők 28 cm, Serpenyők indukcióra alkalmas
Jótállás: 2 év
Súly: 1.63 kg
Anyag: Acél
Méret: 28 cm
Tulajdonságok: Indukcióra alkalmas
Terméktípus: Univerzális serpenyő
Sorozat: de Buyer Mineral B Element
Margin: A
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A de Buyer társaságot közel 190 évvel ezelőtt alapították a franciaországi Faymont-Val d’Ajol-ban. A mai napig büszke gyökereire, a francia formatervezés hagyományainak és minőségének megőrzésére. Az edények gyártása jelentős részben kézzel történik, és több évtizedes tapasztalat áll mögötte. 109140