Done by Deer

A Done by Deer a dán dizájn egyszerűségét ötvözi a csecsemő- és kisgyermekes családok számára készült modern életmódtermékekkel. Nézze meg az étkészleteket és játékokat, és szórakozzon a gyerekszoba díszítésével, evéssel és játékkal gyermekével!
összesen 38 termék
Egy üveg szívószállal ELPHEE Done by Deer 350 ml kék DBD1026312
Szilikon megosztott tányér PEEKABOO Done by Deer kék
14 760 Ft
DBD1719842
Uzsonnás dobozok készlete SEA FRIENDS Done by Deer narancs 3 db DBD1206214
Osztott tányér tapadókoronggal WALLY Done by Deer rózsaszín DBD1716381
Szilikon bögre fülekkel PEEKABOO CROCO Done by Deer 170 ml kék DBD1919832
Baba evőeszköz YUMMYPLUS SEA FRIENDS Done by Deer narancs 2 db DBD1116744
Osztott tányér tapadókoronggal CROCO Done by Deer zöld DBD1709353
Gyerek étkezőgarnitúra PEEKABOO Done by Deer kék 3 db DBD1516372
Szilikon bögre fülekkel PEEKABOO CROCO Done by Deer 170 ml zöld DBD1919833
Szilikon előke PEEKABOO ELPHEE Done by Deer szürke 2 db DBD1309905
Baba evőeszköz YUMMYPLUS SEA FRIENDS Done by Deer kék 2 db DBD1116742
Osztott tányér tapadókoronggal CROCO Done by Deer szürke DBD1709355
Szilikon lemez PEEKABOO ELPHEE Done by Deer 16 cm kék DBD1719832
Osztott tányér tapadókoronggal CROCO Done by Deer narancs DBD1709354
Szilikon lemez PEEKABOO ELPHEE Done by Deer 16 cm narancs DBD1719834
Csörgő tükörrel SEA JELLY Done by Deer kék
12 420 Ft –6 %
11 560 Ft
DBD4323572
Fel
További termékek

Szarvasok által készített - a gyerekek és szüleik szeretik

Done by Deer egy dán márka, amely a stílusos és funkcionális gyermektermékek szinonimájává vált. A vállalatot 2014-ben alapította Helene Hjorth, egy tervező, akinek szenvedélye, hogy olyan termékeket hozzon létre, amelyeket a gyerekek és a szülők egyaránt szeretnek.

A vállalat nevét Rudyard Kipling egy verse ihlette, amely egy Toomai nevű elefántbébiről és anyjáról szól. A versben a "szarvasok által készített" kifejezés a dzsungel természetes szépségét írja le, és Helene Hjorth úgy érezte, hogy ez az érzés tökéletesen megragadja márkája lényegét. Done by Deer gyorsan a szülők és a gyerekek kedvencévé vált világszerte. A minimalista esztétikával, a részletekre való odafigyeléssel, a pasztellszínekkel és a minőség iránti elkötelezettséggel könnyű belátni, hogy a Done by Deer miért vált a stílusos és funkcionális gyermektermékek egyik legfontosabb márkájává.

Szarvas termékek és design

Done by Deertermékei - játékok, dekoráció és tárolóeszközök gyerekszobába, gyerek étkészletek, ágyneműk és ápolási termékek - úgy vannak megtervezve, hogy vizuálisan vonzóak és praktikusak legyenek. A vállalat jellegzetes esztétikája minimalista és modern, a tiszta vonalakra és a visszafogott színekre összpontosít. Számos termékükön játékos állatmotívumok szerepelnek, amelyeket a gyerekek és a felnőttek egyaránt szeretnek.

Az egyik dolog, ami a Done by Deer -t megkülönbözteti a többi gyermekmárkától, az a részletekre való odafigyelés. Minden terméket gondosan úgy tervezünk, hogy egyszerre legyen funkcionális és tartós, olyan jellemzőkkel, mint a könnyen tisztítható anyagok és az állítható pántok, amelyek együtt nőnek a gyermekkel.

A vállalat minőség iránti elkötelezettsége nem maradt észrevétlen a tervezői közösség számára. 2017-ben a Done by Deer elnyerte a Red Dot Design Awardot a Yummy+ étkészletért, amelyet az "egyszerű és praktikus kialakításáért" és a "kiváló minőségű anyagokért" dicsértek A vállalat számos design kiadványban is szerepelt, többek között a Wallpaper*, a Dezeen és a Design Milk kiadványokban.

Miért szeretik tehát a gyerekek és a szülők a Done by Deer oldalt? A szülők számára a stílus és a funkcionalitás kombinációja. Done by Deertermékei nemcsak vizuálisan vonzóak, hanem praktikusak és tartósak is, így okos befektetésnek számítanak az elfoglalt családok számára. A design nagyon jól mutat a modern belső terekben, ami szintén hatalmas előny minden olyan szülő számára, akinek fontos az otthonuk megjelenése.

A gyermekek számára a játékos állatmotívumok és az élénk színek teszik vonzóvá a Done by Deer termékeket. A puha és bújós játékoktól kezdve a színes étkészletekig minden, ami a Done by Deer oldalon található, arra szolgál, hogy megragadja a gyermekek fantáziáját, és szórakoztatóbbá tegye a mindennapi tevékenységeket.

Szarvasok által Kulina

Kulinaügyfelei imádják a Done by deer által kínált gyermek étkészleteket. A tányérok és tálak gyakorlatilag törhetetlenek, sokuk tapadókorongokkal és rekeszekkel rendelkezik az összetevők elkülönítéséhez. Mindegyik gyermekbarát mintákkal és mintákkal rendelkezik. A Kulina oldalon zsebekkel ellátott szilikon melltartókat, gyermek evőeszközöket, ivópoharakat és ételtartály-készleteket is talál, amelyekkel egészséges rágcsálnivalókat csomagolhat gyermekének az útra, a parkba vagy a játszótérre. Játékokat is kínálunk a kis