Ajándék egy férfinak

Ajándék férfiaknak

Mit szeretne? Egy repülést a Holdra? A legújabb Ferrarit? Megmászni a Mount Everestet? Valójában minden olyan ajándéknak örülni fog, ami azt mutatja, hogy gondoltál rá. Egy olyan ajándék, amitől különlegesnek érzi magát. Önmagának és neked is.

 

A férfi potenciál felszabadítása

A legtöbb nő megerősíti, hogy egy férfi a konyhában szexi. Gondolj tehát rá, de gondolj magadra is. :-) Támogasd őt abban, amit élvez. Bátorítsd a szenvedélyét. Nem, ezt a fajta ajándékot nem fogja értékelni egy olyan férfi, aki csak teát tud főzni, de a legtöbb modern férfi ma már tényleg élvezi a gasztronómiát. Mi a Kulinánál tudunk erről egy-két dolgot...

 

MASTERCHEF

Mi lövi a főzőtudományát csillagászati magasságokba? WMF Profi Resist serpenyő. És ki tudna neki ellenállni?

AZ ÉV APUKÁJA

Ismered a boldog, szerető apa receptjét? Örömteli kisgyermekek. A de Buyer palacsintasütővel szuperhősi képességekre tesz szert.

ROMANTIKUS

Reggeli az ágyban? Eltart egy darabig, de megéri. A gombnyomásra elkészíthető kávé nem. Ő egy játék, és tudja, hogy a jó dolgoknak idő kell. A karos kávéfőző el fogja nyerni a szívét, és a tiédet is.

ÍNYENC

A jó bort legalább annyira élvezi, mint az életet. Egy üveg finom bor kinyitása olyan, mintha a 13. kamrát nyitná ki. Vajon nála van a megfelelő kulcs?

Minden jó férfinak szüksége van egy késre!

Vagy csak egy szablya? Évente kétszer húzza elő, és sok palack belefér a gyakorláshoz. De az öröm felbecsülhetetlen lesz. Nem a szablya az ő "pohár buborékja"? Biztos lehetsz benne, hogy garantáltan felcsillan a szeme egy ilyen darab felett.

FORGED KÉSEK

A japán kézművesség és a holland szem a szépség és a részletek iránt, és egy olyan kést kapunk, amely a jégen is átvág, és gyönyörű ránézni. A legnépszerűbb készlet a Brute sorozat az igazi keményfiúk számára.

LANGUIOLE KÉSEK

A holland Laguiole márka a férfiaknak szánt luxus ajándékcsomagokra specializálódott. Éles steak kések, kifinomult készletek a sajtok szerelmeseinek, finom fából készült markolattal.

ZSEBKÉSEK

Lehet, hogy menedzser, de szíve mélyén egy kalandozó lélek! Vagy talán egyszerűen csak tudja, hogy egy ultrakönnyű késnek az öltönyzsebében a helye. Egy funkcionális kiegészítő a társasághoz vagy a szabadban, amely nem megy messzire egy éles pengéért, és azt mondja, hogy tulajdonosának van ízlése.

STEAK KÉSEK

Szüksége van rájuk? Minden húsevő nevében azt mondjuk, IGEN! Nem kell többé tompa késekkel szeletelni a steakeket. A steak evőeszközöket egyszerűen minden ínyenc értékeli.

 

