Esküvői ajándékok

 0svatba
 

Esküvői ajándékok

A tökéletes ajándék az ifjú házasoknak? Fogadjunk, hogy itt megtalálja. Vagy válasszon magának, vagy bízza a választást az ifjú párra, és adjon nekik egy Kulina ajándékutalványt. Ha nem választanak, akkor beváltjuk pénzre.

Fogadás a biztonságra

Tányérok, evőeszközök, poharak. A tipikus esküvői ajándékok nem veszítik el jelentőségüket. Ha a jegyesnek nincs esküvői listája, és nincs határozott stílusa, a semleges, világos árnyalatú darabok a legjobb választás. A vendéglősök is ezt választják. A táblát aztán az alkalomhoz illő terítékkel és kiegészítőkkel párosítjuk, és az alapfelszerelés egyszerűen nem öregszik meg.

1svatba-aa

Kockázatmentes ajándékutalvány

Nem tudja, mit válasszon a vőlegényének, de nem szeretne pénzt adományozni? A Kulina ajándékutalványokkal egyáltalán nem kockáztat semmit! A kuponok korlátlanul érvényesek, és ha az ifjú pár nem választ a több mint 10 000 termék közül egy gyönyörű otthon kialakításához, akkor az utalványt pénzre válthatják. Számunkra a megajándékozottak elégedettsége a legfontosabb.

összesen 74 termék
Tapadásmentes serpenyő PROFI RESIST 28 cm, WMF
53 990 Ft –10 %
48 500 Ft
WM1756286411
Steak evőeszközkészlet, 12 db, WMF
24 990 Ft –18 %
20 260 Ft
WM1280239990
Edénykészlet FUNCTION 4, 4 db, WMF
234 500 Ft
WM0760046380
Lapostányér COPPER SWIRL 29 cm, MIJ
12 820 Ft –20 %
10 250 Ft
MIJC3757
Servírozó tálca NORDIC KITCHEN 35 cm, Eva Solo
38 220 Ft
ES520416
Vízforraló NORDIC KITCHEN 1,5 l, Eva Solo
61 480 Ft –6 %
57 340 Ft
ES502740
Teáskészlet DRAGONFLY, 5 db, MIJ
38 840 Ft –20 %
31 070 Ft
MIJC3828
Faszénes asztali grill, fehér, Eva Solo
122 900 Ft –8 %
112 360 Ft
ES571020
Evőeszközkészlet BOSTON, 30 db, WMF
93 840 Ft
WM1120916040
Ramen tál COPPER SWIRL 24,5 cm, 900 ml, MIJ
9 400 Ft –20 %
7 520 Ft
MIJC3804
Desszert tányér COPPER SWIRL 20 cm, MIJ
5 550 Ft –20 %
4 440 Ft
MIJC3760
Kalácssütő forma 28 cm, vörös burgundi, Emile Henry EH346028
Szakácskés OLIVE 20,5 cm, olajfa markolattal, Forged
30 440 Ft
FORGEDSDV305225
Fehér borospohár PALAIS, 6 db szett, Nachtmann
27 610 Ft
NM92952
Steak kés szett LAGUIOLE LUXURY, 6 db olive, Laguiole
35 600 Ft
LAGSDV-300039
Vizeskancsó 1 l, 100% csepegésmentes, Eva Solo
16 380 Ft –17 %
13 460 Ft
ES567510
Fel
További termékek

A legjobb ajándékok a főzés szerelmeseinek és a gasztronómusoknak

Hogyan válasszam ki az esküvői ajándékot?

Még ha közel is áll a menyasszonyhoz és a vőlegényhez, az esküvői ajándék kiválasztása nehéz lehet. Nehéz lehet tudni, hol kezdjük, de tudnod kell, hogy az ajándékodnak mindenekelőtt a szívedből kell származnia.

Ha nehezen jut eszedbe ajándékjavaslatok az esküvőkre, akkor vedd figyelembe az érdeklődési körüket és az életmódjukat. Onnan kiindulva elkezdheti a keresést azokra az elemekre összpontosítani, amelyek az ifjú párnak tetszeni fognak. Általában az a legjobb megoldás, ha kihasználjuk az érdeklődésüket, vagy ha veszünk nekik valamit a házukhoz.

Ha ajándékot szeretne készíteni az ifjú házasok otthonába, akkor jó helyen jár, hiszen a Kulina oldalon rengeteg funkcionális és gyönyörű esküvői ajándékot talál. Szeretjük megosztani veled a szakértelmünket, ezért győződj meg róla, hogy megnézed a vásárlási útmutatónkat is, beleértve a végső vásárlási útmutatót az edények, serpenyők, kések és konyhai alapanyagok vásárlásáról.

Milyen jó esküvői ajándékötletek vannak?

Ha újdonsült barátainak a mi étkészleteink közül ad néhányat - valami szépet az evőeszközök, poharak vagy étkészletek kínálatából -, az emlékezetes vacsora színhelyét teremti meg, és egy csipetnyi eleganciát ad az étkezésükhöz.

 • Vízforraló, kenyérpirító vagy kávéfőző

Bár a konyhai készülékek adományozása közhelyesnek tűnhet, egy stílusos, kiváló minőségű vízforraló, egy szép kenyérpirító vagy egy dizájner kávéfőző biztosan élvezetesebbé teszi minden friss házaspár reggelijét

A természetes pamutból és vászonból készült, a bőrt és a lábat ápoló luxus fürdőszobai ágyneműnk időtlen luxus. Tökéletes romantikus kiruccanásokhoz és kétszemélyes wellnessnapokhoz.

