UBRD

Az UBRD ötvözi a minimalizmust és a professzionalizmust a fa és a főzés iránti szeretettel. Nézze meg vágódeszkáikat és egyéb konyhai kiegészítőiket, amelyek évtizedekig kitartanak, és meglátja, milyen kellemes lehet az ételkészítés!
összesen 9 termék
Vágódeszka VLAJKA L 40 cm, Amerikai diófa, UBRD
53 380 Ft
UBRD114LAO
Vágódeszka L 40 cm, tölgyfa, UBRD
53 920 Ft –17 %
44 410 Ft
UBRD114LDU
Vágódeszka FLAG M 35 cm, Amerikai diófa, UBRD
44 790 Ft
UBRD114MAO
Palacknyitó VOTVÍRÁK, tölgyfa, matt acél, UBRD
22 780 Ft –19 %
18 360 Ft
UBRD95DUMAT

UBRD - a cseh kézművesség és a fenntartható tervezés ünnepe

UBRDtörténete és filozófiája

UBRD egy fából készült konyhai eszközökkel foglalkozó márka, amely kivételes minőségével és innovatív formatervezésével nevet szerzett magának a design világában. 2014-ben alapította a Cseh Köztársaságban két barát, Jiří és Vojtěch. Felkérték a neves tervezőt, Petr Novague-t, hogy dolgozzon nekik, és hamarosan a cég sikerrel járt, és elnyerte a nemzetközi iF DESIGN AWARD-ot, majd rögtön utána a Red Dot Design Award-ot. UBRD A Bevel - egy vágódeszka és egy mágneses késállvány álló praktikus konyhai szett - elnyerte az Európai Terméktervezési Díjat és más díjakat is funkcionális kialakításáért. Ezek a díjak segítettek abban, hogy a UBRD termékeket - vágódeszkákat, késtömböket, palacknyitókat, tálcákat és egyéb, a legjobb minőségű fából készült konyhai kiegészítőket - kedvelő vásárlók felfigyeljenek rájuk.

A UBRD alapítóit a csehországi fafeldolgozás gazdag hagyományai inspirálták. Olyan márkát akartak létrehozni, amely ezt a hagyományt modern dizájnelvekkel és a fenntarthatóság iránti elkötelezettséggel ötvözi. Ma a UBRD innovatív és funkcionális termékeiről ismert, amelyek fenntartható anyagokból, például bükkfából, tölgyből és diófából készülnek. Ezeket a faanyagokat helyi erdőkből szerzik be, és gondosan kiválasztják szépségük és tartósságuk miatt.

Miért szeretik a felhasználók a UBRD termékeket?

UBRD termékei kivételes minőségükről, funkcionalitásukról és esztétikai vonzerejükről ismertek. Gondosan úgy tervezték őket, hogy a konyhában végzett mindennapi feladatokat könnyebbé és élvezetesebbé tegyék. Az ügyfelek értékelik a részletekre való odafigyelést és a fenntartható anyagok használatát, ami összhangban van a környezeti felelősségvállalás értékeivel. A termékek tartóssága szintén hatalmas előnyük. Az egyik alapító, Vojtěch Hrach szerint:

"Nem kell ötévente vágódeszka vásárolni. Ha az ember vigyáz rá, egy életre megvan."

A Kulina oldalon pedig határozottan úgy véljük, hogy olyan prémium minőségű termékeket kell vásárolni, amelyek hosszú életűek, ahelyett, hogy olyan konyhai kiegészítőket vásárolnánk, amelyek nem állják ki az idő próbáját, és amelyeket néhány évente vagy havonta ki kell cserélni.

UBRD termékeket az emberek széles köre használja, az otthoni szakácsoktól a profi szakácsokig. Tökéletesek mindazok számára, akik egy kis stílust és funkcionalitást szeretnének a konyhájukba vinni, miközben a környezetre gyakorolt hatásukat is szem előtt tartják. UBRD a termékek azok körében is népszerűek, akik értékelik a cseh fafeldolgozás egyedi kézművességét és hagyományait.

Mi a különleges a UBRD vágódeszkáiban?

A UBRD logóval ellátott vágódeszkákat kiváló anyagok és praktikus tulajdonságok jellemzik. Keményfából készültek, kényelmes fogást biztosítanak, és a gyártáshoz használt anyag vastagságának köszönhetően függőlegesen elhelyezhetők a konyhapulton a jobb tárolás érdekében. A UBRD által készített vágódeszkák és késtömbök gyönyörű megjelenése miatt nagyszerű ajándék a design szerelmeseinek.