Pohár készlet Nachtmann

összesen 84 termék
Whiskys pohár SHU FA 330 ml, 4 db szett, Nachtmann
11 870 Ft
NM98063
Hosszú italospohár SCULPTURE, 4 db szett, 420 ml, Nachtmann NM101967
Fehér borospohár PALAIS, 6 db szett, Nachtmann
27 610 Ft
NM92952
Hosszú italospohár SHU FA 360 ml, 4 db szett, Nachtmann NM98064
Whisky szett BOSSA NOVA, 3 db, Nachtmann
55 350 Ft –15 %
46 890 Ft
NM101095
Vizespohár FRUIT JUICE PALAIS, 265 ml, Nachtmann
16 310 Ft
NM92954
Fel
További termékek

Üdvözöljük webáruházunkban, amely az Ön kapuja a kifinomultság és az elegancia világába. Merüljön el a Nachtmann pohárkészletek varázsában, ahol a kézművesség és a stílus egyesül, hogy újradefiniálja az ivási élményeket.

Nachtmann pohárkészleteink a márka minőség és esztétika iránti megingathatatlan elkötelezettségét bizonyítják. Minden készletet aprólékosan tervezünk és a legfinomabb kristályból készítünk, páratlan tisztaságot, ragyogást és tartósságot biztosítva. Akár finom borokat kortyolgat, akár whiskyt élvez, vagy koktélokat szolgál fel, pohárkészleteink minden italt az ízlés és a kifinomultság ünnepévé varázsolnak.

Fedezze fel a minták és méretek sokszínű választékát, a klasszikustól a kortársig, lehetővé téve, hogy kifejezze egyedi személyiségét, és felemelje italkiszolgálását. A Nachtmann kristály időtlen szépsége egy csipetnyi luxust varázsol az asztalára, és minden alkalmat feldob egy csipetnyi fényűzéssel.

A Nachtmann pohárkészletek használati céljukon túlmenően kiváló dekorációs elemként is szolgálnak. Kecses kontúrjaik és magával ragadó mintáik révén ideálisak az otthoni dekoráció feldobására. Ezek az üvegkészletek zökkenőmentesen ötvözik az esztétikát és a funkcionalitást, így tökéletesek a mindennapi élvezetekhez és a különleges összejövetelekhez egyaránt.

Ha webáruházunkat választja, nem egyszerűen egy pohárkészletet szerez be, hanem egy olyan műalkotásba fektet be, amely gazdagítja életstílusát. A Nachtmann pohárkészletek gondosan összeállított választékát kínáljuk, így biztosítva, hogy a legkiválóbb kristálykészletekhez jusson hozzá versenyképes áron.

Induljon el egy utazásra, hogy felfedezze a Nachtmann üvegkészletek szépségét és ragyogását még ma. Emelje fel az ivás pillanatait a páratlan minőséggel és stílussal, amelyet csak a Nachtmann tud nyújtani. Üdvözölje a kifinomultságot az életében, egy-egy pohárral.