Sütőedény 36 x 23 cm, vörös burgundi, Emile Henry

Kód: EH349652
Márka: Emile Henry
21 650 Ft –27 %
Sütőedény 36 x 23 cm, vörös burgundi, Emile Henry
21 650 Ft –27 % 15 720 Ft
Raktáron (10 db)

Praktikus a konyhában, elegáns az asztalon

Részletes információ

Termék részletes leírása

Praktikus a konyhában, elegáns az asztalon.

A minőségi kerámiából készült Emile Henry sütőtálak nem csak a konyhában bizonyulnak rendkívül hasznosnak, de a tálalás során is. Dizájnjuk ugyanis felettébb kifinomult, tehát bátran lehet őket használni akár ünnepi alkalomkor is. Az edényfülek a klasszikus elődökhöz képest praktikusabbak és elegánsabbak, az egyenletes átmenetnek köszönhetően több darab vásárlása esetén a tálak egymásba helyezhetők. A sütőtálak kialakítását, színvilágát a francia vidéki élet ihlette. A különböző színváltozatok nagyon szépen egészítik ki egymást, így bátran lehet őket kombinálni. Válogasson továbbá kedve szerint a különféle formák közül, míg az egyik ideális lasagne vagy rakott krumpli készítésére, addig a másik – méreteiből adódóan - kiváló például édes felfújtak, kalácsok sütésére. A High Resistance® kerámiatálak sokáig megtartják a hőt, így a benne tálalt ételek nem hűlnek ki rögtön a tálalást követően - ami nagy előny azoknak, akik szeretnek hosszasan elidőzni az étkezőasztalnál.

A High Resistance® technológiának köszönhetően az Emile Henry edények ellenállnak a karcolódásnak, valamint ütés- és kopásállóak, ezért nem csupán süthet és szeletelhet bennük, de tálalhat is belőlük. A High Resistance® technológiával kezelt edények használhatóak mikrohullámú sütőben is, ráadásul olyan mértékben bírják a hősokkot, hogy a fagyasztóból kivéve egyből behelyezhetőek a sütőbe. 250 °C-ig hőállóak. Ezek az edények nem használhatóak közvetlen hőforráson, mint például gáztűzhelyen, elektromos főzőlapon. Minden Emile Henry kerámia tisztítható mosogatógépben.

Ön tudta, hogy...?

Az Emile Henry egy régi szakmai hagyományokkal rendelkező francia családi vállalkozás, mely már az 1850-es évektől fogva kiváló minőségű kerámiaedényekkel látja el a háztartásokat. Mivel eredeti, kézzel készített kerámiáról van szó, minden egyes terméke egyedi darab. Az edények alján található jelölés - például JN3 -, nem az adott termék katalógusszáma, hanem annak a kétkezi munkásnak az aláírása, aki a kerámiaedényt a franciaországbeli Marcigny városában megformálta.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Sütőtepsik
Jótállás: 2 év
Súly: 1.8 kg
Szín: Piros
Anyag: Kerámia
Méret: 36 cm
Terméktípus: Sütőtál
Sorozat: Emile Henry Burgundy
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Az Emile Henry egy hagyományos francia márka, amely egyedi és minőségi kerámia gyártásával foglalkozik. Termékei a burgundi régióból a gall kakas országán kívül is elterjedtek a konyhában, s ma a modern technológia és hagyományos megközélítés ideális kombinációjaként ismertek. 104925