Ajándékok okos gyerekeknek

Popis

Ajándékok okos gyerekeknek

Felejtse el a Barbie-kat és az akcióhősöket. Ezek az ajándékok kikapcsolják a tévét és bekapcsolják a fejhallgatót. És nem lenne Kulina, ha nem gondolna a kis huncutok boldog pocakjára.

Szórakozzanak együtt - kicsik és nagyok

A gyerekek akkor szeretik a legjobban, ha mindannyian együtt vagytok. A gyerekkorodból ismert társasjátékok során szeretik elfelejteni a mobiltelefonjukat. A Printworks márka leporolta az összes kedvenc játékát, így híres építészeti gyöngyszemeket fedezhet fel egy memóriajátékban, kitalálhat híres filmeket, vagy játszhat klasszikus sakkot vagy dominót.

Popis

A legkisebbeknek

Bemászom a sátramba, előveszem a gitáromat, főzök valamit, aztán megvizsgálom aput. Anya, ebédidőig nem fogsz tudni rólam :-)

Popis Popis Popis

Egészséges nassolnivalóhoz

A csúcsminőségű snackdobozok? Yumbox! Anyukák fejlesztették ki az elfoglalt szülők számára, akiknek fontos gyermekeik kiegyensúlyozott étrendje. A joghurt és a szósz biztonságban van a Yumboxban - semmi sem folyik ki, vagy keveredik a rekeszek között. Válasszon 3 sorból:
Original - 6 rekesszel rendelkezik, és 8 éves korig kisebb gyermekek számára is alkalmas. A játékos címkék a szülőknek is segítenek az egészséges ételek összetételével és az adagok méretével kapcsolatban.
Panino - 4 rekesszel rendelkezik, és ideális szendvicsekhez.
Presto - rozsdamentes acél rekeszek mindenkinek, aki nem szeretne műanyagokból enni.

Popis
összesen 36 termék
Könyvtár ELMAR Bloomingville természetes
147 500 Ft
BV82050600
Játéktároló doboz BAGOLY 3 csíra 33 cm bézs
9 490 Ft
3SP3SSBOWL
Pamut ejtőernyőkupola HUGH Bloomingville természetes BV82045903
Puzzle JAPANESE MACAQUE, 100 db, Printworks
7 640 Ft –5 %
7 200 Ft
PRPW00532
Yatzy játék, Printworks
Yatzy játék, Printworks
Raktáron (4 db)
6 000 Ft
PRPW00511
Rajzkészlet EMERGING ARTIST, Printworks
22 800 Ft
PRPW00456
Memória játék ICONIC BUILDINGS, 50 db, Printworks
9 690 Ft
PRPW00450
Kvíz játék MOVIE GEEK, 50 db, Printworks
13 990 Ft –12 %
12 290 Ft
PRPW00142
Fa hangszerek DRISS Bloomingville 3 egy darab barna
18 130 Ft –5 %
17 220 Ft
BV82049942
Fa teáskészlet GENTRIM Bloomingville 8 db szürke
15 070 Ft
BV82045197
Sakk, Printworks
Sakk, Printworks
Raktáron (>5 db)
11 200 Ft
PRPW00508
Poszter FRIBO Bloomingville zöld
12 980 Ft –10 %
11 600 Ft
BV82049404
Backgammon játék CLASSIC, Printworks
21 340 Ft
PRPW00338
Tükör virág NAIBYA Bloomingville természetes
55 190 Ft –7 %
50 800 Ft
BV82052934
Dominó, Printworks
6 840 Ft –11 %
Dominó, Printworks
Raktáron (>5 db)
6 080 Ft
PRPW00509
Mikado játék, Printworks
6 290 Ft –9 %
Mikado játék, Printworks
Raktáron (>5 db)
5 700 Ft
PRPW00510
Fel
További termékek

Legjobb ajándékok gyerekeknek

Milyen alkalmakkor adjak ajándékot a gyermekeimnek?

A kontextustól vagy a kapcsolattól függetlenül kihívást jelenthet egy gyermeknek ajándékot vásárolni. Az életkor és a hobbi mindig előbbre való, mint bármi más. Nem szükséges extravagáns vagy drága ajándékokat venni a gyerekeknek; ami számít, az a figyelmesség.

Ha okos gyerekekről van szó, az ajándékozás kulcsfontosságú, mert ez elősegíti a kíváncsiságukat és a tanulásukat, segít nekik abban, hogy ügyesebbek legyenek a problémamegoldásban, növeli az önbecsülésüket, és lehetővé teszi számukra, hogy az érdeklődési körök széles skáláján belül felismerjék valódi szenvedélyüket.

Az ajándékozást nem szabad az intelligensekre korlátozni; ez konfliktusokat okozhat a gyerekek között, ráadásul a többi gyereknek adott figyelmes ajándékok segíthetnek abban, hogy ők is hasonlóan zseniálisak legyenek; hiszen ki ne szeretne egy okos gyereket?

