Chefparade főzőiskola

Škola vaření Chefparade

Chefparade főzőiskola

Tvořte s námi příběh vašeho domova!
S Kulinou a... Chefparade!

Stars

2006 óta

Hosszú hagyomány

a magyar piacon

Users

Több mint

130 000 résztvevő

főzőtanfolyamok

fork-knife

Szervezett több mint

28 000 főzőtanfolyam

és egyéb események

thumb-up

Több mint

10 000 pozitív vélemény

mimo jiné na Staffino.cz

Nézd meg, mit főzött neked a Chefparade!

Az otthonod - a formája, a hozzá kapcsolódó érzések és a történet, amit elmesél - nem csak arról szól, hogy szép és funkcionális tárgyakkal rendezed be a teret. Otthon szeretnénk együtt tölteni az időt a szeretteinkkel, nevetni, élvezni a jólétünket, és meghívni a barátainkat látogatóba. Nemcsak tárgyakkal akarjuk megtölteni a teret, hanem (és különösen) érzésekkel, élményekkel és az élet örömével.

Ezért a Kulinában nemcsak a táj, hanem a benne zajló történet is fontos számunkra. Az otthonodban, a konyhádban... Ha pedig ízekkel, illatokkal és élettel szeretné megtölteni, akkor a Chefparade főzőiskola meglátogatása a megfelelő választás. Merítsen ihletet a számos főzőtanfolyam vagy kulináris rendezvény (vállalati csapatépítés, esküvők, privát partik) egyikéből.

Image
Image
Friends

Főzőtanfolyamok kezdőknek
haladóknak is

Boy

Főzőtanfolyamok
gyerekeknek

Puzzle

Vállalati rendezvényeket szervezünk
cégek számára

Glass

Zártkörű party
a nyilvánosság számára

Miért érdemes a Chefparade főzőtanfolyamára jelentkezni?

  • Hisszük, hogy mindenki tud főzni, és tanfolyamainkat úgy terveztük, hogy ez így is legyen. Nem számít tehát, hogy hány éves vagy, vagy hogy kezdő vagy tapasztalt főzésrajongó vagy. Gyere el, és mi megtanítunk főzni.
  • A Chefparade főzőtanfolyamok abszolút gyakorlatiasak. Ez azt jelenti, hogy mindent maga készít és főz. Hogy minél többet tanulhass, és közben gyakorolhasd a képességeidet.
  • A tanfolyamok igen széles választékát kínáljuk (jelenleg több mint 50). Így megtanulhat főzni és elkészíteni húst, halat, tenger gyümölcseit vagy desszerteket, európai vagy ázsiai konyhát, vagy akár egy adott országra (Franciaország, Vietnam, India) is összpontosíthat.
  • A tanfolyamok két helyszínen zajlanak: egy prágai professzionális főzőstúdióban és egy vidéki parasztházban Prága mellett. A parasztház ideális helyszín céges csapatépítésre vagy rusztikus esküvőre is.
  • Az óráink szórakoztatóak és a légkör barátságos. Több mint 16 éves tapasztalatunkkal pontosan tudjuk, hogyan lehet egy főzőtanfolyamot felejthetetlen élménnyé tenni.
  • A tanfolyam tartalmazza a főzéshez szükséges összes hozzávalót, italokat, sok szórakozást és még tippeket és trükköket is a szakácsainktól. A tanfolyam után az összes receptet elküldjük e-mailben, hogy otthon is megmutathassa, mit tanult. És egy plusz bónusz - nem kell takarítani a konyhában!
  • Tapasztalt séfjeink nem csak főzőtudományukat osztják meg Önnel, de hisszük, hogy a főzés iránti lelkesedését és szeretetét is felébresztik.
Image
Jelentkezzen a Chefparade főzőtanfolyamra
Jelentkezzen a Chefparade főzőtanfolyamra