összesen 60 termék
Tarkedlisütő MINERAL B 26 cm, de Buyer
36 720 Ft –8 %
33 700 Ft
DB571526
Mély serpenyő ULTIMATE G2683372 26 cm, fedővel, Tefal TEFG2683372
Wok INGENIO UNLIMITED L7637732 26 cm, Tefal
17 490 Ft
TEFL7637732
Fel
További termékek

Üdvözöljük webáruházunk 26 cm-es főzőedények választékában, ahol megtalálja a tökéletes kiegészítést konyhai arzenáljához. Ezeket a sokoldalú serpenyőket úgy terveztük, hogy az amatőr szakácsok és a profi konyhaművészek igényeit egyaránt kielégítsék.

26 cm-es főzőedényeink bőséges helyet kínálnak a különféle ételek elkészítéséhez. Akár kevergetve süt, pirít vagy párol, ezek a serpenyők biztosítják a szükséges helyet a kulináris remekművek elkészítéséhez.

Ezeknek a serpenyőknek az egyik kiemelkedő tulajdonsága a kivételes hőeloszlásuk. A főzőfelületen egyenletes hőnek köszönhetően minden alkalommal, amikor használja őket, egyenletes eredményre számíthat.

Élvezze a főzés kényelmét anélkül, hogy aggódnia kellene az ételek serpenyőhöz tapadása miatt. Tapadásmentes 26 cm-es főzőserpenyőinkkel a főzés és a tisztítás gyerekjáték, így több ideje marad ízletes kreációinak megkóstolására.

Ezek a serpenyők tartósak és ellenállnak a magas hőmérsékletnek, így minden tűzhelytípushoz alkalmasak, beleértve az indukciós, gáz- és elektromos tűzhelyeket is.

Frissítse fel konyháját még ma 26 cm-es főzőedényeinkkel, és emelje a főzés élményét. Akár egy gyors hétvégi vacsorát készít, akár egy ínyenc lakomával áll neki, ezek a serpenyők megbízható társai lesznek a konyhában.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy csúcsminőségű főzőedények tulajdonosa legyen. Vásároljon most, és fedezze fel a különbséget, amelyet 26 cm-es főzőedényeink jelenthetnek az Ön kulináris kalandjaiban.