Ajándék egy nőnek

Tefal

Ajándék egy nőnek

"Nem akarok olyasmit, amire szükségem van. Olyasmit akarok, amit akarok - valami szépet."

Az Igazából szerelem című film híres jelenete pontosan kifejezi, hogy milyen ajándék az ideális egy nőnek. De mi meggyőzünk arról, hogy egy nő is akarhatja azt, amire szüksége van. Komolyan!

 

Kényeztesse az érzékeit

A frissen főzött kávé illatára ébredni. Nézze kedvenc teája kibontakozó leveleit. Minden nap élvezni annak a készüléknek a látványát, amely álmai konyháját díszíti. Igen, még egy kávéfőző vagy vízforraló is lehet ékszer.

 

WMF VÍZFORRALÓ

A WMF Lumero vízforraló vizet forral, teát főz, bébiételt melegít, vagy csokoládét olvaszt egy csészéhez vagy fondue-hoz.

BUGATTI VÍZFORRALÓ

A luxus szinonimája. Élvezetes látvány és maximális teljesítmény, amely a motorháztető alatt fortyog.

CSEPEGTETŐ KÁVÉFŐZŐ

A kávé illata ébresztőóra helyett a tökéletes napindításért és az 1950-es évek stílusa, amely egyszerűen nem megy ki a divatból.

KÁVÉS POHARAK

A flat white-ot, a cappuccinót és a lattét a legjobb pohárból fogyasztani. Mégis a szemünkkel is iszunk.

Ajándék anyunak

Ismeri a virális képet a közösségi oldalakról?
"A tanárnő arra kéri a gyerekeket, hogy rajzolják le anya kedvenc hobbiját"
Anya, aki szereti a bort inni, jól sikerült. Jobb, mint egy anya, aki szeret takarítani ;-) Az anyáknak nem könnyű, ezért a Kulinánál különösen rájuk gondolunk.

BOROSPOHARAK

Nagyszerű ajándék. Különösen az édes javaslattal együtt, hogy este együtt élvezzék a bort.

MANIKŰR

Mikor volt utoljára manikűrösnél? Nem is emlékszik rá. Ezért megérdemel egy minőségi otthoni készletet. Talán borral...

ÖNÖNTÖZŐ VIRÁGCSERÉP

Kinek van ideje minden nap locsolni a bazsalikomot?A növényeket, akárcsak a felnövekvő gyerekeket, önállóságra kell nevelni.

KITCHENAID ROBOTGÉP

Őt. Csak őt. Minden ínyenc álma. Mikor máskor érdemli meg, mint most?

 

Ha fogalma sincs

A legjobb ajándékok azok, amelyeket el lehet fogyasztani. Ilyenkor csak egy jó márkához kell nyúlni, és az elégedettség garantált.

 

FŰSZEREK MILL & MORTAR

A legfinomabb fűszerek a világ minden tájáról. Gondosan válogatott biotermékek BIO és fair trade minőségben.

ILLATOS TEÁK

Kényeztesse magát egy igazán kiváló minőségű tea élvezetével. Ideális ajándék a kóstoló készlet, amelynek köszönhetően új ízeket fedezhet fel, és megtalálhatja kedvencét.

LUXUS GYERTYÁK

Tökéletes természetes illatok oázisává varázsolja az otthont. Hosszú ideig ég, pihentet és optimizmust ad a következő napra.

AJÁNDÉKOK ANYÓSNAK

Mitől lesz boldog a kedvenc rokonod? Eredeti ajándékokból válogattunk az Ön számára.

 

összesen 55 termék
Öntözőrendszeres virágcserép GOURMET FŰSZERKERT, 3 db szett, WMF WM0641306040
Pezsgő dugó CLEVER & MORE CHAMPAGNE, WMF
4 640 Ft
WM0641036030
INTENSA edénykészlet, 5 db, Fissler
242 490 Ft
FS1611805
Kenyérsütő készlet, 4 db, de Buyer
26 060 Ft –32 %
17 610 Ft
DB471300
Bor dugó CLEVER & MORE, WMF
4 640 Ft
WM0641026030
Kalácssütő forma 28 cm, vörös burgundi, Emile Henry EH346028
Kuglóf sütőforma HERITAGE S, arany, Nordic Ware
18 590 Ft
NW90077
Manikűr készlet TWINOX YAK, 5 darabos, Zwilling
89 210 Ft –7 %
82 810 Ft
ZW97061004
Evőeszközkészlet, 16 db, arany színű, Bitz
40 550 Ft
BITZ130120
Szakácskés PINK SPIRIT 21 cm, pink, F.DICK
42 930 Ft –8 %
39 250 Ft
FDCK817472179
Kulcstartó PIP, Alessi
10 660 Ft –6 %
Kulcstartó PIP, Alessi
Raktáron (9 db)
9 990 Ft
ALFGO02
Kézitáska kampó JUMBO Alessi
11 940 Ft –6 %
11 190 Ft
ALFGO05
Fel
További termékek

A legjobb ajándékok neki

Milyen ajándékot vegyek neki?

Az ideális ajándék megtalálása az életünkben fontos szerepet játszó nők számára izgalmas, de egyben nehéz feladat is lehet. A megfelelő ajándék kifejezheti hálánkat, szeretetünket és megértésünket, legyen szó születésnapról, évfordulóról, vagy csak a szeretet alkalmi megnyilvánulásáról.

