Ajándékok azoknak, akiknek már mindenük megvan

 0have-all

Ajándékok azoknak, akiknek már mindenük megvan

Ismered azt a népszerű csoportot, amelynek már minden megvan, vagy épp ellenkezőleg, egyáltalán nincs szüksége semmire? A karácsonyi "kedvencek" listájának élén állnak. Mi a Kulinánál az agyunkat csavargattuk, és íme a mi listánk azokról az ajándékokról, amelyek képesek mosolyt csalni még a legnagyobb spoilerek, szkeptikusok és gyakorlók ajkára is.

 

Törhetetlen? Tényleg? És meg tudod mutatni?

A törhetetlen üvegekről a németországi Koziol márka gondoskodott, és a Club sorozatban igazán felkapták őket. Valószínűleg azért, mert az ügy iránti lelkesedésük nem abból fakad, hogy egy ötéves tervet kell teljesíteniük, hanem a bolygónk jövője iránti valódi szenvedélyből. Ezért is választották a Koziol kissé hipszter nevet 100%-ban fenntartható termékcsaládjuknak. Ha viszont az üvegipar jövője a szívügye, akkor választhatja a törhető opciót is (de ehhez nagyon oda kell tennie magát). Mi csak gondolunk mindenkire :-)

2have-all ee 2have-all d2have-all c

És mégis egy ilyen hülyeség...

Ezeket a darabokat a világ vezető tervezői készítették az olasz Alessi márka számára. Azzal a céllal, hogy szórakoztasson, hogy provokáljon, de mindenekelőtt, hogy ne "csak a látszat kedvéért". Lássuk csak - szerinted mihez illik ma egy hód? Az erőteljes krómozott hód beleharap a ceruzádba, és nem engedi el, amíg borotvaéles nem lesz. A rendes ceruza még mindig nem jött ki, ahogyan a hód sem. Tekintse meg egyéb irodai kütyüinket.

3have-all a

Punk is not dead

A punk nem halt meg. És lázadónak érezheti magát, amikor egy nehéz nap után kedvenc italát egy Nachtmann Punk pohárba tölti. Anke Buchmann brit formatervező hallgató a NextGen program keretében tervezte ezt a sikeres kollekciót a német üveggyár számára. A punk "gallérokra" jellemző kis piramisok a hagyományos üvegnek szokatlan élét adják.

4have-all a

Nincs rájuk szükséged. Akarod őket.

Minőségi konyhakések. Hogyan máshogy. De van-e szablyája? Mire kell a szablya? Természetesen a sabrage miatt. Ha el akarod kápráztatni a csapatodat (akár a hokiból, akár egy csapat öltönyösről van szó), akkor nem csak pezsgőt bontasz.

A gyönyörű kések általában még a legnagyobb gyakorló szívét is megragadják. Lehet, hogy titokban vágyik rájuk, de ő maga nem kapná meg őket, és ezért vagy te (vagyis Mikulás). A "tényleg nincs rá szükségem" kategóriába tartoznak a steak-kések. Ők azok, akik gyakran megingatják a gyakorló orvos szívét. De ha egyszer kipróbálja őket, soha többé nem fogja igazán "megszorítani" azt a steaket evőkéssel.

4have-all c 4have-all d4have-all e
összesen 36 termék
Evőeszközkészlet PREMIERE, 30 db, Cromargan protect®, WMF WM1119916340
Borosüveg hűtő MANHATTAN 12 cm, WMF
29 390 Ft –16 %
24 540 Ft
WM0683969990
Steak kés szett, 6 db, ajándék doboz, WMF
37 790 Ft –12 %
33 180 Ft
WM1289616046
Japán séfkés SUJIHIKI 24 cm, Dellinger
155 690 Ft –11 %
137 690 Ft
DNGRSXL9309
Váza KINTSUGI 32 cm, fehér, Seletti
101 990 Ft
SLT09675
Kerozinlámpa HK50, krómozott réz, Petromax
108 140 Ft –6 %
100 810 Ft
PET700013
Stress killer MALO DELUX Philippi 7,5 cm ezüst
8 790 Ft
PHP264004
Citromprés JUICY SALIF, Alessi
33 990 Ft
ALPSJS
Könyvjelző RACING MOUSE 12,5 cm, ezüst, Philippi
6 990 Ft
PHP195123
Tűzgyújtó FIREBIRD, rózsaszín, Alessi
29 990 Ft
ALGV34P
Ceruzahegyező CASTOR, Alessi
23 190 Ft
ALRT02
Pénzcsipesz THREESOME 6 cm, ezüst, Philippi
8 790 Ft
PHP193308
Koktélkészlet, 3 db, rozsdamentes acél, Alessi
75 790 Ft
ALGIA26SET
Fogpiszkáló tartó CO1369, Alessi
69 790 Ft
ALCO1369
Tojáspohár kanállal DRESSED, 16 cm, fehér, Alessi
11 990 Ft
ALMW14SETW
Tésztaszűrő MAX LE CHINOIS 30 cm, Alessi
157 590 Ft
AL90025
Kolbászkés 11 cm, F.Dick
20 190 Ft –6 %
18 900 Ft
FDCK8200111
Kés szett PINK SPIRIT 2 db, rózsaszín, F.DICK
60 920 Ft –12 %
53 580 Ft
FDCK817970079
Anti stressz dekor BALLANCE 15 cm, fekete, Philippi
35 290 Ft
PHP193283
Utazó kávéfőző AESP-312, Akai
90 990 Ft –28 %
64 790 Ft
AKAESP312
Fotóalbum It's about us L Printworks fekete
19 990 Ft –16 %
16 750 Ft
PRPW00514
Fel
További termékek

Ajándékok azoknak, akiknek mindenük megvan

Mit adhatsz ajándékba annak, akinek mindene megvan?

Mindenki ismer valakit, akinek szinte nehéz vásárolni, mert már mindent megkapott, amire csak szüksége lehet, vagy amire csak vágyik, nem szeret anyagi javakat kapni, vagy válogatós.

A vásárlás számukra kihívást jelenthet, ezért az alábbiakban néhány átitató javaslat mellett összegyűjtöttük a legjobb választásainkat - köztük ehető finomságokat és néhány kreatív ötletet, amelyekkel még a legnehezebb ajándékozottat is meglepheted és megörvendeztetheted.

Nagyon fontos, hogy figyelembe vegyük, hogy a címzett mit értékelne és élvezne igazán, amikor olyan valakinek választunk ajándékot, akinek mindene megvan. Íme néhány javaslat, hogy elindulhasson:

 • Tapasztalatok: Például jegyet egy koncertre, főzőtanfolyamra, wellnessnapra vagy hőlégballonozásra. Az élmények maradandó emlékeket hoznak létre, és nagyobb jelentőséggel bírhatnak, mint az anyagi javak.

 • Vásárlási utalványok: Hagyja, hogy kiválasszák, amit akarnak. A Kulina oldalon korlátlan számú ajándékutalványt kínálunk, hogy velünk együtt alakíthassák ki otthonuk történetét.
 • Finomságok: Vegyen nekik finom, kiváló minőségű teát, bio fűszerkeveréket vagy szarvasgombás olívaolajat. A finomságok olyan ajándékok, amelyek soha nem mennek ki a divatból, és még annak is tetszenek, akinek már minden megvan.
 • Személyre szabott ajándékok: Például egy egyedi műalkotás, egy monogramos kiegészítő vagy egy egyedi ékszer. Ezek extra átgondoltságról és erőfeszítésről tanúskodnak.

 • Jótékonysági adományok: Adományozzon egy olyan jótékonysági szervezetnek vagy ügynek, amely összhangban van az értékeivel. Ez azt mutatja, hogy az anyagi javakon túl a szenvedélyeiket is figyelembe veszik.

 • Előfizetéses szolgáltatások: Például ínyenc ételek szállítása, könyvklub, streaming szolgáltatás, vagy havi bor- vagy tea előfizetés.

 • Time and Company: Néha a legértékesebb ajándék az, ha valakivel minőségi időt töltünk. Tervezzen egy különleges kirándulást, vacsorát vagy egy napot, amikor olyan tevékenységet végeznek, amit szeretnek.

 • Egyedi régiségek vagy gyűjteményes tárgyak: Keressen olyan ritka vagy régi tárgyakat, amelyek megfelelnek az érdeklődési körüknek, például antik könyveket, régi órákat vagy gyűjthető tárgyakat.

 • Tanfolyamok vagy workshopok: Írassa be őket egy olyan műhelybe vagy tanfolyamra, amely segíthet nekik felfedezni egy új érdeklődési körüket vagy hobbijukat, például a fazekasság, a fényképezés vagy a famegmunkálás terén.

 • Otthoni szolgáltatások: Szervezzen takarítószolgálatot, kertépítést vagy ínyenc szakácsot, aki ételt főz otthonukban. Ezek a szolgáltatások kényelmesebbé és élvezetesebbé tehetik az életüket.

 • Digitális ajándékok: Fontolja meg az olyan digitális ajándékokat, mint online tanfolyamok, e-könyvek vagy tagságok olyan platformokon, amelyeket élvezhetnek.

 • Kézzel írt levelek vagy naplók: Egy szívből jövő levél, amelyben kifejezi elismerését és jókívánságait, vagy egy szépen megmunkált napló, nagyra becsült ajándék lehet.

 • Luxus ételek vagy italok: Válasszon kiváló minőségű bort, ritka whiskyt vagy olyan ínyenc ételeket, amelyeket eddig még nem próbáltak.

 • Növény vagy fa: Egy élő ajándék, például egy cserepes növény vagy egy fa, amelyet a kertjükbe ültethetnek, a növekedést és a hosszú életet szimbolizálhatja. Nézze meg a virágok mellé kínált virágcserepeket vagy vázákat.

 • Technikai kütyük: Ha szeretik a technológiát, fontolja meg a legújabb kütyüket vagy intelligens eszközöket, amelyek kényelmet vagy szórakozást biztosíthatnak.

Ne feledje, hogy az ajándékba fektetett gondolat és erőfeszítés az, ami igazán számít. Ahelyett, hogy az anyagi értékre összpontosítana, inkább olyan ajándékot válasszon, amely megfelel az érdeklődési körüknek, szenvedélyüknek vagy olyan élményeknek, amelyeket meg tudnak becsülni.

Hogyan válasszunk tökéletes ajándékot? Milyen szempontokat kell figyelembe vennie ajándékvásárláskor?

A tökéletes ajándék kiválasztása magában foglalja a címzett érdeklődési körének, preferenciáinak és az alkalomnak az átgondolt figyelembevételét. Íme a legfontosabb szempontok, amelyeket ajándékvásárláskor figyelembe kell venni:

 • A kedvezményezett érdekei: Szabja az ajándékot a címzett hobbijaihoz, szenvedélyeihez és tevékenységeihez. Egy olyan ajándék, amely olyasmivel kapcsolatos, amit szeretnek, azt mutatja, hogy Ön igyekezett valami értelmeset választani.

 • Alkalom: Fontolja meg az ajándék okát - legyen az születésnap, évforduló, ünnep vagy egy különleges mérföldkő. Az alkalom megfelelő ajándékozási lehetőségek felé terelheti Önt.

 • Kapcsolat: A címzetthez fűződő kapcsolata számít. Egy közeli barátnak szánt ajándék más lehet, mint egy munkatársnak vagy családtagnak szánt ajándék.

 • Életkor: A címzett életkora befolyásolhatja, hogy milyen típusú ajándék lenne megfelelő. A gyermekeknek, tinédzsereknek és felnőtteknek szánt ajándékok jelentősen eltérhetnek egymástól.

 • Személyre szabott érintés: A személyre szabott ajándékok a címzett nevével, monogramjával vagy egy különleges dátummal egyedi és szentimentális jelleget kölcsönözhetnek.

 • Praktikusság: Fontolja meg, hogy az ajándék hasznos lesz-e a címzett mindennapi életében. Az igényeikhez igazodó praktikus ajándékok átgondoltak és nagyra értékeltek lehetnek.

 • Minőség: Válasszon jó minőségű ajándékot, amely tükrözi a gondoskodását és figyelmességét. A jól elkészített tárgyak általában tovább tartanak és pozitív benyomást keltenek.

 • Meglepetésfaktor: Ha lehetséges, adjon az ajándékhoz meglepetés- vagy újdonságelemet. Valami váratlan dolog még emlékezetesebbé teheti az ajándékot.

 • Érzelmi érték: Az olyan ajándék, amely érzelmi értéket hordoz, például egy kedves emlék vagy egy belső vicc, mély érzelmi kapcsolatot teremthet.

 • Kulturális érzékenység: Legyen tekintettel a címzett kulturális hátterére és hiedelmeire, hogy az ajándék megfelelő és tiszteletteljes legyen.

 • Etikai megfontolások: Ha a címzettnek erős etikai meggyőződései vannak, válasszon olyan ajándékot, amely összhangban van az értékrendjével, például fenntartható vagy kegyetlenségtől mentes termékeket.

 • Költségvetés: Az ajándékot ezen belül válassza ki. Az átgondoltság többet számít, mint az árcédula.

 • Kerülje a sztereotípiákat: Kerülje a klisékre vagy sztereotípiákra való támaszkodást az ajándék kiválasztásakor. Gondoljon az egyénre ahelyett, hogy általánosításokra hagyatkozna.

 • Ajándékkártyák: Ha bizonytalan a megajándékozott preferenciáit illetően, egy ajándékkártya a kedvenc üzletébe vagy éttermébe lehetővé teszi, hogy ő maga válassza ki, mit szeretne.

 • Előadás: Fontolja meg, hogy az ajándékot hogyan fogják bemutatni. Az átgondolt csomagolás vagy csomagolás fokozhatja az általános élményt.

Ne feledje, a legjobb ajándékok azt mutatják, hogy időt szánt arra, hogy megértse és figyelembe vegye a címzett személyiségét és preferenciáit. Végső soron az ajándék mögött álló gondolat és erőfeszítés teszi igazán értelmessé az ajándékot.