összesen 59 termék
Kés készlet BRUTE, 3 db, Forged
74 150 Ft
FORGEDSDV304259
Steak kés szett LUXURY, 6 db, fekete, ebenfa markolattal, Laguiole LAGSDV-300046
Szakácskés SEBRA 20,5 cm, Forged
30 870 Ft
FORGEDSDV623378
Santoku kés KIRITSUKE 18 cm, Dellinger
131 190 Ft
DNGRSXL9303
Pezsgő dugó CLEVER & MORE CHAMPAGNE, WMF
4 640 Ft
WM0641036030
Vágódeszka L 40 cm, tölgyfa, UBRD
53 920 Ft –13 %
46 750 Ft
UBRD114LDU
Bor dugó CLEVER & MORE, WMF
Bor dugó CLEVER & MORE, WMF
Raktáron (103 db)
4 640 Ft
WM0641026030
Vágódeszka VLAJKA L 40 cm, Amerikai diófa, UBRD
53 380 Ft
UBRD114LAO
Steak kés szett, 6 db, ajándék doboz, WMF
37 790 Ft –12 %
33 010 Ft
WM1289616046
Szakácskés AJAX 1905, 22 cm, F.Dick
62 590 Ft –25 %
46 480 Ft
FDCK8192222
Kés készlet OLIVE, 3 db, Forged
74 150 Ft
FORGEDSDV305287
Koktélshaker egy koktélkészletben MATRYOSHKA, WMF
29 300 Ft
WM0636836030
Whisky kancsó PUNK, tetővel, Nachtmann
53 890 Ft –21 %
42 260 Ft
NM99505
Dugóhúzó WINE, WMF
Dugóhúzó WINE, WMF
Raktáron (7 db)
20 080 Ft
WM0658257920
Japán séfkés SUJIHIKI 24 cm, Dellinger
155 690 Ft –6 %
144 940 Ft
DNGRSXL9309
Bor kiöntő és bor dugó 2in1, WMF
9 390 Ft
WM0640667920
Steak kés szett SEBRA, 4 db, Forged
52 370 Ft
FORGEDSDV623644
Fel
További termékek

A legjobb ajándékok neki

Hogyan szerezzek neki ideális ajándékot?

Az ideális ajándékot keresi élete párjának? Akár a sportot, akár a technológiát szereti, vagy csak egy olyan fickó, aki értékeli a figyelmes ajándékokat, nálunk megtalálod a megfelelő ajándékot.

Bármi is érdekli a férfit az életedben, biztosan van számára ideális ajándék. Szóval, töltsön egy kis időt azzal, hogy figyelembe veszi az érdeklődési körét és azt, hogy mit értékelne, és biztos, hogy megtalálja az ideális ajándékot, amellyel kifejezheti az iránta érzett szeretetét. Az ideális ajándék kiválasztásának első lépése, hogy gondoljon a megajándékozott hobbijaira és érdeklődési körére, és találja ki, hogy mit értékelhetne az adott pillanatban.

Ez lehet valami extravagáns, például egy új konyhai eszköz, amellyel új ételekkel kísérletezhet, egy szakácskés, egy szett vagy néhány új grillező eszköz.

A következő lépés a költségvetés meghatározása. Amikor az ajándékot tervezed, határozz meg egy olyan árkategóriát, amelyet megengedhetsz magadnak. Nagy az esélye annak, hogy a partnere értékelni fogja a figyelmességét és az erőfeszítéseit, és hogy nem ürítette ki a bankszámláját a folyamat során. Itt a Kulina oldalon kényelmesen vásárolhatsz a költségvetésednek megfelelően, széles árkategóriából.

Hogyan válasszunk tökéletes ajándékot? Milyen szempontokat kell figyelembe vennie ajándékvásárláskor?

A tökéletes ajándék kiválasztása magában foglalja a címzett érdeklődési körének, preferenciáinak és az alkalomnak az átgondolt figyelembevételét. Íme a legfontosabb szempontok, amelyeket ajándékvásárláskor figyelembe kell venni:

 • A kedvezményezett érdekei: Szabja az ajándékot a címzett hobbijaihoz, szenvedélyeihez és tevékenységeihez. Egy olyan ajándék, amely olyasmivel kapcsolatos, amit szeretnek, azt mutatja, hogy Ön igyekezett valami értelmeset választani.

 • Alkalom: Fontolja meg az ajándék okát - legyen az születésnap, évforduló, ünnep vagy egy különleges mérföldkő. Az alkalom megfelelő ajándékozási lehetőségek felé terelheti Önt.

 • Kapcsolat: A címzetthez fűződő kapcsolata számít. Egy közeli barátnak szánt ajándék más lehet, mint egy munkatársnak vagy családtagnak szánt ajándék.

 • Életkor: A címzett életkora befolyásolhatja, hogy milyen típusú ajándék lenne megfelelő. A gyermekeknek, tinédzsereknek és felnőtteknek szánt ajándékok jelentősen eltérhetnek egymástól.

 • Személyre szabott érintés: A személyre szabott ajándékok a címzett nevével, monogramjával vagy egy különleges dátummal egyedi és szentimentális jelleget kölcsönözhetnek.

 • Praktikusság: Fontolja meg, hogy az ajándék hasznos lesz-e a címzett mindennapi életében. Az igényeikhez igazodó praktikus ajándékok átgondoltak és nagyra értékeltek lehetnek.

 • Minőség: Válasszon jó minőségű ajándékot, amely tükrözi a gondoskodását és figyelmességét. A jól elkészített tárgyak általában tovább tartanak és pozitív benyomást keltenek.

 • Meglepetésfaktor: Ha lehetséges, adjon az ajándékhoz meglepetés- vagy újdonságelemet. Valami váratlan dolog még emlékezetesebbé teheti az ajándékot.

 • Érzelmi érték: Az olyan ajándék, amely érzelmi értéket hordoz, például egy kedves emlék vagy egy belső vicc, mély érzelmi kapcsolatot teremthet.

 • Kulturális érzékenység: Legyen tekintettel a címzett kulturális hátterére és hiedelmeire, hogy az ajándék megfelelő és tiszteletteljes legyen.

 • Etikai megfontolások: Ha a címzettnek erős etikai meggyőződései vannak, válasszon olyan ajándékot, amely összhangban van az értékrendjével, például fenntartható vagy kegyetlenségtől mentes termékeket.

 • Költségvetés: Az ajándékot ezen belül válassza ki. Az átgondoltság többet számít, mint az árcédula.

 • Kerülje a sztereotípiákat: Kerülje a klisékre vagy sztereotípiákra való támaszkodást az ajándék kiválasztásakor. Gondoljon az egyénre ahelyett, hogy általánosításokra hagyatkozna.

 • Ajándékkártyák: Ha bizonytalan a megajándékozott preferenciáit illetően, egy ajándékkártya a kedvenc üzletébe vagy éttermébe lehetővé teszi, hogy ő maga válassza ki, mit szeretne.

 • Előadás: Fontolja meg, hogy az ajándékot hogyan fogják bemutatni. Az átgondolt csomagolás vagy csomagolás fokozhatja az általános élményt.

Ne feledje, a legjobb ajándékok azt mutatják, hogy időt szánt arra, hogy megértse és figyelembe vegye a címzett személyiségét és preferenciáit. Végső soron az ajándék mögött álló gondolat és erőfeszítés teszi igazán értelmessé az ajándékot.

Mi a jó apák napi ajándék?

Nem csak egyfajta apák napi ajándék létezik, ami a legjobban működik, mert minden apa más és más. Valami, ami személyes hangvételű, az az, ami igazán kiváló ajándéknak minősül. Ha olyan ajándékot küldesz apukádnak, amiről tudod, hogy imádni fogja, az azt mutatja, hogy tisztában vagy az ízlésével és érdeklődési körével.

Ajándékkal tiszteleghet egy különleges emlék vagy egy ki nem mondott családi vicc előtt. Keresse a testreszabási lehetőségeket, például a személyre szabás lehetőségét palacknyitó vagy az általa kedvelt italhoz való poharat az ajándékkosárba.

Az alkalomtól függetlenül, ha időt szánsz egy átgondolt és értelmes ajándék kiválasztására, kétségtelenül örömet okozol az életedben lévő figyelemre méltó nőknek.