Grand Gourmet fenőacél, 23 cm

Kód: WM1889646030
31 890 Ft
Raktáron (3 db)

Még a legjobb kések is veszítenek élességükből az idő múlásával és a használat során. Ezért ezeket rendszeresen élezni kell a Grand Gourmet élezővel (kivételt képeznek a fogazott pengéjű kések, például a kenyérvágó kések).

Részletes információ

Termék részletes leírása

Idővel és használatuk során még a legjobb kések is elvesztik élüket. Ezért ezeket rendszeresen éleznie kellene Grand Gourmet fenőacéllal (kivételt képeznek a fogazott élű, pl. kenyérvágó kések).

Tartsa a kés élét a fenőacélhoz hegyes (kb. 20°) szögben, és egyik, majd másik oldalán felváltva egyenletesen húzza végig a fenőacélon. A csomagoláson megtalálja az ide vonatkozó egyszerű útmutatást.

A Grand Gourmet késsorozat az igényes dizájn és a nagyfokú funkcionalitás ötvözete. A kések pengéje minőségi késacélból készül. Az elnyűhetetlen Cromargan® (18/10 rozsdamentes nemesacél) nyél optimális higiéniát garantál és jól fekszik a kézben. Esztétikus csomagulásuknak köszönhetően ideálisak ajándékozáshoz is.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Fenőacélok és késélezők
Garancia: 2 év
Súly: 0.39 kg
Sorozat: WMF Grand Gourmet
K překladu: CZ AUTO
Margin: E
Terméktípus: Késélezés

WMF - egészséges főzés prémium minőségű edényekkel

WMF - prémium német design

WMF - prémium német minőség az Ön konyhájába

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek. 104428

 

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés