Kávés napok

Kávé napok

☕ Élvezze maximálisan kedvenc italának minden kortyát.

Melyik kávéfőző a megfelelő az Ön számára?

Csepegtető kávéfőző

A csepegtető kávéfőzőt minden amerikai filmből ismerjük. A fenék nélküli kanna elengedhetetlen része egy rendes vendéglőnek, és a gyilkosságtól a szívfájdalomig mindent megold.

De miért legyen otthon? A nagy tételben történő kávéfőzéshez!

Az irodában, amikor nem akarsz sorban állni, amíg mindenki "kattintgatja" a választását. Otthonra, amikor folyamatos drogozásra van szüksége az otthoni munkánál, vagy egyszerűen csak egy kávécsalád. És a természetesen áztatott filterkávé finom, mégis testes ízéért.

Az amerikai ikon a KitchenAid termékcsalád, a Smeg kávéfőző az Ön konyhapultjának fénypontja lesz, a jelenlegi technológiai sztár pedig a német Severin márka Filka termékcsaládja.

Csepegtető kávéfőzők

Karos kávéfőző

Szereti felfedezni a kávét és annak változatos ízvilágát, és szeret kísérletezni? Unalmas számodra csak egy gombot nyomkodni? Egy karos kávéfőző gép teret ad Önnek az önmegvalósításhoz.

De miért legyen otthon?A kávéhoz, mint egy kávézóban!

A karos kávéfőzővel való kávékészítés rituálé. Magában foglalja az őrlést, a habosítás, a vízhőmérséklet kiválasztását. Magadba szívod a frissen őrölt kávébabok illatát és az otthoni barista elégedettségét. A nyomás alatt történő elkészítésnek és a rövid extrakciós időnek köszönhetően az eredmény egy erős, igazi eszpresszó. A minőségi kávégépek képesek stabilan fenntartani a nyomást a teljes extrakciós folyamat során, és megakadályozzák a víz hőmérsékletének csökkenését. A legjobb márkák közé tartoznak a KitchenAid vagy a Smeg kávégépek.

Karos kávéfőzők

Severin Filka

Teljesen automata csepegtető kávéfőző integrált őrlővel.

Technológiai innováció nagyszerű dizájnnal

Severin kávéfőzők

Integrált daráló

Frissen őrölt kávé, anélkül, hogy Önnek jelen kellene lennie. 15 perccel az őrlés után a kávé aromájának akár 60%-a is eltűnik. A beépített őrlővel nem rendelkező csepegtetők esetében a kávét külön kell őrölni. A frissesség érdekében ajánlott közvetlenül az elkészítés előtt őrölni. Időzítéskor a gép a korábban őrölt kávét a tartályból veszi ki.

Szeretnél igazán friss kávé illatára ébredni? Időzítse Filka kávéfőzőjét, a beépített daráló a kávéfőzés előtt maga őrli meg a kávét, és már csak Önön múlik, hogy felébredjen. Az őrlés ráadásul kivételesen csendes.

Csészéhez és teáskannához is

A Filka kávéskanna 10 eszpresszócsésze befogadására alkalmas, és 2 típus közül választhat - üvegből készült, amelyet a kávéfőzőben tarthat hőmérséklet-tartási módban, vagy termo-kanna, amelyet az íróasztalához vihet.

Azonban akár csak 1 kis csésze kávét is könnyedén elkészíthet a kávéfőzőben vagy a termo bögrében elvitelre. A kávéfőző rugalmasan alkalmazkodik bármilyen méretű edényhez.

Újrafelhasználható szűrő

A kávéfőző környezetbarát, újrafelhasználható, mosogatógépben mosható, aranyszínű szűrővel van felszerelve. Hagyományos papírszűrőt is használhat.

 

Üveg vagy porcelán

Eszpresszó csak porcelánból

Mit mondanak a szakértők? Egy klasszikus eszpresszó vagy lungo csak porcelánban illik megfelelően. A cappuccino esetében pedig választás kérdése, hogy csészéből vagy pohárból élvezed-e jobban. És nem kell a hagyományos fehérre korlátozódnia. A Revol csészéknek kellett volna megoldást jelenteniük a műanyag poharakból készült nyomorúságos kávéra. A vicces recesszió állandó és népszerű ajándék lett.

Kávés bögrék

Latte pohárbana

A flat white vagy latte a legjobb pohárból fogyasztani. A kávé és a tej láthatóan elkülönülő rétegei a barista mestersége, és hozzátartoznak a kávé élvezetéhez. A német Nachtmann üveggyár Barista sorozata az első osztályú üvegművesség és a kávémesterek modern trendjeinek kombinációja.

Kávés poharak

 

Moka konvička
Moka konvička

Stílusos kotyogós kávéfőzők

A mokafőző hasonlóan működik, mint a gyorsfőző. Gyorsan és dühösen főz egy csészét, amely nem olyan erős, mint az eszpresszó, de erősebb, mint a csepegtetett kávé. Az extrakció gyorsan és forró vízzel történik, aminek hátránya a legtöbb olcsóbb gépnél tapasztalható "égett" íz. Az Alessi teafőzőknél azonban a készítők nemcsak a dizájnra, hanem a funkcióra is gondoltak. A moka teafőzői a megfelelő pillanatban automatikusan leállítják a kávé szűrését, ami segít kiküszöbölni a keserű utóízt és megőrizni a telt, kerek aromát.

Kotyogós kávéfőzők

kávovar
kávovar

French press - kávé az egészségért

A legegyszerűbb kávéfőző egyben a legkíméletesebb is a kávéhoz. Feltéve, ha betartja a 3 alapszabályt - durva őrlés, forró, de nem forró víz ráöntése, és az összes kávé egyszerre történő kiöntése a kivonás leállítása érdekében. Akkor olyan gazdag ízű kávét élvezhetsz, amelyben az értékes olajok és antioxidánsok nem mennek tönkre.

French press kávéfőzők

Moka konvička
Moka konvička

Az igazi puristáknak

Tényleg komolyan gondolja a kávé tisztaságát? Minden hipszter és a "hygge" életöröm szerelmesei számára léteznek purista csepegtető kávéfőzők. Csak átöntöd a kávét a szűrőn, és hagyod állni 5 percig. A tökéletes, legkíméletesebb csésze kávéhoz.

Csepegtető kávéfőzők

kávovar
kávovar

Kávéőrlők

Tudta, hogy a kávébab akár 800 különböző illékony aromát és ízt tartalmaz? És hogy 15 perccel az őrlés után az aromák akár 60%-a is eltűnik? Ha igazán élvezni szeretné a kávéját, fontos, hogy frissen őrölt kávébabból készítse. Igen, a tudatos létezés és minden pillanat élvezetének jegyében kapcsoljuk be a kézi hajtást, és őröljük meg a kávét hagyományos kézi őrlőben. Vagy gyönyörködjünk egy elegáns szépség látványában, amely szívesen megteszi ezt helyettünk.

Kávéőrlők

összesen 280 termék
Félautomata kávéfőző ARTISAN 5KES6503ECA, vörös fémes, KitchenAid KA5KES6503ECA
Félautomata kávéfőző ARTISAN 5KES6503EER, királypiros, KitchenAid KA5KES6503EER
Automatikus kávéfőző 50'S STYLE ECF01PBEU, pastelkék, Smeg SMEECF01PBEU
Félautomata kávéfőző 5KES6403EBM, matt fekete, KitchenAid KA5KES6403EBM
Félautomata kávéfőző 5KES6403EDG, matt szürke, KitchenAid KA5KES6403EDG
Félautomata kávéfőző ARTISAN 5KES6503EOB, fekete, KitchenAid KA5KES6503EOB
Félautomata kávéfőző ARTISAN 5KES6503EAC, mandula, KitchenAid KA5KES6503EAC
Félautomata kávéfőző ARTISAN 5KES6503EMS, ezüst-szürke, KitchenAid KA5KES6503EMS
Csepegtető kávéfőző KA 4851 FILKA, ezüst, Severin
126 720 Ft
SEVE3497592
Automatikus kávéfőző 50'S STYLE BCC02GMEU, smaragdzöld, Smeg SMEBCC02EGMEU
Tejhabosító MILK & CHOC LONO, WMF
59 710 Ft
WM413170011
Csepegtető kávéfőző DCF02WHEU, fehér, Smeg
84 900 Ft
SMEDCF02WHEU
Csepegtető kávéfőző KA 4850, ezüst, Severin
106 970 Ft
SEVE3488439
Caffe latte pohár, 2 db szett, 320 ml, duplafalú, Blomus BM63655
Csepegtető kávéfőző 50'S STYLE DCF02PBEU, pastel blue, Smeg SMEDCF02PBEU
Karos kávéfőző ECF01WHEU, fehér, Smeg
185 900 Ft
SMEECF01WHEU
KULT kávéfőző, WMF
KULT kávéfőző, WMF
Raktáron (8 db)
51 690 Ft
WM0631016030
Csepegtető kávéfőző DCF02BLEU fekete, Smeg
84 900 Ft
SMEDCF02BLEU
Bögre NORDIC KITCHEN 300 ml, fekete, kő, Eva Solo
6 490 Ft
ES502790
Fel
További termékek