Tapadásmentes serpenyő DIAMOND LITE PRO 30 x 26 cm, indukciós főzőlapra, titán bevonattal, WOLL

Kód: WL2629DLPI
Márka: WOLL
52 320 Ft –20 %
Tapadásmentes serpenyő DIAMOND LITE PRO 30 x 26 cm, indukciós főzőlapra, titán bevonattal, WOLL
52 320 Ft –20 % 41 430 Ft
Raktáron (5 db)

A csúcsminőségű tapadásgátló felülettel rendelkező Diamond lite PRO serpenyők nemcsak a mesterszakácsok kedvencei, de mindazoké, akik szeretik a minőséget és a finom ízeket. A WOLL cég robusztus titán edényei speciális tapadásgátló felületüknek köszönhetően ideális segítséget jelentenek az egészséges és energiatakarékos főzéshez, és a zsírmentes, vagy minimális zsiradékon történő sütéshez. A serpenyők masszív rozsdamentes acél nyéllel kerülnek forgalomba.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A csúcsminőségű tapadásgátló felülettel rendelkező Diamond lite PRO serpenyők nemcsak a mesterszakácsok kedvencei, de mindazoké, akik szeretik a minőséget és a finom ízeket. A WOLL cég robusztus titán edényei speciális tapadásgátló felületüknek köszönhetően ideális segítséget jelentenek az egészséges és energiatakarékos főzéshez, és a zsírmentes, vagy minimális zsiradékon történő sütéshez. A serpenyők masszív rozsdamentes acél nyéllel kerülnek forgalomba.

A Diamond Lite serpenyők előnye a nagyon gyors hővezető képesség és a rendkívül tartós, gyémántrészecskékkel duplán edzett, tapadásgátló belső edényfelület. Az edények rendkívül ellenállóak az ütődéssel és a karcolásokkal szemben. Könnyen tisztíthatók mosogatógépben is, és a fém evőeszközök sem ártanak neki.

A matt, rozsdamentes acélnyél, amely nem csak látványnak szép, de nagyon praktikus is, rendkívül elegáns küllemet biztosít a Diamond Lite serpenyőknek. Az ergonomikus kialakítású nyél az edény öntvényrészébe csatlakozik bele, homogén egységet alkotva az edénnyel, így sokéves használat után sem lazul meg és biztonságos marad. Rozsdamentes Rozsdamentes acélfelületének köszönhetően könnyen tisztítható, higiénikus, ellenáll a savas ételeknek és különösen alkalmas a sütőben való használatra, a ferromágneses edényaljnak köszönhetően indukciósfőzőlapon is használható. Kiemelkedő gyártási minőségének és a tartós alapanyagoknak köszönhetően a Diamond Lite PRO edények profi- és hobbi szakácsoknak egyaránt ideálisak.

A professzionális WOLL öntvények a megbízható, első osztályú minőség szinonímái. Hosszú életű, strapabíró tapadásgátló réteggel, dizájnos formatervezéssel büszkélkedhetnek. Ráadásul rendkívül finom ételeket lehet bennük főzni!

A Diamond Lite PRO sorozat

 • Csúcsminőségű serpenyők hétköznapi és professzionális használatra, szabadalmaztatott gyártási technológia.
 • Kézzel öntött, egy acéldarabból készült edény, amely ennek köszönhetően nagyobb mechanikai és termikus stabilitással bír
 • Egyesíti a kézműves kidolgozást és az innovatív technológiákat.
 • Robusztus, formatartó edény, kiváló tulajdonságokkal, így ideális hivatásos szakácsoknak is.
 • Ergonomikus kialakítású, strapabíró rozsdamentes acélnyél.
 • A nyél akasztónyílással van ellátva és használható sütőben is.
 • Kivételesen jó tapadásgátló tulajdonságokkal bír, lehetővé teszi az egészségesebb, zsiradékmentes főzést, sütést.
 • Duplán edzett és karcálló, nem tartalmaz PFOA származékokat.
 • Fémeszközökkel is érintkezhet, egyáltalán nem karcolódik.
 • 300 °C -ig sütőben is használható, ideális magas hőmérsékleten történő kirántáshoz, valamint puha szerkezetű húsok és zödségek, pld. halak párolásához, sütéséhez.
 • 1/3-dal kevesebb energiát fogyaszt, mint egy átlagos rozsdamentes acéledény.
 • 8 mm vastag, stabil edényaljjal rendelkezik, melyet külön a WOLL számra előállított ferromágneses acélból gyártanak.
 • Bármilyen típusú tűzhelyen használható, beleértve az indukciós főzőlapot is.
 • A vastag edényalj nagyon gyors hőátadást biztosít az edény egész felületén.
 • A serpenyő szélei meg vannak erősítve, így jobban ellenáll az ütődésnek.
 • Csöpögésmentes kialakítás, könnyű kiöntés.
 • Tisztítható mosogatógépben.

