Kések, 2. oldal

Cikkek listája

Milyen hosszú legyen egy szakácskés?

Tudta, hogy a szakácskés megfelelő hossza nemcsak a konyhai munka hatékonyságára van nagy hatással, ...

Hámozókés: a zöldségkészítés nélkülözhetetlen segítője

Nem olyan ikonikus, mint egy séfkés, vagy nem olyan elegáns, mint egy steak-kés, de semmiképpen sem ...

Steak kések: mikor van rájuk szükség és melyiket válasszuk?

Ha valaha is küzdött már egy szaftos steakkel egy közönséges késsel, akkor talán elgondolkodott már ...

WÜSTHOF kések: Solingeni csúcsszerszámok

Rendkívül éles, kiváló minőségű és szokatlanul tartós - ezek a WÜSTHOF kések, amelyeket a Dreizack c...

Késélezési utasítások

Kezdjük azzal, hogy tisztázzuk a különbséget az élezés és a csiszolás között. A késeket akkor élezzü...

Acélkések: az élesség felülmúlhatatlan

Ha minőségi kés vásárlását fontolgatja, akkor a kés között dönt.Rozsdamentes, damaszkuszi vagy szé...

Victorinox kések - a svájci precizitás megtestesítői

Kompromisszummentes minőség, precíz kivitelezés és időtlen design - ezek azok a tulajdonságok, amely...

WMF kések: német precizitás minden részletében

Tudta, hogy a német WMF cég volt az első, amely bevezette a gyorsfőző? Ez még 1927-ben történt, és ...

Dellinger kések: a japán hagyományok által ihletett cseh kézművesség

Modern design, kiváló minőség és tökéletes funkcionalitás, amelyet a japán késkészítés művészete ihl...

Csontozókések: miért van rájuk szükség és hogyan válasszuk ki a legjobbat

A tökéletes vágás nem csak ügyesség kérdése, hanem a megfelelő eszköz is, és a csontozókés pontosan ...

Listairányítás elemei

összesen 36 termék
Fel