House Doctor

A House Doctor, a vezető skandináv márka, híres a részletekre való odafigyeléséről. A részletek számítanak, és így kell lennie minden egyes terméknek az Ön otthonában is. Tervezze meg saját belső terét gyönyörű, jelentőségteljes tárgyak segítségével.
összesen 3 termék
Jégvödör, brass, House Doctor
26 150 Ft
HD211290801
Bárkanál GRUNGE, House Doctor
5 390 Ft –15 %
4 570 Ft
HD211290814
Cocktail shaker GRUNGE, House Doctor
21 190 Ft –21 %
16 690 Ft
HD211290811

House Doctor - a legjobb gyógyszer az otthonod számára

House Doctor egy dán családi vállalkozás, amelyet 2001-ben alapított három testvér, akiknek közös szenvedélyük a hangulatos, informális belső terek. Hisznek abban, hogy a szép belső terek felébresztik a szükséges vitaminokat, és azzal a küldetéssel alapították a céget, hogy szép, funkcionális és megfizethető termékeket hozzanak létre az otthonok számára. A márka Dániában ismertté vált, és Európa-szerte népszerűvé vált művészi dizájnstílusa és harmonikus termékválasztéka miatt.

A House Doctor's design és stílus

A House Doctor márka jellegzetes skandináv dizájnstílusáról ismert, amely ötvözi az egyszerűséget, a funkcionalitást és az eleganciát. A márka termékeit tiszta vonalak, természetes érzet, visszafogott színek és minimalista esztétika jellemzi.

A vállalat küldetése, hogy inspirálja és segítse az embereket saját, egyedi terek - otthonos otthonok - létrehozásában, amelyek gyógyírként szolgálnak minden problémára és bánatra. House Doctortermékeinek célja, hogy egyensúlyt, egyszerűséget és hitelességet vigyenek az emberek otthonába. Mindezt kézzel készített minták, organikus formák, finom részletek, stílusos textúrák és kiegyensúlyozott tervezés révén érik el.

House Doctortermékválasztékát

House Doctortermékkínálata széleskörű, és a bútoroktól és világítástól kezdve a lakberendezési kiegészítőkön át a textíliákig mindent tartalmaz. A márka termékeit úgy tervezték, hogy funkcionálisak és praktikusak legyenek, ugyanakkor stílusosan egészítsenek ki minden otthont. Néhány népszerű termékkategória:

  • Bútorok: A House Doctor bútorok, köztük székek, asztalok, kanapék és tárolási megoldások széles választékát kínálja. A márka bútorait úgy tervezték, hogy egyszerre legyenek stílusosak és praktikusak, így ideálisak a modern otthonokba.

  • Világítás: A House Doctorlámpakollekciója számos funkcionális és stílusos lámpatestet tartalmaz. A márka világítását úgy tervezték, hogy meleg és hívogató hangulatot teremtsen bármely helyiségben.

  • Lakberendezési kiegészítők: A márka lakberendezési kiegészítői között számos dekorációs elemet találunk, például vázákat, virágtartókat, tükröket és képkereteket. Ezeket az elemeket úgy tervezték, hogy személyiséget és stílust kölcsönözzenek bármely helyiségnek.

  • Textíliák: House Doctor a textilkollekció különféle puha lakberendezési tárgyakat, például párnákat, takarókat és takarókat tartalmaz. A márka textíliáit úgy tervezték, hogy kényelmesek, praktikusak és stílusosak legyenek, így minden otthonba tökéletesek.

  • Kültéri termékek, fürdőszobai textíliák és tárolási kiegészítők