A Kulina oldalon minden eseményre és évszakra találsz valamit, így ha nehezen találod meg a tökéletes születésnapi ajándékot életed nőjének, egyszerűen tartsd szem előtt, hogy a hasznos és tartalmas ajándékok működnek a legjobban. Tehát, amikor az ajándék kiválasztásának kellemes útjára indul, hagyja, hogy szíve olyan ajándékok felé vezesse, amelyek jelentőséggel bírnak és gyakorlati segítséget nyújtanak.

Az Ön életében élő csodálatos hölgyek, legyen az édesanyja, nővére, barátnője, felesége vagy közeli barátja, megérdemelnek egy olyan ajándékot, amely kifejezi, hogy mennyire nagyra becsüli őket.

Annak ellenére, hogy minden nő más és más, vannak olyan széles körben elfogadott ajándékok, amelyeket sok hölgy az életedben szívesen fogadna, mert divatosak, praktikusak vagy értelmesek, mint például a tea vagy kávé kiegészítők, vázák, játékok, vizes palackok, ékszerrendezők stb.

Amikor ajándékot keresel neki, nehéz kitalálni, hogy mit szeretne. Ehhez nyomozónak kell lenned. Kezdje el meghallgatni, amit mondani akar. Milyen témákat szokott megvitatni? Így megtalálhatja az ideális ajándékot, amely megfelel a hobbijának, és egyszerre lesz nosztalgikus és hasznos az életében.

Hogyan válasszunk tökéletes ajándékot? Milyen szempontokat kell figyelembe vennie ajándékvásárláskor?

A tökéletes ajándék kiválasztása magában foglalja a címzett érdeklődési körének, preferenciáinak és az alkalomnak az átgondolt figyelembevételét. Íme a legfontosabb szempontok, amelyeket ajándékvásárláskor figyelembe kell venni:

 • A kedvezményezett érdekei: Szabja az ajándékot a címzett hobbijaihoz, szenvedélyeihez és tevékenységeihez. Egy olyan ajándék, amely olyasmivel kapcsolatos, amit szeretnek, azt mutatja, hogy Ön igyekezett valami értelmeset választani.

 • Alkalom: Fontolja meg az ajándék okát - legyen az születésnap, évforduló, ünnep vagy egy különleges mérföldkő. Az alkalom megfelelő ajándékozási lehetőségek felé terelheti Önt.

 • Kapcsolat: A címzetthez fűződő kapcsolata számít. Egy közeli barátnak szánt ajándék más lehet, mint egy munkatársnak vagy családtagnak szánt ajándék.

 • Életkor: A címzett életkora befolyásolhatja, hogy milyen típusú ajándék lenne megfelelő. A gyermekeknek, tinédzsereknek és felnőtteknek szánt ajándékok jelentősen eltérhetnek egymástól.

 • Személyre szabott érintés: A személyre szabott ajándékok a címzett nevével, monogramjával vagy egy különleges dátummal egyedi és szentimentális jelleget kölcsönözhetnek.

 • Praktikusság: Fontolja meg, hogy az ajándék hasznos lesz-e a címzett mindennapi életében. Az igényeikhez igazodó praktikus ajándékok átgondoltak és nagyra értékeltek lehetnek.

 • Minőség: Válasszon jó minőségű ajándékot, amely tükrözi a gondoskodását és figyelmességét. A jól elkészített tárgyak általában tovább tartanak és pozitív benyomást keltenek.

 • Meglepetésfaktor: Ha lehetséges, adjon az ajándékhoz meglepetés- vagy újdonságelemet. Valami váratlan dolog még emlékezetesebbé teheti az ajándékot.

 • Érzelmi érték: Az olyan ajándék, amely érzelmi értéket hordoz, például egy kedves emlék vagy egy belső vicc, mély érzelmi kapcsolatot teremthet.

 • Kulturális érzékenység: Legyen tekintettel a címzett kulturális hátterére és hiedelmeire, hogy az ajándék megfelelő és tiszteletteljes legyen.

 • Etikai megfontolások: Ha a címzettnek erős etikai meggyőződései vannak, válasszon olyan ajándékot, amely összhangban van az értékrendjével, például fenntartható vagy kegyetlenségtől mentes termékeket.

 • Költségvetés: Az ajándékot ezen belül válassza ki. Az átgondoltság többet számít, mint az árcédula.

 • Kerülje a sztereotípiákat: Kerülje a klisékre vagy sztereotípiákra való támaszkodást az ajándék kiválasztásakor. Gondoljon az egyénre ahelyett, hogy általánosításokra hagyatkozna.

 • Ajándékkártyák: Ha bizonytalan a megajándékozott preferenciáit illetően, egy ajándékkártya a kedvenc üzletébe vagy éttermébe lehetővé teszi, hogy ő maga válassza ki, mit szeretne.

 • Előadás: Fontolja meg, hogy az ajándékot hogyan fogják bemutatni. Az átgondolt csomagolás vagy csomagolás fokozhatja az általános élményt.

Ne feledje, a legjobb ajándékok azt mutatják, hogy időt szánt arra, hogy megértse és figyelembe vegye a címzett személyiségét és preferenciáit. Végső soron az ajándék mögött álló gondolat és erőfeszítés teszi igazán értelmessé az ajándékot.

Milyen ötletek vannak a feleségednek vagy barátnődnek?

Ha feleségének, barátnőjének vagy nővérének szeretne ajándékot szerezni, fantasztikus termékek széles választékát kínáljuk. Számos illatgyertya közül válogathat, amelyek hívogató illattal töltenek meg bármilyen területet, stílusos figurák, borospoharak vagy finom, kiváló minőségű teák közül.

Az alkalomtól függetlenül, ha időt szánsz egy átgondolt és értelmes ajándék kiválasztására, kétségtelenül örömet okozol az életedben lévő figyelemre méltó nőknek.