Mély serpenyő fedővel Ultimate G2683372 Tefal 26 cm

Kód: TEFG2683372
24 490 Ft –12 %
Mély serpenyő fedővel Ultimate G2683372 Tefal 26 cm
24 490 Ft –12 % 21 490 Ft
Raktáron (6 db)

Melegítés, zsírban sütés, keverés, pirítás, tálalás, melegítés... A főzés igényes feladat! A Tefal ezért megalkotta az Ultimate edénycsaládot, amelyet hosszú élettartamra tervezett. A mély Ultimate serpenyő a rendkívül tartós, tapadásmentes Titanium felületnek - amely háromszor többet kibír, mint a standard Tefal Titanium felület - és a gyors és egyenletes főzést biztosító Thermo-Fusion™+ indukciós technológiának köszönhetően az Ön megbízható társa lesz minden főzésnél.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Extrém hőmérséklet-különbségek, fém főzőeszközök, abrazív tisztítás újra és újra... A főzőedények élettartamuk alatt nagy igénybevételnek vannak kitéve. A Tefal ezért az összes szakmai ismeretét felhasználva rendkívül hosszú élettartamú mély serpenyőt tervezett: Ultimate.

Ez a mély serpenyő a kiváló receptek széles spektrumának elkészítéséhez lett megtervezve, függetlenül attól, hogy pirított zöldséget, ropogósra sült halat vagy tökéletes steakot készít. A serpenyő rendkívül tartós Titanium felülete titán részecskékkel erősített, aminek köszönhetően tapadásmentes felülete akár háromszor többet kibír. A serpenyő az indukciós főzés legújabb Thermo-Fusion™+ innovációjával büszkélkedhet, amely ezen felül gyors és egyenletes hővezetést biztosít az egyenletes főzés érdekében. Mindezt a Thermo-Signal™ technológiával kombinálva teljesíti, amely jelzi az tökéletes sütéshez és ízletes eredmények eléréséhez szükséges ideális kezdőhőmérséklet elérését. Élvezze a főzéssel töltött órákat az Ultimate sorozat edényeivel, anélkül, hogy tartania kellene az edények bárminemű sérülésétől. *A Tefal standard felületéhez képest.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Univerzális serpenyők
Garancia: 2 év
Anyag: Alumínium
K překladu: OK
Méret: 26 cm
Terméktípus: Univerzális serpenyő
Tulajdonságok: Mosogatógépbe alkalmas

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: