Kávés napok

Popis
 

Kávé napok

☕ Élvezze maximálisan kedvenc italának minden kortyát.
Ezen a héten 15% kedvezménnyel vásárolhat márkás kávégépeket, őrlőket, kávéőrlőket, csészéket és mindent, ami a kávé elkészítéséhez szükséges.

Melyik kávéfőző a megfelelő az Ön számára?

Csepegtető kávéfőző

A csepegtető kávéfőzőt minden amerikai filmből ismerjük. A fenék nélküli kanna elengedhetetlen része egy rendes vendéglőnek, és a gyilkosságtól a szívfájdalomig mindent megold.

De miért legyen otthon? A nagy tételben történő kávéfőzéshez!

Az irodában, amikor nem akarsz sorban állni, amíg mindenki "kattintgatja" a választását. Otthonra, amikor folyamatos drogozásra van szüksége az otthoni munkánál, vagy egyszerűen csak egy kávécsalád. És a természetesen áztatott filterkávé finom, mégis testes ízéért.

Az amerikai ikon a KitchenAid termékcsalád, a Smeg kávéfőző az Ön konyhapultjának fénypontja lesz, a jelenlegi technológiai sztár pedig a német Severin márka Filka termékcsaládja.

Csepegtető kávéfőzők

Karos kávéfőző

Szereti felfedezni a kávét és annak változatos ízvilágát, és szeret kísérletezni? Unalmas számodra csak egy gombot nyomkodni? Egy karos kávéfőző gép teret ad Önnek az önmegvalósításhoz.

De miért legyen otthon?A kávéhoz, mint egy kávézóban!

A karos kávéfőzővel való kávékészítés rituálé. Magában foglalja az őrlést, a habosítás, a vízhőmérséklet kiválasztását. Magadba szívod a frissen őrölt kávébabok illatát és az otthoni barista elégedettségét. A nyomás alatt történő elkészítésnek és a rövid extrakciós időnek köszönhetően az eredmény egy erős, igazi eszpresszó. A minőségi kávégépek képesek stabilan fenntartani a nyomást a teljes extrakciós folyamat során, és megakadályozzák a víz hőmérsékletének csökkenését. A legjobb márkák közé tartoznak a KitchenAid vagy a Smeg kávégépek.

Karos kávéfőzők

Severin Filka

Teljesen automata csepegtető kávéfőző integrált őrlővel.

Technológiai innováció nagyszerű dizájnnal

Severin kávéfőzők

Integrált daráló

Frissen őrölt kávé, anélkül, hogy Önnek jelen kellene lennie. 15 perccel az őrlés után a kávé aromájának akár 60%-a is eltűnik. A beépített őrlővel nem rendelkező csepegtetők esetében a kávét külön kell őrölni. A frissesség érdekében ajánlott közvetlenül az elkészítés előtt őrölni. Időzítéskor a gép a korábban őrölt kávét a tartályból veszi ki.

Szeretnél igazán friss kávé illatára ébredni? Időzítse Filka kávéfőzőjét, a beépített daráló a kávéfőzés előtt maga őrli meg a kávét, és már csak Önön múlik, hogy felébredjen. Az őrlés ráadásul kivételesen csendes.

Csészéhez és teáskannához is

A Filka kávéskanna 10 eszpresszócsésze befogadására alkalmas, és 2 típus közül választhat - üvegből készült, amelyet a kávéfőzőben tarthat hőmérséklet-tartási módban, vagy termo-kanna, amelyet az íróasztalához vihet.

Azonban akár csak 1 kis csésze kávét is könnyedén elkészíthet a kávéfőzőben vagy a termo bögrében elvitelre. A kávéfőző rugalmasan alkalmazkodik bármilyen méretű edényhez.

Újrafelhasználható szűrő

A kávéfőző környezetbarát, újrafelhasználható, mosogatógépben mosható, aranyszínű szűrővel van felszerelve. Hagyományos papírszűrőt is használhat.

 

Üveg vagy porcelán

Eszpresszó csak porcelánból

Mit mondanak a szakértők? Egy klasszikus eszpresszó vagy lungo csak porcelánban illik megfelelően. A cappuccino esetében pedig választás kérdése, hogy csészéből vagy pohárból élvezed-e jobban. És nem kell a hagyományos fehérre korlátozódnia. A Revol csészéknek kellett volna megoldást jelenteniük a műanyag poharakból készült nyomorúságos kávéra. A vicces recesszió állandó és népszerű ajándék lett.

Kávés bögrék

Latte pohárbana

A flat white vagy latte a legjobb pohárból fogyasztani. A kávé és a tej láthatóan elkülönülő rétegei a barista mestersége, és hozzátartoznak a kávé élvezetéhez. A német Nachtmann üveggyár Barista sorozata az első osztályú üvegművesség és a kávémesterek modern trendjeinek kombinációja.