 • Takarók és párnák

A házasélet még soha nem volt olyan kényelmes, hogy a nappaliban puha párnákkal és takarókkal egy hangulatos menedéket teremtsen, ami növeli az igazi pihenéshez szükséges kényelmet és otthonosságot

 • Fotóalbumok és képkeretek

Miért ne adhatnál valami szépet az ifjú párnak, ami segít megőrizni a legjobb emlékeket? Stílusos képkeretek és modern fotóalbumok széles választéka rengeteg lehetőséget kínál Önnek

Jó ötlet-e pénzt adni nászajándékként?

Természetesen a pénz ajándékozása nászajándékként általában átgondolt és elfogadható gesztusnak számít, különösen számos kulturális és társadalmi környezetben. Az ilyen pénzbeli ajándékok rugalmasságot biztosítanak az ifjú házasok számára, hogy a pénzeszközöket saját szükségleteik és prioritásaik alapján osszák el, legyen szó nászútról, új otthonuk kialakításáról vagy más pénzügyi kérdésekről. Bár fontos, hogy figyelembe vegyük a kulturális normákat, a pénzadományozás gyakorlatát gyakran nagyra értékelik, mivel a párnak autonómiát biztosít a helyzetüknek legjobban megfelelő döntések meghozatalában. Ha az összeget a költségvetéséhez, a párral való kapcsolatához és a kulturális szokásokhoz igazítja, akkor a gondoskodását és támogatását érdemben demonstrálhatja. Továbbá, ha úgy dönt, hogy a pénzbeli ajándékot ízléses és személyre szabott módon nyújtja át, az aláhúzhatja gesztusa őszinteségét. Végső soron, akár a pénz, akár a hagyományos ajándékok, akár a kettő kombinációja mellett dönt, a figyelmességed jelentősége átüt.

Hogyan válasszunk tökéletes ajándékot? Milyen szempontokat kell figyelembe vennie ajándékvásárláskor?

A tökéletes ajándék kiválasztása magában foglalja a címzett érdeklődési körének, preferenciáinak és az alkalomnak az átgondolt figyelembevételét. Íme a legfontosabb szempontok, amelyeket ajándékvásárláskor figyelembe kell venni:

 • A kedvezményezett érdekei: Szabja az ajándékot a címzett hobbijaihoz, szenvedélyeihez és tevékenységeihez. Egy olyan ajándék, amely olyasmivel kapcsolatos, amit szeretnek, azt mutatja, hogy Ön igyekezett valami értelmeset választani.

 • Alkalom: Fontolja meg az ajándék okát - legyen az születésnap, évforduló, ünnep vagy egy különleges mérföldkő. Az alkalom megfelelő ajándékozási lehetőségek felé terelheti Önt.

 • Kapcsolat: A címzetthez fűződő kapcsolata számít. Egy közeli barátnak szánt ajándék más lehet, mint egy munkatársnak vagy családtagnak szánt ajándék.

 • Életkor: A címzett életkora befolyásolhatja, hogy milyen típusú ajándék lenne megfelelő. A gyermekeknek, tinédzsereknek és felnőtteknek szánt ajándékok jelentősen eltérhetnek egymástól.

 • Személyre szabott érintés: A személyre szabott ajándékok a címzett nevével, monogramjával vagy egy különleges dátummal egyedi és szentimentális jelleget kölcsönözhetnek.

 • Praktikusság: Fontolja meg, hogy az ajándék hasznos lesz-e a címzett mindennapi életében. Az igényeikhez igazodó praktikus ajándékok átgondoltak és nagyra értékeltek lehetnek.

 • Minőség: Válasszon jó minőségű ajándékot, amely tükrözi a gondoskodását és figyelmességét. A jól elkészített tárgyak általában tovább tartanak és pozitív benyomást keltenek.

 • Meglepetésfaktor: Ha lehetséges, adjon az ajándékhoz meglepetés- vagy újdonságelemet. Valami váratlan dolog még emlékezetesebbé teheti az ajándékot.

 • Érzelmi érték: Az olyan ajándék, amely érzelmi értéket hordoz, például egy kedves emlék vagy egy belső vicc, mély érzelmi kapcsolatot teremthet.

 • Kulturális érzékenység: Legyen tekintettel a címzett kulturális hátterére és hiedelmeire, hogy az ajándék megfelelő és tiszteletteljes legyen.

 • Etikai megfontolások: Ha a címzettnek erős etikai meggyőződései vannak, válasszon olyan ajándékot, amely összhangban van az értékrendjével, például fenntartható vagy kegyetlenségtől mentes termékeket.

 • Költségvetés: Az ajándékot ezen belül válassza ki. Az átgondoltság többet számít, mint az árcédula.

 • Kerülje a sztereotípiákat: Kerülje a klisékre vagy sztereotípiákra való támaszkodást az ajándék kiválasztásakor. Gondoljon az egyénre ahelyett, hogy általánosításokra hagyatkozna.

 • Ajándékkártyák: Ha bizonytalan a megajándékozott preferenciáit illetően, egy ajándékkártya a kedvenc üzletébe vagy éttermébe lehetővé teszi, hogy ő maga válassza ki, mit szeretne.

 • Előadás: Fontolja meg, hogy az ajándékot hogyan fogják bemutatni. Az átgondolt csomagolás vagy csomagolás fokozhatja az általános élményt.

Ne feledje, a legjobb ajándékok azt mutatják, hogy időt szánt arra, hogy megértse és figyelembe vegye a címzett személyiségét és preferenciáit. Végső soron az ajándék mögött álló gondolat és erőfeszítés teszi igazán értelmessé az ajándékot.