Style kristály borospohár szett, fehérborhoz, 4 db

Kód: SP4670182
Márka: Spiegelau
10 390 Ft –14 %
Style kristály borospohár szett, fehérborhoz, 4 db
10 390 Ft –14 % 8 910 Ft
Raktáron (>5 db)

Az egyik kompromisszummentesen és magabiztosan modern, a másik szigorú. Merj más lenni a bajor Spiegelauüveggyár Style szemüvegével ?

Részletes információ

Termék részletes leírása

A kristályüveg megmunkálásának terén csaknem 500 éves hagyománnyal és tapasztalattal rendelkezőnémet Spiegelau márka leginkább részletgazdag söröspoharai révén vált híressé, ám gazdag termékpalettáján borospoharak, speciális, konkrét alkoholos italfajtákhoz szánt poharak, de a mindennapos használatra szánt üdítős poharak is megtalálhatók. Mindezen felül gyönyörűen megmunkált dekantálók, kancsók és karaffák is szerepelnek kínálatában.

A Spiegelau kristálypoharak elsőosztályú minősége mögött a mesteri szakértelem és a gyártástechnológiai know-how áll. A poharak extra ellenállósságát külső szakvélemény és független laboratóriumi vizsgálat támasztja alá, melyek egyben garantálják, hogy 1500 mosási ciklus után sem keletkezik a poharakon karcolódás, károsodás, sőt, felületük ragyogóan fényes marad.

A kristálypoharak hosszú élettartamának a titka egy speciális gyártási technológiában, pontosabban a Platinum Glass eljárásban rejlik. Az eljárás abból áll, hogy a gyártás során a megolvasztott üvegből platina csövekkel eltávolítják a szennyeződéseket és a szabálytalanságokat. Ez a viszonylag költséges gyártási technológia biztosítja a Spiegelau poharak rendkívüli tartósságát és eleganciáját.

Minden egyes Spiegelau pohár speciális összetételű, ólommentes kristályból készül, mely ellentétben az olcsóbb üvegből készült poharakkal, sokkal jobb tulajdonságokkal bír: garantálja a poharak hosszú élettartamát, a mosogatógépben történő tisztítással szembeni ellenállóságot és a ragyogó csillogást.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Borospoharak
Jótállás: 2 év
Súly: 0.79 kg
Anyag: Üveg
Darabszám: 4 db
Terméktípus: Pohár készlet
Sorozat: Spiegelau Style
Margin: A
K překladu: CZ AUTO

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: