Figurák

összesen 32 termék
Ajtómegálló DEDE, 2 kg, fekete, Alessi
27 720 Ft –6 %
25 990 Ft
ALPS18B
homokóra LALA 16 cm, mágneses, Philippi
17 590 Ft
PHP103004
Anti stressz dekor BALLANCE 15 cm, fekete, Philippi
35 290 Ft
PHP193283
Lakberendezési szobor JAN 20 cm, átlátszó, üveg, Philippi PHP163004
Ajtómegálló HAMBURGER 12,5 cm, ezüst, Philippi
26 590 Ft
PHP240012
Ajtómegálló WEDO, fekete, Blomus
10 190 Ft
BM68308
Figura WUNDERKAMMER HOLY CRAB 32 cm, ezüst, alumínium, Seletti SLT10897
Figura THE DREAMER 21,5 cm fehér kőporcelán, Kähler KHL691016
Ajtótartó STOP, 1 kg, Blomus
21 960 Ft –8 %
20 180 Ft
BM68307
Figura WUNDERKAMMER SHELL 23 cm, ezüst, alumínium, Seletti SLT10894
Ajtómegálló HAMBURGER 12,5 cm, szürke, Philippi
21 990 Ft
PHP240011
Homokóra LALA 30 cm, Philippi
22 090 Ft
PHP103005
Dísz MEMORABILIA MY GUN 22 cm, fehér, porcelán, Seletti SLT10451
Fel
További termékek

Figurák - remek módja a tér személyre szabásának

Milyen típusú figurák kaphatók a Kulina áruházban?

Az okos akcentusdekorok gazdagsága egy olyan otthon jele, amelynek kreatív, a részletekre is figyelő lakástulajdonosa van. A legapróbb részletek is szolgálhatnak az egész tér vagy az egész ház tervezési elrendezésének alapjául.

Nincs is jobb, mint a legnagyobb figurák és egyedi szobrok kiválasztása, ha okos, szórakoztató darabokkal szeretne díszíteni. Kulina szobrok és figurák széles választékát kínálja különböző témákban, anyagokban, színekben és márkákban, mint például a Seletti.

Hová tegye a figurákat és hogyan rendezzük el őket?

A figurák elragadó dekorációs elemek lehetnek, amelyek személyiséget és bájt kölcsönöznek otthonának. Íme néhány ötlet arra vonatkozóan, hogy hol és hogyan helyezze el őket:

 • Polcok és vitrinek: A nyitott polcok vagy üvegezett vitrinek kiválóan alkalmasak a figurák bemutatására. Rendezze őket vizuálisan kellemes módon, hasonló figurákat együtt tartva, vagy tematikus csoportosításokat létrehozva.

 • Kandallópárkány vagy kandalló tűzhely: Ha van kandallópárkánya vagy kandalló tűzhelye, fontolja meg, hogy néhány figurát helyezzen el rajta. Keverje őket más dekorációs elemekkel, például gyertyákkal vagy bekeretezett fényképekkel, hogy vonzó fókuszpontot hozzon létre.

 • Oldalasztalok és éjjeliszekrények: A figurák elhelyezhetők az oldalsó asztalokon, az asztalvégeken vagy az éjjeliszekrényeken. Egy kis szeszélyt és érdeklődést kölcsönöznek ezeknek a felületeknek.

 • Ablakpárkányok: A figurák elhelyezése az ablakpárkányokon bájos jelenetet hozhat létre, amely kölcsönhatásba lép a külvilággal. Csak ügyeljen a közvetlen napfényre és a színek esetleges kifakulására.

 • Könyvespolcok: Helyezzen el figurákat a könyvespolcokon lévő könyvei között. Vizuálisan érdekesebbé teheti a könyvgyűjteményét, és megtörheti a könyvsorok egyhangúságát.

 • Bejárati konzolasztal: A bejárati konzolasztalon elhelyezett figura üdvözölheti a látogatókat, és barátságos hangulatot teremthet otthonában.

 • Konyhai pultok: A konyhában a figurákat nyitott polcokon vagy munkalapokon helyezheti el, ezzel egy kis művészi jelleget kölcsönözve egy funkcionális térnek.

 • Fürdőszobai hiúság: A fürdőszobai hiúság vagy a pulton elhelyezett figurák eleganciát kölcsönöznek.

 • Függő polcok vagy lebegő polcok: Ha vannak függőpolcai vagy lebegő polcai, a figurákat ezekre helyezheti, hogy egyedi, a szemet felfelé vonzó megjelenítést hozzon létre.

 • Munkaterületek: Egy kis figura kellemes kiegészítője lehet az otthoni irodának vagy a munkaterületnek, vizuális szünetet biztosítva a munkával kapcsolatos tárgyak között.

A figurák elrendezésekor:

 • Egyensúly: Vegyük figyelembe az általános vizuális egyensúlyt. Keverje a kisebb és nagyobb figurákat, és játsszon a magasságokkal, hogy dinamikus elrendezést hozzon létre.

 • Téma vagy stílus: A közös témájú, színpalettájú vagy stílusú figurákat rendezd el együtt, hogy egységes megjelenést teremts.

 • Negatív tér: A zsúfolt megjelenés elkerülése érdekében hagyjon némi negatív teret az egyes figurák körül.

 • Változó magasságok és méretek: A figurák magasságának és méretének variálása vizuálisan érdekesebbé teszi az elrendezést.

 • Csoportosítások: Csoportosítsa a hasonló figurákat, hogy hatásosabb megjelenítést érjen el.

Ne feledje, hogy a figurák elrendezése kreatív folyamat, és addig kísérletezhet különböző elhelyezésekkel és kombinációkkal, amíg meg nem találja a személyes stílusához illeszkedő és otthona hangulatát fokozó elrendezést.

A figurák jó ajándékötletnek számítanak?

Az a tény, hogy a figurák olyan sokoldalúak, azt jelenti, hogy a címzett érdeklődési köréhez vagy hobbijaihoz illeszkedő figurát választhat, ami egy kis egyéniséget kölcsönöz. Kiválaszthatsz olyat, amelyik megfelel a preferenciáiknak, akár művészetkedvelők, akár figuragyűjtők.

A figurák időtálló díszítőelemként is használhatók, hogy bármely lakótérnek személyiséget és bájt kölcsönözzenek. Fokozhatják a tér esztétikai vonzerejét, és beszélgetésindítóként szolgálhatnak. A gyönyörű szobroktól a komikus tárgyakig terjednek.

A figuráknak szentimentális jelentőségük is van, és kedves emlékeket idézhetnek fel. Személyes kötődést teremthet a címzetthez, ha olyan figurát választ, amely egyedi jelentőséget képvisel vagy közös érdeklődést tükröz.


További dekoratív megoldásokért tekintse meg könyvtámaszok, fali dekorációk, képkeretek és egyéb dekorációs megoldások választékát.