Milyen anyagokból és milyen technológiákkal dolgozunk?

A WOLL márka professzionális öntvényein szereplő „Made in Germany” védjegy a legmagasabb minőségi kivitelezés garanciája. A WOLL edények a gyártási folyamata során folyamatos, több fázisú a minőség-ellenőrzésen mennek keresztül. A WOLL társaság által alkalmazott technológia környezetbarát, alacsony szén-dioxid-kibocsátást eredményez. A WOLL márka egyedi edényei kiváló minőségű alumínium-ötvözetből, kézi öntéssel készülnek, ami különlegessé teszi őket a hagyományos, névtelen gyári termeléssel szemben. A kézi öntés lassú, precíz munkafolyamata során ugyanis nem keletkeznek olyan apró légzsákok, amelyek csökkentik az anyag minőségét.

Az így kapott alumínium öntvényre még több réteg is kerül az edény nagyobb ellenállóságának és tapadásmentességének érdekében. Mielőtt azonban ez megtörténik, az edény felülete többszörös csiszolási procedúrán megy keresztül, többek közt homokfúvásos technikával. Az edénytest kialakításának következő szakasza a titánrészecskékkel történő edzési folyamat, amelynek során 20 000 ° C-ot is meghaladó hőmérsékletű plazmasugárral égetik ki. Az edény ennek köszönhetően nagyon stabillá válik, méret- és formatartó lesz, valamint nagyon ellenálló a mechanikai sérülésekkel szemben. Ekkor kerül rá az a réteg, amely a korróziótól védi az edénytestet, majd a harmadik réteg, amely kiváló anti-adhéziós, vagyis tapadásgátló tulajdonságokkal bír. Az utolsó, keményített külső réteg szintén a tapadásgátlást szolgálja, tökéletes minőségét a gyémántrészecskékkel történő dupla edzési mechanizmus biztosítja. Az egyedülálló, ferromágneses acélból gyártott indukciós lemez rendkívül gyorsan és egyenletesen vezeti a hőt, az energiaveszteség szinte minimális. Aki a WOLL edényeit választja, az egy féltve védett, hét lakat alatt őrzött gyártási titok minőségi termékeit tudhatja magáénak.

A kiváló minőségű tapadásgátló réteg, a speciális gyártási folyamatnak köszönhetően rendkívül ellenálló, így az edény bátran tisztítható mosogatógépben, és nem tudnak neki ártani a fém konyhai eszközök sem. (Az edény életének meghosszabbítása érdekében azonban azt javasoljuk, hogy inkább kímélő fa vagy szilikon eszközöket használjon.). A speciálisan edzett tapadásgátló felületének hála a WOLL márka termékei garanciát jelentenek az egészséges, kevés zsiradékkal vagy akár anélkül főző háziasszonyok számára. A WOLL termékek biztonságosak és nem tartalmaznak PFOA származékokat. A WOLL edényekben készült ételek kivételesen gazdagok vitaminokban. A termékek hőellenállása eléri a 300 ° C-ot, ami kifejezetten alkalmassá teszi ezeket az edényeket a puha szerkezetű, törékeny élelmiszerek, pld. halak párolására és sütésére is. A Diamond Lite PRO edények ellenállnak a „termikus sokk”-nak is, vagyis zsiradék nélkül is hirtelen hevíthetők a megrongálódás veszélye nélkül. A minőségi tapadásgátló tulajdonságainak következtében könnyen tisztítható.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Univerzális serpenyők
Jótállás: 2 év
Súly: 2.05 kg
Anyag: Titán
Méret: 26 cm
Tulajdonságok: Indukcióra alkalmas
Terméktípus: Univerzális serpenyő
Sorozat: WOLL Diamond Lite PRO Induction
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: