Fokhagymanyomó HELIX, zöld, Joseph Joseph

Kód: JS20102
8 790 Ft –6 %
Fokhagymanyomó HELIX, zöld, Joseph Joseph
8 790 Ft –6 % 8 200 Ft
Raktáron (14 db)

Joseph Joseph tervezési kihívása: préselés nyers erő nélkül

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Joseph Joseph tervezőcsapata azon dolgozik, hogy a legalapvetőbb, naponta használt konyhai eszközeinket újratervezze, és jobb, praktikusabb tulajdonságokkal lássa el. Minden termékük tervezésére kihívásként tekintenek, azzal a céllal, hogy a lehető legkreatívabban kiküszöböljek a mindennapos eszközeink negatív, ill. nem túl praktikus tulajdonságait.

Kihívás: Passzírozás minimális erőkifejtéssel

Megoldás: Ergonomikus Helix passzírozók

A legtöbb kézi passzírozó úgy működik, hogy vertikálisan, fentről lefelé kell kifejtenünk fizikai erőt. A Helix ergonomikus passzírozók esetében azonban mindezt - meglepő módon - horizontálisan tesszük. Ez az egyedi, csavart mozgás megsokszorozza a befektetett fizikai erőt, aminek köszönhetően erőlködés nélkül, könnyedén végezhetjük el a műveletet. A két részből, egy rozsdamentes acélból és egy műanyagból álló prés a könnyebb tisztítás érdekében egyszerűen szétszedhető. A sorozatban burgonyaprést, citromprést és fokhagymaprést is kínálunk.

  • Helix ergonomikus, horizontális prés.
  • A prés-rész rozsdamentes acélból készült, így maximálisan higiénikus.
  • A színes, robosztus műanyag fogantyúk rendkívül stabilak és strapabírók.
  • Mosogatógépben tisztítható.

Ez a kézi fokhagymaprés egyszerre több gerezddel is elboldogul. Elég belehelyezni a gerezdeket a rozsdamentes acélrészbe, rátenni a felső műanyag részt, és egymásba csavarni őket. Ezentúl csakis oda fröcsög/potyog a fokhagyma isteni leve, ahova való. Ennél komfortosabb eszközről nem is álmodhatnánk.

A cég alapítója két testvér, Richard és Anthony Joseph, akik az egyetem elvégzése után úgy határoztak, hogy a fromatervező diplomájuk mögötti tudást saját vállalkozásukban fogják kamatoztatni. Azinnováció iránti lelkesedésüknek köszönhetően minden évben újabb és újabb termékekkel, modern, vonzó színvilágú konyhai eszköz-sorozatokkal rukkolnak elő.

Minden egyes termékük komoly fejlesztési folyamat eredményeként jön létre, maximálisra tökéletesített funkcióik, biztonságos használatuk, valamint esztétikus megjelenésük biztosítja számukra a piacvezető szerepet. Ezek a konyhai eszközök nemcsak játékos dizájnjukkal, de praktikus, intelligens kialakításukkal is szenvedélyt ébresztenek mindenkiben, tulajdonosaiknak már a használatuk első pillanatában örömöt szereznek.

A Joseph Joseph márka eladási rátáját tekintve több testhosszal vezet a fogyasztók körében a világ több, mint 100 országában, évente számos díjat nyer, és sok jelentős design-, és innovációs versenyre jelölik. Konyhai termékeik népszerűsége és piacképességének sikere lehetővé teszi a cég tervezőinek, hogy figyelmüket ne csupán a konyhai munkapultra koncentrálják, hanem el is kalandozzanak egy kicsit – konkrétan a munkapult alá - a hulladékhasznosítási és tárolási megoldások kérdéséhez. Ennek köszönhetően a fogyasztók nem csak a szép dizájnú konyhai eszközöknek, hanem a komplex, variálható, intelligensen kigondolt szelektív hulladékgyűjtőknek is örülhetnek, amelyek tökéletes összhangban állnak modern életünk elvárásaival.

A Joseph Joseph már nem csak a kiváló design és minőség garanciája, hanem egyben tálcán nyújtott lehetőség is arra, hogy eddigi életmódunkon, életminőségünkön változtatni tudjunk.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Fokhagymanyomók
Jótállás: 2 év
Súly: 0.18 kg
Szín: Zöld
Terméktípus: Konyhai eszközök
Sorozat: Joseph Joseph Helix
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Richard és Anthony Joseph testvérek úgy döntöttek, hogy a formatervezési tanulmányaikból merített tapasztalataikat a saját vállalkozásukba fektetik. 2003 óta a Joseph®Joseph márka ügyfelei több mint 100 országban várják az intelligens innovációkat.  109143