Rólunk

O nás

Rólunk

Együtt alkotjuk meg
otthonának történetét

Ki a Kulina

Mi egy csapat lelkes rajongó vagyunk, akik berendezték otthonunkat, megtanultunk jól főzni, és élvezzük, hogy otthonunk kényelmében tölthetjük az időt a családdal és a barátokkal. Minden otthon elmeséli lakói történetét. És mi itt a Kulinánál mindannyian a sajátunkat írjuk.

Hogy könnyű szép és minőségi lakberendezési tárgyakat találni?

Szóval talán ha te vagy Sherlock Holmes. Ha a fenntarthatóság, az időtállóság és a minőség nem csak üres szavak az Ön számára, akkor hamarosan keresgélni fog.

Nem akarjuk felhalmozni. Olyan darabokat választunk, amelyek hosszú évekig jó szolgálatot tesznek majd nekünk, és amelyeket még mindig szívesen nézegetünk.

És mivel mi megtaláltuk, amit kerestünk, úgy gondoljuk, hogy önnek is tudunk segíteni. Megírni az otthonod történetét. Több mint 10 éve választjuk ki a legjobbat az Ön számára.

Image

Hogyan írjuk meg Kulina történetét?

2007
Otevření školy vaření

A főzőiskola megnyitása

Chefparade csapat: amit főzünk, azt megesszük! Főzőiskolát nyitunk. A főzés szerelmeseinek, cégeknek. Mert saját tapasztalatunkból tudjuk, hogy egy fazék csípős chili többet hoz össze, mint a csapatépítés egy kötélcentrumban.

2009
Založení značky Kulina

A Kulina márka megalapítása

2009-ben és a következő 10 évben a Kulina önálló életet élt, függetlenül a főzőiskolánktól. Csehországban akkoriban egy kivételes online áruház, amely a legjobb minőségű konyhai és étkező felszerelésekre összpontosított.

2019
Otevření školy vaření

És volt egy „esküvő“

Néhányan azt mondják, hogy észérvekből, de mi tudtuk, hogy szerelem lesz. A Kulina és a Chefparade, a jó ételek, a bor, az élet és az életszeretet szerelmesei.

2019-ben megvásároltuk a Kulina márkát, miután komoly pénzügyi nehézségekbe ütközött. A semmiből indultunk, csak az eredeti logóval, és egy nehéz első év után egy új csapattal megmentettük az üzletet, amely ma már az Önök növekvő támogatását élvezi.

2020
Na statku a v zahraničí

A Kulina márka létrehozása

Minden zárva van, de mi nem vagyunk lusták! Újjáépítjük a főzőiskolát és bemutatótermet Holešovicében és a Chefparade farmot Sukorádon. Egy Prágától nem messze fekvő romantikus helyre jöhetsz sörfőzni, kenyeret sütni egy szabadtéri kemencében, vagy szabadtéri esküvőt szervezni.

Nem utazhatunk? Kulinában viszont igen. Kulina növekszik és utazik Európa-szerte. Már nem csak a Cseh Köztársaságban, hanem Szlovákiában, Magyarországon, Lengyelországban, Romániában és Bulgáriában is jelen vagyunk. És újabb piros gombostűkkel bővítjük Európa térképét.

2022
Otevření školy vaření

Az ismeretlenbe a konyhán túl

Már mesterei vagyunk a minőségi konyhai termékek kiválasztásának. A főzőiskola szakácsai a szakember szemével és tapintásával vizsgálják meg a kiválasztott termékeket. És mivel az otthon nem ér véget a konyhában, bővítjük kínálatunkat, hogy túlmutassunk a konyha és az étkező képzeletbeli határain.

Mindannyian átfésüljük az internetet, érdekes dolgokat hozunk magunkkal utazásainkról, és új ötleteket kergetünk a hangulatos élethez. Vásárlóink mindig ellenőrzik, hogy a márka megfelel-e a magas minőség és a fenntarthatóság szigorú kritériumainak. Mert mi a Kulinánál nem népszerű márkákat, hanem minőségi termékeket árulunk. Mi nem divatmagazinok tervezői vagyunk, hanem a valós élethez készítünk otthonokat.

Gondoskodunk webáruházakról, főzőiskolákról és érdekes márkákról, amelyek ránk bízzák a forgalmazást.
Mint Made in Japan - a hagyományos japán kerámiák gyártója - és a mi szerelemmárkánk.
És mindannyian együtt választjuk ki a legjobbat az Ön számára. Hát nem imádná ezt a munkát?

Kulina más. KOMOLYAN. Szerinte nagyon drukkolunk?
Akkor olvassa el, hogy MIÉRT KULINA.
Miért Kulina