Kuglóf formák

összesen 12 termék

Bunt serpenyők - nem csak a húsvéti asztalra

Mire alkalmasak a tepsik, és miért érdemes ilyet birtokolni?

A tepsiket a legkülönbözőbb sütési és főzési célokra használhatja:

  • sütemények
  • zselés desszertek
  • süteményes kosarak
  • cupcakes
  • muffinok
  • fasírt

Mitől más és különleges a bundt tepsi?

A batyuformák jellemzői megkülönböztetik őket más sütőformáktól. A bordázott peremek sokkal elegánsabbá és csábítóbbá teszik a desszert süteményeket, míg a középen lévő lyuk nemcsak egyenletesebben sült süteményeket eredményez, hanem vonzó fánkformát is, amely végtelen lehetőséget biztosít a kreatív elmék számára a díszítéshez.

Mennyi ideig tart a sütés a tepsiben?

A tepsiben való sütés nem tart tovább, mint a normál tepsiben való sütés, azaz 50-60 percig. Amint látja, hogy a torta kezd barnulni és megdermedni a tetején, szúrjon bele és húzza ki a fogpiszkálót, hogy lássa, átsült-e a torta. Ha ragacsos, akkor a sütemény belülről még nyers, és még egy kicsit tovább kell sütni, ha tiszta, akkor a sütemény kész, és ki kell venni a sütőből. Magasabb hőmérsékleten a sütemény hamarabb is elkészülhet (45 perc). Tehát mindig tartsd rajta a szemed! Végül is nem akarja, hogy a legjobb erőfeszítései kárba vesszenek.

Melyek a legjobb márkájú bundt serpenyők?

A Kulina oldalon csak a legjobb márkákat tartjuk raktáron, és ezek között egy legendás amerikai márkától származó bunt serpenyőket is talál Nordic Ware vagy a spanyol Lekue gyártótól.

A megjelenés ugyanolyan fontos, mint az íz és a főzési technika. Ha eddig nem volt sok szerencséje a szép desszertek bemutatásával, miért ne próbálná ki a Kulina oldalról származó bundt serpenyőt? Garantáljuk a jó eredményt, minden alkalommal!

A Bundt-formák a szerény házi süteményeket egzotikus megjelenésű, butikba illő desszertekké varázsolhatják. És ahogyan azt valószínűleg ön is tudja tapasztalatból, a tálalás jelentős szerepet játszik az ízlelőbimbók stimulálásában. Az ellenállás hasztalan. Jó étvágyat.

Ha van otthon egy bundt serpenyő, nem fog hiányt szenvedni a meglepő ötletekből. Csak egy kis szeretet, figyelmesség, egy jó süteményrecept és egy süteményes tortaforma kell ahhoz, hogy a varázslat életre keljen.

Ha szereted a családodat, barátaidat és vendégeidet a hétköznapokban házi készítésű finomságokkal kényeztetni, akkor kétségtelenül úgy találod, hogy a bundt serpenyő egy praktikus konyhai eszköz. Hasonlítanak egy kerek tortaformára, de vonzóbb tulajdonságokkal rendelkeznek.