Díszpárnák

összesen 21 termék
POPPY Hübsch díszpárna, 60 x 60 cm, sárga
23 510 Ft
HU21208
Dekoratív párna HYBRID PIRRA 50 x 35 cm, Seletti
53 990 Ft
SLT09102
Dekoratív párna HYBRID ARGIA 50 x 35 cm, Seletti
53 990 Ft
SLT09100
Dekoratív párna TOILETPAPER HONEY 50 x 50 cm piros, Seletti SLT02322
Dekoratív párna HYBRID OTTAVIA 50 x 35 cm, Seletti
53 990 Ft
SLT09101
Dekoratív párna FATEMA 50 x 50 cm, barna, pamut, Bloomingville BV82059380
Dekoratív párna TOILETPAPER KITTEN 50 x 50 cm, piros, Seletti SLT02320
Dekoratív párna TOILETPAPER SNAKES 50 x 50 cm, fekete, Seletti SLT02300
Dekoratív párna TOILETPAPER FINGERS 50 x 50 cm, kék, Seletti SLT02311

Párnák - adjon színt és kényelmet stílusos párnáinkkal

A párnák a lakberendezés fontos elemei, amelyek a dekoratív textíliák kategóriájába tartoznak. Javíthatják bármely helyiség esztétikáját és kényelmét, melegséget és otthonosságot kölcsönözve a belső térnek.

A Kulina oldalon található párnáink különböző méretekben, formákban és mintákban kaphatók, beleértve a csíkos, virágos vagy geometrikus mintákat, hogy bármilyen esztétikának megfeleljenek, akár nappaliját, hálószobáját vagy szabadtéri teraszát szeretné felfrissíteni. Gondosan válogatjuk ki őket a legjobb gyártóktól, mint például Hübsch, vagy Seletti.

Milyen előnyei vannak a párnák használatának a házban?

A párnák használata számos kényelmi és egészségügyi előnnyel jár:

 • Kényelem: A párnák kényelmesebbé tesznek bármilyen ülő- vagy alvófelületet. A párnák segíthetnek a test megterhelésének enyhítésében és a hosszan tartó ülés vagy fekvés okozta fájdalmak enyhítésében, mivel puha és alátámasztó réteget adnak.
 • Testtartás-támogatás: Egyes párnák úgy vannak kialakítva, hogy nagyobb támogatást nyújtsanak a csípőnek, a hátnak vagy más testrészeknek. Azáltal, hogy a gerincet átrendezi és a farokcsontra nehezedő nyomást enyhíti, az ülőpárnák például segíthetnek a testtartás javításában.
 • Testreszabás: A párnák többféle anyagból, méretben és formában kaphatók, így az ülő- vagy alvóhelyeket egyszerűen megtervezheti saját preferenciáinak megfelelően.
 • Esztétikai érték: A párnák színt, textúrát vagy mintát adhatnak bármely térnek, növelve a design általános esztétikai értékét.
 • Sokoldalúság: A párnák bárhol elhelyezhetők - a nappalitól a kinti teraszokig -, és egyszerűen mozgathatók vagy átrendezhetők az Ön igényei szerint.

Hogyan rendezzük el a párnákat a belső térben?

A párnák stílusa hatékony módja annak, hogy színt, textúrát és mintát adjon a belső térnek. Íme néhány tipp arra vonatkozóan, hogy hogyan alakítsa ki a párnákat a térben:

 • Válassza ki a megfelelő méretet: A párnák méretének a bútor méretétől kell függenie. Például a nagyobb párnák jól működnek kanapén, míg a kisebbek alkalmasak székekre vagy ágyakra.

 • Keverje össze és illessze össze: A különböző méretű, formájú, színű és mintájú párnák keverése és illesztése mélységet és érdeklődést kölcsönözhet a térnek. A kaotikus megjelenés elkerülése érdekében azonban ügyeljen arra, hogy egységes színsémát vagy témát alkalmazzon.

 • Vegyük figyelembe a textúrát: A különböző textúrák, például a bársony, a vászon és a szőrme keverése érdekesebb és tapinthatóbb teret hozhat létre. Csak arra vigyázzon, hogy ne vigye túlzásba, mert a túl sok textúra túlterhelheti a szobát.

 • Játsszon a mintákkal: Használjon csíkos, geometrikus vagy virágmintás párnákat, hogy vizuálisan érdekesebbé tegye a teret. Keverje össze a különböző mintákat a merészebb megjelenés érdekében, vagy maradjon egy vagy két mintánál az egységesebb stílus érdekében.

 • Használjon páratlan számokat: A párnák elrendezésekor a páratlan számok, például a három vagy az öt szám használata vizuálisan kellemesebb megjelenést eredményezhet.

 • Változtassa az elrendezést: Kísérletezzen a párnák különböző elrendezéseivel. Például kipróbálhat egy piramis vagy egy rácsos elrendezést, hogy más megjelenést hozzon létre.

Ne feledje, hogy a párnák kialakítása személyes preferencia kérdése, ezért szórakozzon, és játsszon különböző kombinációkkal, amíg meg nem találja, hogy mi működik a legjobban Önnek és a helyiségének.

A párnák egyszerű, mégis hatékony elemek, amelyek teljesen megváltoztathatják a lakást. Menjen hát előre, és fedezze fel az ideális párnákat az Ön otthonába, böngészve a különböző formákat, színeket és anyagokat. Más dekoratív textíliákat is felfedezhet, például takarókat vagy asztali textíliákat.