A gyerekek egy-egy eredmény, például egy jó jegy megszerzése egy teszten, egy verseny megnyerése vagy az iskola befejezése után fantasztikus indok arra, hogy ajándékot adjon az intelligens gyerekeknek, hiszen így megmutathatja, hogy büszke rájuk, és hogy értékeli az erőfeszítéseiket.

A születésnapok és az ünnepek is csodálatos alkalmak arra, hogy ajándékokat adj az összes gyerekednek, különösen az okosoknak.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes ajándékot gyermekünknek?

Javaslataink segítenek olyan ajándékok beszerzésében, amelyek kiállják az idő próbáját, és valóban kivételesek lesznek a gyerekek minden egyes kategóriája számára a fejlődés szempontjából, akár szülő, akár nagyszülő vagy valaki más, aki egy okos gyereket szándékozik megajándékozni.

Ajándékok a kicsiknek

A csecsemők és kisbabák számára kifejlesztett játékok döntő szerepet játszanak fejlődésükben, és megfelelnek a folyamatosan fejlődő igényeiknek és képességeiknek. Ezek a korai játékeszközök - a hallószerveket stimuláló puha csörgőktől kezdve a tapintásos felfedezésre ösztönző színes, textúrázott játékokig - igénybe veszik az érzékeket és elősegítik a kognitív fejlődést. A fejlődésnek megfelelő játékok, például a különböző textúrájú plüss tárgyak támogatják a tapintás fejlődését, míg a lógó játékokkal ellátott tornapadok a motoros készségeket fejlesztő, a nyúlást és a megragadást ösztönzik. A fényekkel és hangokkal ellátott interaktív játékok ok-okozati összefüggéseket mutatnak be, elősegítve a kognitív fejlődést. A problémamegoldásra ösztönző játékok, mint például a formaszortírozók és a rakosgatók, megalapozzák a térlátást és a logikus gondolkodást. Azzal, hogy a csecsemők és kisbabák számára olyan játékokat biztosítunk, amelyek igazodnak a fejlődési mérföldkövekhez, nemcsak a kíváncsiságukat kötjük le, hanem a fizikai, kognitív és érzelmi fejlődésük erős alapjait is megalapozzuk.

Ajándékok kisgyermekeknek

A játékok kulcsszerepet játszanak a kisgyermekek korai fejlődésében, mivel hatékony eszközként szolgálnak a kognitív, érzelmi és fizikai fejlődés elősegítésében. A speciálisan tervezett játékok, például a szerepjátékok és az érzékszervi felfedezés köré épülő játékok sokrétű előnyöket kínálnak. A szerepjátékok, mint például a miniatűr konyhai készletek vagy az orvosi készletek, fantáziadús játékra ösztönzik a gyermekeket, segítik a körülöttük lévő világ megértését, fejlesztik a szociális készségeket és fokozzák kreativitásukat. A textúrákat, színeket és hangokat tartalmazó érzékszervi játékok különböző érzékszerveket stimulálnak, elősegítve az érzékszervi fejlődést és a kognitív fejlődést. Ezek a játékok lehetőséget nyújtanak a tapintásos felfedezésre, a finommotoros készségek fejlesztésére, valamint az ok-okozati összefüggések mélyebb megértésére. Ahogy a gyerekek ezekkel a céltudatos játékokkal foglalkoznak, a felfedezés, a tanulás és a készségfejlesztés olyan útjára indulnak, amely megalapozza általános fejlődésüket.

Ajándékok idősebb gyerekeknek és tinédzsereknek

Az idősebb gyermekek és tizenévesek számára készült játékok túlmutatnak a puszta szórakoztatáson, és értékes eszközként szolgálnak kognitív, kreatív és érzelmi fejlődésükhöz. A játékok, a rejtvények, a művészeti és kézműves foglalkozások kulcsszerepet játszanak a különböző készségek csiszolásában és a fejlődés elősegítésében. Az összetett társasjátékok stratégiai gondolkodásra, problémamegoldásra és társas interakcióra ösztönöznek, és fejlesztik a kritikus kognitív képességeket. A bonyolult rejtvények kihívást jelentenek a türelem és a kitartás számára, elősegítve a térbeli gondolkodást és a logikus következtetést. A művészeti és kézműves foglalkozások elősegítik az önkifejezést, a képzelőerőt és a finommotoros készségeket, ápolják a kreativitást és az érzelmi jólétet. Ezen túlmenően ezek a tevékenységek a csapatmunkát, a kommunikációt és az alkalmazkodóképességet is fejlesztik, mivel a tizenévesek a társaikkal közösen oldanak meg kihívásokat, vagy működnek együtt művészeti projektekben. A játék kognitív felfedezéssel, művészi kifejezéssel és szociális dinamikával való integrálásával ezek a játékok az idősebb gyermekek és tinédzserek holisztikus fejlődését szolgálják, és olyan készségekkel ruházzák fel őket, amelyek túlmutatnak a fejlődési éveiken.