Ajándék foodie-nak 2023

Ajándék a foodie-nak

Mi okoz örömet azoknak, akiknek a főzés tiszta élvezet? Nos, a megfelelő felszereléssel. Mert így még szórakoztatóbb, és az eredmény még jobb. És ha a felszerelés is szép, akkor jól mutat a konyhában és az Instagramon is.

 

Alapfelszerelés

Edények, serpenyők, kések, bors- és sóőrlő. Azoknak, akiknek a főzés iránti szenvedélye még csak most kezdődött, és azoknak, akik művészetüket a következő szintre szeretnék emelni. Egy jó minőségű edény vagy kés ugyanolyan fontos a konyhában, mint egy fekete kabát a ruhatárban. Összegyűjtöttük, mely darabokba érdemes befektetni, mert évekig szolgálnak majd álmai konyhájában a konyhai alapdarabok útmutatójában.

 

De Buyer steak ajándék készlet

Tökéletes steak

A tökéletesen elkészített húshoz minőségi alapanyagok, egy kis gyakorlat és mindenekelőtt egy jó serpenyő szükséges. A szakácsok általában nem a hagyományos acélra támaszkodnak a húsok elkészítésénél, pl. a francia de Buyer márka serpenyői, alternatívaként öntöttvasból vagy rézedények. Az alternatíva a fejlett modern technológia, amely képes ötvözni a tapadásmentes felületet és a kiváló hővezető képességet, pl. Profiresist serpenyők a német WMF márkától.

 

Haladóknak

Lepje meg őt egy olyan szerkezettel, amely bővíti kulináris látókörét. Alacsony hőmérsékleten történő vákuumfőzés sous vide edényben, friss házi joghurt ízlés szerint (görög, joghurtital, de vegán vagy laktózmentes is) vagy pontosan a kívánt módon elkészített tojás. Ezek pontosan azok a "kütyük", amelyeket a minőségi és változatos étkezés és főzés rajongója értékelni fog.

VÁKUUM-KÉSZLET

Ha sokat főz, a tárolás komoly kérdéssé válik. A vákuumkészlettel az ételek akár ötször hosszabb ideig is eltarthatók. A készlet emellett kíméletes vákuumfőzésre is használható a sous vide módszerrel.

JOGHURTKÉSZÍTŐK

Friss házi joghurtot készítenek ízlés szerint (görög, joghurtos ital, de vegán vagy laktózmentes is). Egyszerűen nem lehet összehasonlítani a vásárolt joghurttal.

DELLINGER KÉSEK

A konyhai szamurájok eszköze. Valószínűleg már rendelkezik egy alapvető késkészlettel. De ha igazán szeret főzni, akkor a kések nem csak egy eszköz, hanem a személyiség kifejeződése. Mint például a Dellinger kések.

RÉZ EDÉNYEK

Ezeket az eszközöket nem szekrényekben tárolják. Ezeket az edényeket büszkén mutogatják a konyhában. Gyönyörűek, kulináris klasszikusok, és boldogan öröklik majd a következő generációk.

 

 

Ő. Csak ő.

Mindenki ismeri, mindenki szereti. KitchenAid robotgép a világ legkelendőbb konyhai robotgépe, a konyhák sztárja és az esküvői listák állandó szereplője. Könnyű belátni, hogy miért. Az 1950-es évek ikonikus dizájnja sosem megy ki a divatból, és a színek széles választékával és a cserélhető tálakkal mindenki megalkothatja a saját eredetijét.  Kompromisszummentes teljesítmény, egyszerű kezelhetőség, a konyhában szinte minden feladathoz szükséges tartozékok széles választékával. Ha még nincs ilyenjük, akkor biztosan álmodoznak róla.