KULT kávéfőző, WMF

Kód: WM0631016030
Márka: WMF
51 690 Ft
Raktáron (8 db)

A Cult kávéfőzőt a SCHÖNER WOHNEN magazin új klasszikusnak ítélte: "Ez a termék mércét állít a dizájn és a minőség terén, és a 21. század klasszikusának minősíthető!"

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Kult kávéfőzőt a SCHÖNER WOHNEN folyóirat új klasszikusként díjazta: "Ez a termék új dimenziót ad a dizájnnak és a minőségnek, és nyugodtan a 21. század klasszikusai közé sorolhatjuk!"

A Kult WMF kávéfőzőt két méretben kínáljuk. Ez a modell indukciós tűzhelyen is használható. Indukciós főzőlap esetén ügyeljen arra, hogy az indukciós lap átmérője a lehető legjobban megegyezzen a kávéfőző aljának átmérőjével. Gáztűzhely esetén arra kell vigyázni, hogy a láng ne érjen az oldalához.

A kávéfőző mérete 6 csésze kávénak felel meg.

Mutassa meg már a reggelinél, hogy jó az ízlése. A Kult sorozattal stílusosan szolgálhatja fel a vajat, lekvárt vagy cukrot, reggeli után pedig mindent ízlésesen és higiénikusan elpakolhat.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kotyogós kávéfőzők
Jótállás: 2 év
Súly: 1.22 kg
Terméktípus: French Press
Sorozat: WMF Kult
Margin: A
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

WMF - egészséges főzés prémium minőségű edényekkel

WMF - prémium német design

WMF - prémium német minőség az Ön konyhájába

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek. 104428