Kávés poharak

 

Moka konvička
Moka konvička

Stílusos kotyogós kávéfőzők

A mokafőző hasonlóan működik, mint a gyorsfőző. Gyorsan és dühösen főz egy csészét, amely nem olyan erős, mint az eszpresszó, de erősebb, mint a csepegtetett kávé. Az extrakció gyorsan és forró vízzel történik, aminek hátránya a legtöbb olcsóbb gépnél tapasztalható "égett" íz. Az Alessi teafőzőknél azonban a készítők nemcsak a dizájnra, hanem a funkcióra is gondoltak. A moka teafőzői a megfelelő pillanatban automatikusan leállítják a kávé szűrését, ami segít kiküszöbölni a keserű utóízt és megőrizni a telt, kerek aromát.

Kotyogós kávéfőzők

kávovar
kávovar

French press - kávé az egészségért

A legegyszerűbb kávéfőző egyben a legkíméletesebb is a kávéhoz. Feltéve, ha betartja a 3 alapszabályt - durva őrlés, forró, de nem forró víz ráöntése, és az összes kávé egyszerre történő kiöntése a kivonás leállítása érdekében. Akkor olyan gazdag ízű kávét élvezhetsz, amelyben az értékes olajok és antioxidánsok nem mennek tönkre.

French press kávéfőzők

Moka konvička
Moka konvička

Az igazi puristáknak

Tényleg komolyan gondolja a kávé tisztaságát? Minden hipszter és a "hygge" életöröm szerelmesei számára léteznek purista csepegtető kávéfőzők. Csak átöntöd a kávét a szűrőn, és hagyod állni 5 percig. A tökéletes, legkíméletesebb csésze kávéhoz.

Csepegtető kávéfőzők

kávovar
kávovar

Kávéőrlők

Tudta, hogy a kávébab akár 800 különböző illékony aromát és ízt tartalmaz? És hogy 15 perccel az őrlés után az aromák akár 60%-a is eltűnik? Ha igazán élvezni szeretné a kávéját, fontos, hogy frissen őrölt kávébabból készítse. Igen, a tudatos létezés és minden pillanat élvezetének jegyében kapcsoljuk be a kézi hajtást, és őröljük meg a kávét hagyományos kézi őrlőben. Vagy gyönyörködjünk egy elegáns szépség látványában, amely szívesen megteszi ezt helyettünk.

Kávéőrlők

összesen 285 termék
Csepegtető kávéfőző KA 4850, ezüst, Severin
106 970 Ft
SEVE3488439
Csepegtető kávéfőző KA 4851 FILKA, ezüst, Severin
126 720 Ft
SEVE3497592
Lassú csepegtető kávéfőző KA 5762, ezüst, Severin SEVEKA5762
Coffee daráló CILINDRO La Pavoni ezüst
396 870 Ft
LPVLPGGRI01EU
Félig profi coffee gép BOTTICELLI PREMIUM La Pavoni ezüst LPVLPSGIM01EU
Félig profi coffee gép BOTTICELLI EVOLUZIONE La Pavoni ezüst LPVLPSGEV01EU
Espresso gép BCC01RDMEU Smeg matt vörös
278 900 Ft –7 %
257 900 Ft
SMEBCC01RDMEU
Karos kávéfőző ECF01RDEU Smeg piros
185 900 Ft –6 %
172 900 Ft
SMEECF01RDEU
Indukciós tejhabosító Spuma 700 Severin
56 420 Ft
SEVESM3586
Espresso pohár NERO, 2 db szett, 80 ml, duplafalú, Blomus BM63652
Tejhabosító Milk & Choc LONO
59 710 Ft
WM413170011
Kávéfőző kávédarálóval KA 4811 Severin
49 090 Ft
SEVEKA4811
Tejforraló
Tejforraló
Raktáron (>5 db)
48 910 Ft
WM0792816040
Karos kávéfőző KA 5995 Severin + Barista sett 3 db SEVEKA5995
Automata kávéfőző kávédarálóval KA 4813 Severin
65 130 Ft
SEVEKA4813
Karos kávéfőző ECF01CREU Smeg krém
185 900 Ft –6 %
172 900 Ft
SMEECF01CREU
ZWILLING® Sorrento kávéspohár, 2 db, 200 ml
8 530 Ft
ZW39500076
Kávéfőző 9090 Alessi 150 ml barna nyél
50 140 Ft
AL90903
Kávéőrlő GVX242, fekete, Krups
27 620 Ft
TEFGVX242
Indukciós tejhabosító Spuma 700 + Severin
59 890 Ft
SEVESM3587
Kávéőrlő 50'S STYLE CGF01PGEU, pastel green, Smeg
112 900 Ft –7 %
103 900 Ft
SMECGF01PGEU
Fel
További termékek